Yeni Hikayeler...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Yeni Hikayeler...

Mesaj gönderen Earth »

DeathLord yazdı:
Cover yazdı:
DeathLord yazdı:Kabul ediliyordu şimdiye kadar ki fan artlarda.Word dosyasını Rar içine koyup upload ediyorsun.Yalnız boşuna yazıyorsun.Bu sene maksimum mansiyon alırsın ben varken. :)
sen ne kadar iddialısın öyle bakiyim :D
:.)Hırs yerine göre iyidir.Ayrıca hikâyeler gerçekten etkileyici tarzda bitiyor.Uzunlukları ise ortalama birşey.Ne kısa ne uzun.Direk yazımı 2 günümü aldı.Önümdeki yaz tatilinin her ayında ise 3 hikâyemi şekillendireceğim.
Valla çok hırslıymışsın, şimdiden başladığına göre :D . Bu arada benimde kafamdan ikv ile ilgili resimler yapıp görseller bölümünde paylaşmak geçiyor da çok üşeniyorum(ayrıca zamanımda pek yok) :lol: . Keşke sendeki istek bende de olsa
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Earth yazdı:
DeathLord yazdı:
Cover yazdı:
DeathLord yazdı:Kabul ediliyordu şimdiye kadar ki fan artlarda.Word dosyasını Rar içine koyup upload ediyorsun.Yalnız boşuna yazıyorsun.Bu sene maksimum mansiyon alırsın ben varken. :)
:.)Hırs yerine göre iyidir.Ayrıca hikâyeler gerçekten etkileyici tarzda bitiyor.Uzunlukları ise ortalama birşey.Ne kısa ne uzun.Direk yazımı 2 günümü aldı.Önümdeki yaz tatilinin her ayında ise 3 hikâyemi şekillendireceğim.
Valla çok hırslıymışsın, şimdiden başladığına göre :D . Bu arada benimde kafamdan ikv ile ilgili resimler yapıp görseller bölümünde paylaşmak geçiyor da çok üşeniyorum(ayrıca zamanımda pek yok) :lol: . Keşke sendeki istek bende de olsa
Ben asla yaptıgım seylerı forumda paylaşmıorm.Arşiv gibi sakla.İleride yardımı dokunuyor.Resmin istediğin kadar güzel olsun, güzel bir fikir mutlaka iyidir.Konusunu güzel birşey yaptığında senden çok profesyonelleri çıksa da çalışman göze batıyor.Bende fazla bilmiyorm ya resim ne yalan söyliyim. :) Hikâyeyi 10 dk düşünüyorum.Konuyu tamamlıyorm.Kabayazımını yapıorm 1-2 ay sonra arsıvden cıktıgında yazıorm işte bos zamanda. :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

DeathLord yazdı:
Cover yazdı:
iyimi şimdi bildiin kitap yazdık :)
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·

“Genel Etkileşim” sayfasına dön