Bunları görmek sinir bozucu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Re: Bunları görmek sinir bozucu...

Mesaj gönderen bilall »

apomario yazdı:
bilall yazdı:Online sürenin az olması konusunda söyleyecegim bir şey yok, fakat dedıgın gibi hemen hemen her karakterde her kişinin 2-3 şaheseri var. Benım 1 büyü 1 şifa 1 savaşçım var, ve hepsınde şaheser+nadideler mevcut. Bunları yaparkende emek sarfettım, olanlarında öyle oldugunu düşünüyorum. Bazı istisna kişiler hariç tabikide. Degerli materyallerın veyahut görev materyallerın dükkanda paket halınde satılması şu zamana göre çok saçma.
Yeni gelen itemler ve güncelleme sayesınde istedıgınız boss'u şef yaratıgını çok kısa sürede az kişiyle rahatlıkla kesebılırsınız.

Şaheserlerin dükkanda satılması biraz haksızlık olur bence. İyi oyunlar
Fakat elinde şaheser olmayan veya itemleri nadide olmayan oyuncuları grup bölgesine bile almıyorlar. :? :? Bir bakımdan bundan da şikayetçiyim.
Peki ala, 4 yıldır oynuyorum diyorsunuz. Bu süre zarfında eminim bir sürü arkadaş,dost'tunuz olmuştur. Zaten grup bölgelerının geliş amacı arkadaş ortamı olan kişilerin birbirleriyle güzel vakit geçırebılecekleri birşey yapmaktı. Senınde arkadaşların vardır, ve arkadaşların arasında emınımkı şaheserlı olanlarıda vardır onlarla grup yapsan, bir kaç defa girsen biraz daha iyi duruma gelecegını düşünüyorum.Şayet ben kendi adıma böyle başladım. Mıgrat yaparken 2 şifa 2 savaşçı(ofansıf) 2 büyü gırıyorduk :) Deneye deneye arkadaşlar sayesınde bu duruma geldık.Herşey emek.. ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

bende destekliyorum ama çok pahalı yapıllması lazım bence şaheserlerin. mesela ejder asa en az 200 lira olmalı, şaka yapmıyorum. çünkü paranın tek satın alamadığı şey zamandır. bizde bunu üretmek için zaman harcadık değil mi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Bence arkadaş haklı.
Artık İKV'ye yeni ve kalıcı oyuncuların eklenmesi zora girdi.
Çünkü artık İKV de diğer eski oyunlar gibi "Atı alan üsküdarı geçti" statüsüne girdi.
Oyuna az vakit ayırabilenlerin, yada yeni başlamış olanların diğerlerine yetişmesi mümkün değil.

Şimdi kendinizi oyuna yeni başlamış, hiçbir tanıdığı olmayan, yol yordam bilmeyen biri olarak hayal edin.
(yada günde 1-2 saat oynayabildiğinizi)
Çarını ne kadar sürede 49 yapacaksın,
önemli boss görevlerini kimi bulup yapacaksın,
madenleri, paraları ne kadar sürede edineceksin,
itemlerini ne kadar sürede dizeceksin,
şaheser silahları ne kadar sürede üretebileceksin,
grup bölgelerine ne zaman girmeye başlayıp da ne zaman nadide yada şaheserlerini dizeceksin.
sen grup bölgesine girmek için adam ararken millet çemberlitaşta takılıyo olacak.

oyunda dengeleri sağlarken yeni başlayan yada başlayacak oyuncular düşünülmeli.
bunu yaparken oyunda bi yerlere gelmiş oyuncuları da üzmemek lazım.
ama esas amaç, oyuncu kitlesinin daha hızlı artmasına fırsat vermek olmalı.
şu hali ile oyundaki maden ve item piyasası bu durumda iken yeni oyuncu olmak çok zor olsa gerek.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Senfony yazdı:Bence arkadaş haklı.
Çünkü artık İKV de diğer eski oyunlar gibi "Atı alan üsküdarı geçti" statüsüne girdi.
Oyuna az vakit ayırabilenlerin, yada yeni başlamış olanların diğerlerine yetişmesi mümkün değil.

Şimdi kendinizi oyuna yeni başlamış, hiçbir tanıdığı olmayan, yol yordam bilmeyen biri olarak hayal edin.
grup bölgelerine ne zaman girmeye başlayıp da ne zaman nadide yada şaheserlerini dizeceksin.
sen grup bölgesine girmek için adam ararken millet çemberlitaşta takılıyo olacak.

şu hali ile oyundaki maden ve item piyasası bu durumda iken yeni oyuncu olmak çok zor olsa gerek.

Oyunun yapılış amacı, oyuna başladıgın zaman hemen herşeyi anında olmasını mı istiyorsun ? Konuyu açan arkadaş 4 senedir oynadıgını söyledı ona göre bende cevap verdim. Fakat senın yazdıgın örnek Met.. 2' nin hızlı oynama sürümü gıbı bır duruma getırmek. Oyuna başladıgında hemen 49 olayım,görevlerı hemen yapayım,şaheser üreteyım gibi basit olmayan şeyleri zamanla yaparsanız oyundan daha zevk alacagınızı düşünüyorum.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

bilall yazdı:Oyunun yapılış amacı, oyuna başladıgın zaman hemen herşeyi anında olmasını mı istiyorsun ? Konuyu açan arkadaş 4 senedir oynadıgını söyledı ona göre bende cevap verdim. Fakat senın yazdıgın örnek Met.. 2' nin hızlı oynama sürümü gıbı bır duruma getırmek. Oyuna başladıgında hemen 49 olayım,görevlerı hemen yapayım,şaheser üreteyım gibi basit olmayan şeyleri zamanla yaparsanız oyundan daha zevk alacagınızı düşünüyorum.
anlatmak istediğim şeye en basit örnek; dükkanda satışa sunulan "daha fazla EXP" paketleri.
bunun devamı olarak yeni oyuncuların yada vakti az olanların işini kolaylaştıracak başka şeylerin de dükkana eklenmesi.
Mesela madenlerin, iksirlerin hatta oyun parasının.
her halukarda yeniler de bi yerlere gelebilmek için herkes gibi en az 6 ayını vermeye razı olacaktır.
ama hiçbir zaman eski oyuncuların seviyesine gelemeyeceğini bile bile de kimse bu oyunu oynamaz.

bu arada ben senin cevabına karşılık bişey yazmış değilim :)
sadece konuyu açanın yazısını okudum.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Senfony yazdı:
bilall yazdı:Oyunun yapılış amacı, oyuna başladıgın zaman hemen herşeyi anında olmasını mı istiyorsun ? Konuyu açan arkadaş 4 senedir oynadıgını söyledı ona göre bende cevap verdim. Fakat senın yazdıgın örnek Met.. 2' nin hızlı oynama sürümü gıbı bır duruma getırmek. Oyuna başladıgında hemen 49 olayım,görevlerı hemen yapayım,şaheser üreteyım gibi basit olmayan şeyleri zamanla yaparsanız oyundan daha zevk alacagınızı düşünüyorum.
anlatmak istediğim şeye en basit örnek; dükkanda satışa sunulan "daha fazla EXP" paketleri.
bunun devamı olarak yeni oyuncuların yada vakti az olanların işini kolaylaştıracak başka şeylerin de dükkana eklenmesi.
Mesela madenlerin, iksirlerin hatta oyun parasının.
her halukarda yeniler de bi yerlere gelebilmek için herkes gibi en az 6 ayını vermeye razı olacaktır.
ama hiçbir zaman eski oyuncuların seviyesine gelemeyeceğini bile bile de kimse bu oyunu oynamaz.

bu arada ben senin cevabına karşılık bişey yazmış değilim :)
sadece konuyu açanın yazısını okudum.
Bir önceki yazdıgın iletiye mütaekiben, İKV oyuncusunun her ne kadar oyundan zevk alması amaçlansada, oyuncunun rahat ve kolay oynaması yönunde yapılan çalışmalardır.Her zaman oyunculardan gelen istekler dogrultusunda yenılıkler yapılsada,bunun olacagını veya olmayacagını kesindir diyemem,diyemeyiz.
'Daha fazla EXP','Karakter Sigortası','Maden Şans Artırıcılar'.. Bu yenılıklere bakıldıgında oyuncunun kolay ve zevk alarak oynanabilecegı düşünülmuştur.Kendi göruşum olarak sizin istedıgınız yenılıkler,oyunu kolaylaştırmak degıl; Basitleştırmek!
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Sonuna kadar hakılsın :arrow: :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

:arrow:
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Arkadaşlar bunların gerçekleşmesi için Desteğe hep birlikte bildirim tipini İKV Dükkan yaparak mesaj yollamalıyız. Yoksa böyle kalır.
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

şaheser üretmekte hiç bir şey yok siz armut piş ağzıma düş düşüncesindeniz bence

6 günde 49 level karakter kasıp 8 gün içinde ecel getiren ürettim ve kimseden yardım almadım piyasayı yakından takip ederseniz ucuza alıp pahalıya satarak çook rahatlıkla para elde edebilirsiniz ayrıca bende okula gidiyorum haftaiçi boş vaktimde oyundaydım derslerimide ihmal etmedim ecel için 20 tl harcadım diyebilirim (3aylık plus aldım) + geliştirmek için 20 tl kenarda köşede ilerde lazım olur diye biriktirdiğiniz paranız mutlaka vardır yolun yarısına bile gelmeden başaramıcam duygusuyla hareket etmeyin bende ilk gözümde büyüttüm fakat çok basit oldu
                                      AdeLHarD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön