Valla çok hırslıymışsın, şimdiden başladığına göreDeathLord yazdı::.)Hırs yerine göre iyidir.Ayrıca hikâyeler gerçekten etkileyici tarzda bitiyor.Uzunlukları ise ortalama birşey.Ne kısa ne uzun.Direk yazımı 2 günümü aldı.Önümdeki yaz tatilinin her ayında ise 3 hikâyemi şekillendireceğim.Cover yazdı:sen ne kadar iddialısın öyle bakiyimDeathLord yazdı:Kabul ediliyordu şimdiye kadar ki fan artlarda.Word dosyasını Rar içine koyup upload ediyorsun.Yalnız boşuna yazıyorsun.Bu sene maksimum mansiyon alırsın ben varken.![]()
Yeni Hikayeler...
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Yeni Hikayeler...
EARTH
DisToRtioN
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Ben asla yaptıgım seylerı forumda paylaşmıorm.Arşiv gibi sakla.İleride yardımı dokunuyor.Resmin istediğin kadar güzel olsun, güzel bir fikir mutlaka iyidir.Konusunu güzel birşey yaptığında senden çok profesyonelleri çıksa da çalışman göze batıyor.Bende fazla bilmiyorm ya resim ne yalan söyliyim.Earth yazdı:Valla çok hırslıymışsın, şimdiden başladığına göreDeathLord yazdı::.)Hırs yerine göre iyidir.Ayrıca hikâyeler gerçekten etkileyici tarzda bitiyor.Uzunlukları ise ortalama birşey.Ne kısa ne uzun.Direk yazımı 2 günümü aldı.Önümdeki yaz tatilinin her ayında ise 3 hikâyemi şekillendireceğim.Cover yazdı:sen ne kadar iddialısın öyle bakiyimDeathLord yazdı:Kabul ediliyordu şimdiye kadar ki fan artlarda.Word dosyasını Rar içine koyup upload ediyorsun.Yalnız boşuna yazıyorsun.Bu sene maksimum mansiyon alırsın ben varken.![]()
. Bu arada benimde kafamdan ikv ile ilgili resimler yapıp görseller bölümünde paylaşmak geçiyor da çok üşeniyorum(ayrıca zamanımda pek yok) :lol: . Keşke sendeki istek bende de olsa
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
iyimi şimdi bildiin kitap yazdıkDeathLord yazdı::.)Hırs yerine göre iyidir.Ayrıca hikâyeler gerçekten etkileyici tarzda bitiyor.Uzunlukları ise ortalama birşey.Ne kısa ne uzun.Direk yazımı 2 günümü aldı.Önümdeki yaz tatilinin her ayında ise 3 hikâyemi şekillendireceğim.Cover yazdı:sen ne kadar iddialısın öyle bakiyimDeathLord yazdı:Kabul ediliyordu şimdiye kadar ki fan artlarda.Word dosyasını Rar içine koyup upload ediyorsun.Yalnız boşuna yazıyorsun.Bu sene maksimum mansiyon alırsın ben varken.![]()
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·