ISTANBULFATIHI yazdı:Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
Konuyu bulamadım kardeş ancak içerik olarak sen diyordun ki "sabredin vodafoneyle e-pin alımı olacak"
bunun üzerine lathander de "böyle bir açıklamamız olmamıştır yanlış yönlendirmeyiniz" diyordu
şu hava olan kişiler kimler ben anlayamadım forumdaki mesajların etkinlik dahilinde kullanacağını duyan 3-5 kolpa bence hava yapıyor ben de lafımı esirgemem çoğu cevap vermiyor zaten ödül alacak ya neyse benim kolpalara garezim var aklımda 2-3 kişi var biri sensin biri yasinkaraca mıdır nedir o bi de kutlubey çakmanın alası mesajlarla sinirlerimi hoplatıyorsunuz yeteri kadar yönetici var oyuncu olarak yorum yapın bence verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olsanız bile alçak gönüllülükle yine bir yöneticiye danışmalarını söyleyebilirsiniz mesela zaten soru-cevap bölümü var yönetici ihtiyacı olan oraya gider değil mi
Sana linkini vereyim konunun aslını öğren . Sen linkini bulamadın ben vereyim. Benim yazdığım yazı hızlı destek'ten alınmış bir yazıdır. LathandeR'e yazdığım yazıya verdiği cevap :arrow:
Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.
Sabrınız için simdiden teşekkürler
Sobee olarak, gerekli durumlada forum ve haber duyuruları ile bu tip bilgilendirmeleri yapmaktayız. Bizler tarafından açıklanmamış olayları, gelecek, olacak yapılacak gibi yanlış anlamalara yol olacak bir dil kullanarak yazmayalım. Nitekim oyuncularımızın doğru bilgilendirilmesi bizler için önemli bir unsurdur. Vodafone ile Akçe alımı konusunda böyle bir açıklamamız mevcut değildir. İlginize teşekkür ederim.
Adam koymuş gitmiş ne diyelim ki benliğini ortaya koymuş yani
ben insan olmaya çalışıyorum sen de denemelisin hiç değilse ortaya koyduğum benliğim taklit değil
ayıktın mı?
Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Sobee olarak, gerekli durumlada forum ve haber duyuruları ile bu tip bilgilendirmeleri yapmaktayız. Bizler tarafından açıklanmamış olayları, gelecek, olacak yapılacak gibi yanlış anlamalara yol olacak bir dil kullanarak yazmayalım. Nitekim oyuncularımızın doğru bilgilendirilmesi bizler için önemli bir unsurdur. Vodafone ile Akçe alımı konusunda böyle bir açıklamamız mevcut değildir. İlginize teşekkür ederim.
ben insan olmaya çalışıyorum sen de denemelisin hiç değilse ortaya koyduğum benliğim taklit değil
ayıktın mı?
ISTANBULFATIHI yazdı:Bu konu kilit yemek üzere susuyorum !
İyi forumlar
susacaksın tabi kardeş
ayık ol yerini bil
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
ayıktın mı?
Bu konu kilit yemek üzere susuyorum !
İyi forumlar
:arrow: Ben yazdığım yazıya SirOnur'un yazdığına güvenerek yazdım.
SirOnur 02 Mar 2011 14:10
Merhaba,
Mobil ödeme sistemi şuan için sadece Avea ve Turkcell hatları üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Diğer operatörler için görüşmeler devam etmektedir.
Eğer Avea ve Turkcell hattınız yoksa güvenebileceğiniz kişilere ait Avea ve Turkcell numaralarından Mobil ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz.
Senin aklın buraya gitmiş ! Bu yazı SirOnur'a ait. Bende bu yazıdan yola çıkarak bu bilgiyi verdim. Lütfen birşey paylaşıyorsan erkek gibi paylaşımın tamamını yap !
Yazdığım yazının hemen ardından
Lathander 02 Mar 2011 21:35
Herhangi bir uyarı yada özür dilemenizi gerektirecek bir durum değil.
Sadece bir bilgilendirmedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.