Kapris yazdı:Besusin yazdı:Kapris yazdı:Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın
sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım
VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR
kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen
herşey baba parasıylamı ? bende baba parası yiyorum ama en azından küçüklerimle ve büyüklerimle saygılı konuşuyorum ve bu ahlaksızlar gibi hava atmıyorum Odiseus eğer çok paran varsa kendi oyununu kurda oynayalım
Eğer online oyun yapmış olsaydım %100 böyle durumlar için paralı yapardım ve siz oynayamazdınız