Aleykümselam arkadaşlarIIemirII yazdı:Arkadaşımın da dediği gibi bi iyilik yapılacaksa adam gibi yapın yada kısa öz yaptığınız iyilik başınızı yesin diyorum.YuSuFBeY yazdı:selamunaleyküm
3 yıl bloklanan carları açan yönetici gm görevli her kimse artık bazı sorularım olacak ?
Sizi carları aç diyen oldumu ?
Diyelim ki açtınız ?
3 yıl blok yiyen carların hepsi mi hileciy di ?
Hiç mi hakkıyla oynayan yoktu ?
Kasaları,paraları,klan paraları ve hatta çantasında ki eşyaları bile yok ettiniz ?
İyi güzel hoş açtınız diyelim.Teşekkür ederiz ama ki açtıysanız adam gibi açın milletin parası madeni gittikten sonra üstündeki itemler para mı edecek ?
Ben size şunu diyorum açtıysanız herşeyiyle açın adam akıllı yada bırakın 1 2 yıl neyse beklemeye razıyız o kadar maden para rutbe gittikten sonra üstünde de ne varsa alsaydınız da tam olsaydı.Sizin herşeyi alıp üzerinde ki elbiseyi bırakmak hakaretten aşa değil hatta fazlası bile var...
Açıyorsanız herşeyiyle açın yada tekrar eski bloklu haline devam etsin zamanı gelince açın yaptığınız insanlık değildir.İsteyen bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayabilir.
Saygılarımla...
Lowerman (49) Ixyusufbeyxl (48) Lowermanxtwo (49) Şıkıyusuf (49) YuSuFRaYDeMiR (49) ATEŞDÜŞÜRÜCÜ (44) Loverman (49)
Saygılarımla...
Ultraslanqlower=XxLoWeRMaNxX,Xxxemirşahxxx
Böyle oyuna böyle insanlığa ve böyle yöneticilere lanet olsun başka bişey demiyorum.
Siz canı yanan ve parası pulu giden arkadaşlar bu oyun oynanmaz.
herşeyi paraya döktüler.
Heli ki silahı yükselten beyni olmayan arkadaşlarım size yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Saygı ve sevgiler..
Bozkurttt (5) klanı kaşınan insanlara göre değişir.