İkv den burs istiyorum..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv den burs istiyorum..

Mesaj gönderen Odiseus »

Kapris yazdı:
Besusin yazdı:
Kapris yazdı:
Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın

sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım

VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR ;)

kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen

herşey baba parasıylamı ? bende baba parası yiyorum ama en azından küçüklerimle ve büyüklerimle saygılı konuşuyorum ve bu ahlaksızlar gibi hava atmıyorum Odiseus eğer çok paran varsa kendi oyununu kurda oynayalım

Eğer online oyun yapmış olsaydım %100 böyle durumlar için paralı yapardım ve siz oynayamazdınız
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

Odiseus yazdı:Babamın parasıyla hava atmama gerek yok babam sanki yabancı birisi çalışıyor ki hakkını alıp bana da hakkımı veriyor 20 tl için 1 ay aç kalmaya değmez eğer maddi durumunuz yoksa evden yemek götürebilirsin

işte gerçek cevap budur ;) öyle hitap edeceğine böyle daha iyi :)
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

arkadaşım ben aç kalma olayını espri maksadında yazdım Eğer kafan az çalışsa bunu anlayabilirdin Lütfen Konuyu tartışmaya dönüştürmeyin rica ediyorum.. yorum yapmayın başka.
MeGaxZüPpER..
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

MeGaxZuPpER yazdı:arkadaşım ben aç kalma olayını espri maksadında yazdım Eğer kafan az çalışsa bunu anlayabilirdin Lütfen Konuyu tartışmaya dönüştürmeyin rica ediyorum.. yorum yapmayın başka.

Beyin gücü okuyacak kadar yetenekli değilim arkadaşım nerden bilicektim şaka yaptığını ve şakaysa + 20 tl veremiyorsan diyecek bir şey bulamıyorum iyi oyunlar ...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

MeGaxZuPpER yazdı:arkadaşım ben aç kalma olayını espri maksadında yazdım Eğer kafan az çalışsa bunu anlayabilirdin Lütfen Konuyu tartışmaya dönüştürmeyin rica ediyorum.. yorum yapmayın başka.

Kardeşim bu son yorumum ;)

Odiseus yazdı:

Beyin gücü okuyacak kadar yetenekli değilim arkadaşım nerden bilicektim şaka yaptığını ve şakaysa + 20 tl veremiyorsan diyecek bir şey bulamıyorum iyi oyunlar ...

Biz senin gibi zengin değiliz veremiyorsak ne olacak 20 tl dediğinin anlamına baksa sen bir

Odiseus yazdı:
Kapris yazdı:
Besusin yazdı:
Kapris yazdı:
Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın

sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım

VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR ;)

kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen

herşey baba parasıylamı ? bende baba parası yiyorum ama en azından küçüklerimle ve büyüklerimle saygılı konuşuyorum ve bu ahlaksızlar gibi hava atmıyorum Odiseus eğer çok paran varsa kendi oyununu kurda oynayalım

Eğer online oyun yapmış olsaydım %100 böyle durumlar için paralı yapardım ve siz oynayamazdınız

Eğer para senin için bu kadar önemliyse kesinlikle ikv yöneticisi ol nede olsa ikinizde açsınız!

Ayrıca senin karakterinin belkide şaheseri bile yoktur böyle hava atıyorsun ama ben 47 levelim ancak ecel getirenim var ama yinede para yetmiyo ve birde yahşi cazibeden alıntı yaparak hulusinin bir sözünü söylemek istiyorum

"Ben hayatta 3 şeyden nefret ederim

1.Aç baba parası yiyen hayvanlardan
2.Kendini beğenmiş artizlerden
ve 3 Kendi kendini en yukarılara çıkaranlardan[/color]
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Bi ara gel gösteririm şaheserimi
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kaan679050 »

:):):)

insan aklı işte napıcaksın aç kalıyomuş akçe için

büyütmeyin şunu altıüstü bi oyun.

zaten şu saatten sonra da oyunu bırakıyorum
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Alıp almamak kişiye kalmış ama alanla almayanda inanılmaz bir fark olduğu için almayan daha zararlı çıkıyor dengeler bozuldu gibi.Şahsen bir şaheserim yok ve plus dışındada bu oyuna para yatırmıyorum bende özeniyorum Dükkanın fırsatlarından yararlanmak ama esnaf çocuğuyuz günlük 5 tl harçlık alıyoruz yol parasını , yemek filan derken günlük 1 tl kenara atabiliyorum hesabını yapın 25 tl 25 günde birikiyor tabi arada özel durumalar oluyorda zor para buluyoruz ama alıcaz inş bizde aslında burs verseler iyide olurduda.... neyse ...... yöentimi devam ediyoz takibe :D
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

ReGaLuaS yazdı:Alıp almamak kişiye kalmış ama alanla almayanda inanılmaz bir fark olduğu için almayan daha zararlı çıkıyor dengeler bozuldu gibi.Şahsen bir şaheserim yok ve plus dışındada bu oyuna para yatırmıyorum bende özeniyorum Dükkanın fırsatlarından yararlanmak ama esnaf çocuğuyuz günlük 5 tl harçlık alıyoruz yol parasını , yemek filan derken günlük 1 tl kenara atabiliyorum hesabını yapın 25 tl 25 günde birikiyor tabi arada özel durumalar oluyorda zor para buluyoruz ama alıcaz inş bizde aslında burs verseler iyide olurduda.... neyse ...... yöentimi devam ediyoz takibe :D

aynen günde 5 tl harçlıgım var:D nasıl arttırayım plus akçe alayım :D
MeGaxZüPpER..
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nevizade »

MeGaxZuPpER yazdı:
ReGaLuaS yazdı:Alıp almamak kişiye kalmış ama alanla almayanda inanılmaz bir fark olduğu için almayan daha zararlı çıkıyor dengeler bozuldu gibi.Şahsen bir şaheserim yok ve plus dışındada bu oyuna para yatırmıyorum bende özeniyorum Dükkanın fırsatlarından yararlanmak ama esnaf çocuğuyuz günlük 5 tl harçlık alıyoruz yol parasını , yemek filan derken günlük 1 tl kenara atabiliyorum hesabını yapın 25 tl 25 günde birikiyor tabi arada özel durumalar oluyorda zor para buluyoruz ama alıcaz inş bizde aslında burs verseler iyide olurduda.... neyse ...... yöentimi devam ediyoz takibe :D

aynen günde 5 tl harçlıgım var:D nasıl arttırayım plus akçe alayım :D
Eğer bu oyunu oynuyorsanız ve illa'da alıcam diyorsanız para bulunur illa bulunur herkesin özel zevkleri vardır kimisi dışarda yer parayı kimisi belkide bu oyuna yatırır 1 hafta sonu dışarda gezerken harcanan parayı ikv'ye yatırabilirsiniz 1 hafta sonunu evde geçirin 2'de 3'de olabilir fırsatlardan yararlanın sonraki hafta sonları dışarda para harcayın eminim ki o kadar lüksünüz vardır o kadar da yoksa bu oyunu nasıl oynuyorsun evinde internet yok mu diye sorarlar adama yani kısacası para bulunur önemli olan neye harcadığındır.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön