Veda.... Titxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BENDENKACMAZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Veda.... Titxreis

Mesaj gönderen BENDENKACMAZ »

ulan kapaa attın yöneticilie oyunu bıraktım ayağına bizi kekliyon yemezler takip ediyom kocum seni yakında hangi yönetici olduunu açıklayacağım merak etme ;)
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

BENDENKACMAZ yazdı:ulan kapaa attın yöneticilie oyunu bıraktım ayağına bizi kekliyon yemezler takip ediyom kocum seni yakında hangi yönetici olduunu açıklayacağım merak etme ;)
Bu yaptığın suçlamayı taşıyabilecek biri olsaydın şuanda gerçek forum hesabınla yazmış olurdun.
Zaten bu yorumu gördükleri zaman yetkililer İP incelemesi yapacaklardır.
Senin düşmanın bile olsa bu tür suçlamalarda bulunurken iki kez düşün.
Ercin
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ercin »

serhat hocam Allaha emanetsin real hyatta başarılar kendine iyi bak.
Erçin&Ceremi
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Kesin yeni çar açıp aramızda doLanıyodur. Veya isim değiştirmiştir. :D
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

Değerli candan dostum serhat; öncelikle acısıyla tatlısıyla beraber geçirdiğimiz üç yılın ardından bu kararı almış olmana şahsım adına çok üzüldüm.Daha öncede bir kaç kez aynı kararı verip sırf bizler için geri döndün sağolasın gönlüm isterki yine bizler için dönesin,eğerki kararın değişirse bilki biz hala senin en yakınlarınız yani bıraktığın gibi olacağız.
Şu anda sadece üzülerek kararına saygı duyuyorum ve benim sana geçmiş olan hakkım varsa helaldir, sende hakkını helal et.Oyunu bırakmış olmakla bizleride bırakmıyorsun bizler bir aileydik öylede kalacağız sen oyunda olmasanda varmışsın gibi davranacağız ,Serhat gitti meydan bize kaldı diye sevinmesin bazı çakallar.
Sevgili Serhat reel yaşantında;huzur,mutluluk ve başarılar diliyorum.A.e.olasın.
hiç bir zaman unutulmayacaksın,ebedi dostun Göksu...
Hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

Yorgan yatakta değil ÇINAR AYAKTA ÖLÜR... Sende bırakıp gittin ha sonunda ikv öksüz kaldı be koca reis.

Yolun bahtın açık olsun, seni hiç unutmayacağız, iyi insanların değeri kaybedildikten sonra anlaşılırmış reis, gözün arkada kalmasın yetiştirdiğin gençler bayrağını taşıyacaktır. Bırakmanı istemezdim :( ama her güzel şeyin bir sonu var mutlaka, kal desekte nafile kararını vermişsin, bütün güzellikler daima seninle olsun bizleri unutma...

Kendine çok ama çok iyi bak.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
tertip1975
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tertip1975 »

Senki adamım diyorsun hakkımı helal etmiyorumdiyorsun,ya sana hakkı gecenler senin hakında neler düşünüyor hiç teraziye koyup tartıyormusun.*Sen ki adamım deyip yaşını eşini çocuğunu bile bildiğin kişiye oyun uğruna ana avrat küfür ediyorsun.Safına cekemediğini kötü diyorsun,Sana yandaş olmayana hırsız diyorsun,KOY BAKALIM TERAZININ KEFESİNE HAN GİLERİ AĞIR GELECEK SENİN HAKLARINMI YOKSA HAKKINA TECAVUZ ETİĞİN KİŞİLERİN HAKLARIMI, üzüldüğüm sen değilsin yada düştüğün durum değil her lafın arkasına allah ın adını türklüğün adını koyuyorsun ya( kendince haklılığını göztermek için) onun için üzülüyorum. örnek olucam diyorsun eşlere çocuklara küfür ediyorsun vatan için diyorsun eli öpülesi ana larımıza küfür ediyorsun.Ve hala kalkmış destan yazıp kendini haklamaya çalışıyorsun.Senin günah çıkarma yerin burası değil sen önce yaptıklarını ve sana yapılanları bir teraziye koy ondan sonra günah çıkar.
Erkxtoruk
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Şu Titx hesaplarından konuya yorum yazan kişiler Delikurt un hesaplarıdır diye dua ediyorum.
Yoksa insanımız bu kadar ahmak olamaz. Bu loncadaki kişiler hiç mi takip etmiyorlar yazılan yazıları, sadece kendi yazdıklarına mı bakıyorlar anlamıyorum. Şu oyunda Delikurt u sevenlerin sayısı lonca harici 1 veya 2 kişi elle sayılacak kadar madem bu kadar güzel bir insan neden herkes bu adama laf diyor :?: Bu kadar milletin işi gücü yok bu kadar iyi bir adamı neden kötülüyor, rahatsız mı bu insanlar o kadar içtenlikle Delikurt a karşı söz söylüyor hiç mi düşünmüyorsunuz aklım almıyor.
Forum hesaplarını delikurt un kullandığını düşünerek bu ikilemden sıyrılıyorum en mantıklı yorum bu..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KEYFALAN »

Uğraşmayın bu zeka yoksunu herifle reklam için apuk sapuk konu açıyor sonra lonca arkadaşlarım için gerdi döndüm diyip geliyor hayatımda gördüğüm en karakter yoksunu insan :ugeek: Bir kaç gün sonra şu diğer hesaplardan yine onun yazdığı çıkar sonra kendi gelir lonca arkadaşlarım bana güvenmiş hesaplarını vermiş falan der :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

kupluce yazdı:Şu Titx hesaplarından konuya yorum yazan kişiler Delikurt un hesaplarıdır diye dua ediyorum.
Yoksa insanımız bu kadar ahmak olamaz. Bu loncadaki kişiler hiç mi takip etmiyorlar yazılan yazıları, sadece kendi yazdıklarına mı bakıyorlar anlamıyorum. Şu oyunda Delikurt u sevenlerin sayısı lonca harici 1 veya 2 kişi elle sayılacak kadar madem bu kadar güzel bir insan neden herkes bu adama laf diyor :?: Bu kadar milletin işi gücü yok bu kadar iyi bir adamı neden kötülüyor, rahatsız mı bu insanlar o kadar içtenlikle Delikurt a karşı söz söylüyor hiç mi düşünmüyorsunuz aklım almıyor.
Forum hesaplarını delikurt un kullandığını düşünerek bu ikilemden sıyrılıyorum en mantıklı yorum bu..
işte o kadar ahmaksınızki biriniz çıkıp (küfür hariç) delikurt şuna şu zararı verdi diyemiyorsunuz sadece çamur at izi kalsın... sebebi belli hepinizin hakkından geldi hepinizi adam etmek için önce tatlı dille sonra kötekle eğitmeye çalıştı say bakalım yazı yazanlar 2 elin parmakları kadar yok neden çünkü bir avuç embesilsiniz. Yazan bile olsa hertürlü iftirayı atar kendi safınıza çekmeye çalışırsınız çünkü bizi çekemiyorsunuz örn. Titxibrahimbey...

Foruma kimse girmiyorki zaten veda yazısına cevap yazsınlar girenler belli 3 beş çapulcu.

Bari biraz insan taklidi yapında adamın veda yazısını kirletmeyin tartışma konusuna çekip kapattırmaya uğraşmayın birazcık adam olun
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön