YA BUNEEE

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BozkurtT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: YA BUNEEE

Mesaj gönderen BozkurtT »

IIemirII yazdı:
YuSuFBeY yazdı:selamunaleyküm

3 yıl bloklanan carları açan yönetici gm görevli her kimse artık bazı sorularım olacak ?

Sizi carları aç diyen oldumu ?
Diyelim ki açtınız ?
3 yıl blok yiyen carların hepsi mi hileciy di ?
Hiç mi hakkıyla oynayan yoktu ?
Kasaları,paraları,klan paraları ve hatta çantasında ki eşyaları bile yok ettiniz ?

İyi güzel hoş açtınız diyelim.Teşekkür ederiz ama ki açtıysanız adam gibi açın milletin parası madeni gittikten sonra üstündeki itemler para mı edecek ?
Ben size şunu diyorum açtıysanız herşeyiyle açın adam akıllı yada bırakın 1 2 yıl neyse beklemeye razıyız o kadar maden para rutbe gittikten sonra üstünde de ne varsa alsaydınız da tam olsaydı.Sizin herşeyi alıp üzerinde ki elbiseyi bırakmak hakaretten aşa değil hatta fazlası bile var...

Açıyorsanız herşeyiyle açın yada tekrar eski bloklu haline devam etsin zamanı gelince açın yaptığınız insanlık değildir.İsteyen bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayabilir.

Saygılarımla...
Lowerman (49) Ixyusufbeyxl (48) Lowermanxtwo (49) Şıkıyusuf (49) YuSuFRaYDeMiR (49) ATEŞDÜŞÜRÜCÜ (44) Loverman (49)
Arkadaşımın da dediği gibi bi iyilik yapılacaksa adam gibi yapın yada kısa öz yaptığınız iyilik başınızı yesin diyorum.
Saygılarımla...
Ultraslanqlower=XxLoWeRMaNxX,Xxxemirşahxxx
Aleykümselam arkadaşlar

Böyle oyuna böyle insanlığa ve böyle yöneticilere lanet olsun başka bişey demiyorum.
Siz canı yanan ve parası pulu giden arkadaşlar bu oyun oynanmaz.
herşeyi paraya döktüler.
Heli ki silahı yükselten beyni olmayan arkadaşlarım size yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Saygı ve sevgiler..
Bozkurttt (5) klanı kaşınan insanlara göre değişir.
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yoyu »

Üstüne soğuk su içicez düzgün bir açıklama yapılmadan silindi tüm paralarımız ve bu saatten sonra da inanıyorum ki gelmez o paralar
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

evet bzim sucumuz nedirde haksız yere paramı klan paramız kasa ve çantamızdaki herşey gidiyor inceleme yapın bono basan adamlar belli isimleri orda yazıyor git onun çarına ne yapıyosan yap bizim 1 senedir bloklu olan çarımızda nası bi haksız kazanç olacak bişey yapıyosanız adam gibi oyunculara yararlı olacak şekilde haklı ve eşit bir şekilde yapın işinizi YÖNETİM
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yoyu »

Bizim bu araştırmaktan bile aciz olan yönetim den bi şey beklenemez millet bassın sahte paraları bonoları bizim de bilmeden alışveriş yönetemiyle eliize geçsin suçsuzlar suçlu durumuna düşsün valla komik ya
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

“Genel Sohbet” sayfasına dön