Paranız Nereye Gidiyor..!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Paranız Nereye Gidiyor..!!

Mesaj gönderen Felipemassa »

eerrddii24 yazdı:
bigbengx yazdı:kardeşi ikv işi cıvıttı paraya ve nakite dönderdi oyun kalitesi düştü saten kadim ve sıgnaklar sacmalıkdı akcede cabası olmuş igrenmiye başladım oyun dan

SEN NE ÖNERİYON ÇOK MERAK ETTİM
Arkadaşım bana kaç yıldır bu oyunu yonadığını bi söylermisin ona göre sana bir yorum yazıcağımda(şaka değil çok ciddiyim)
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

BANA diyorsan BEN GELDİMDE HERKES 39 LVL Dİ ..!(neden sordunuda yazarsan sevinirim)
yıl OLARAK TAM HATIRLAMIYORUM
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
akinnakito
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen akinnakito »

Öle düşünüyosan ve paran yoksa oynama kardeşim ikv yi sni zorlayanmı var?
savaşçıAKIN.....yeni adıyla IIXeCuTioNeRII(Ecel Getiren, Latif yolda :))
büyücüAKIN...... yeni adıyla XenoLeS(Ejder Asa)
Byxdeathhhxsifa
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Lonca Efaneler

Mesaj gönderen abramm »

BU KACINCI BILMIYORUM ARTIK, 4 YILDIR BU OYUNDAYIM AMA NE ESYALAR NE EMEKLER KAYBOLDU GITTI, SABAH SABAH GENE DAKKASINDA OYUN BAGLANTISI GIDECEK DENDI HOP BAYBAY, SONRA GENE , SAATLERIMIZI HARCIYORUZ SONRA BI BAKIYORUZ UCUP GITMIS, ANCA AKCE CIKARIP MILLETDEN PARA ISTER DURURSUNUZ 4 YILDIR ALDIGIMIZ PLUSLARIN HADDI HESABI YOK AMA NEREYE GITTI BU PARALAR ANLAMIYORUM. YETER ARTIK, CIDDEN YETER ARTIKKK, YAZIKLAR OLSUN ALDIGINIZ PARALARA
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Güncelleme güzel benim sadece üzüldüğüm oyunu diğer çevrimiçi oyunlardan ayıran '' paran varsa güçlüsün '' özelliğiydi.Şimdi Ejder'ini yükseltememiş birisinin Ejder'li birini kesmesi beklenirmi.Çok zor.Biraz daha ucuz olsaydı diyecem,bu sefer elini kolunu sallayan alacak.En iyisi hiç gelmemesiydi ancak geldi protesto etmek değil uyum sağlamak düşer.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

eerrddii24 yazdı:BANA diyorsan BEN GELDİMDE HERKES 39 LVL Dİ ..!(neden sordunuda yazarsan sevinirim)
yıl OLARAK TAM HATIRLAMIYORUM
Arkadaşım sen geldiğinde 39lar vardı ve burda yönetimi destekliyorsun.Ya sen oyunda fazla vakit geçirmedin yada oyunu uzun süre bıraktın.Eğer bırakmadıysan daha önceki konuda yaptığım yorumlara göz at derim.Çünkü şu oyunu 3-4 yıldır oynayan kimse bu güncellemeye destek vermez.
akinnakito yazdı:Öle düşünüyosan ve paran yoksa oynama kardeşim ikv yi sni zorlayanmı var?
Bu arkadaşa katılıyorum.Para meselesi benim için mühim değil benim için önemli olan 4yıllık emektir.Arkadaşında dediği gibi oynama kardeşim zaten bende öyle yapıp oyunu bıraktım.Ve görüyorumki çokta iyi yapmışım.(Sözüm meclisten dışarı)Bakıyorumda o zaman bana destek verenler şimdi yönetime destek veriyor.İyiki şu oyunu bırakmışımda bu kadar düşen insanlarla aynı ortamda bulunmaktan kurtulmuşum.Son sözüm budur bu konuda başka yorum yapmayı düşünmüyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön