İyikide oyunu bırakmışşım şu akçe yöntemi hakkın fazla bilgim yok ama size şu kadarını söyleyeyim parınız nereye gidiyor adamlar her şeyi paraya çeviriyor ne zaman bir şey beleş olduki
Alıntı :
vet kimilerine göre bu yenilik mükemmel, etkileşimdeki İKV camiasına teşekkürleri görünce inanılmaz derecede şaşırdım, oyuna bunca yıl emek verenler tabir caizse kara gün dostlrı bir kenara atılıp, tamamen "parası olan gelsin" demektir bu olay, küçük düşünmeyin mantıklı olun lütfen. gece gündüz eskiden meteorda ve yeraltında yakın geçmişte gblerde item kasanlar elin tersiyle bir kenara itildi bu sistemle yazacak o kadr çok şey var ki ama muhtemelen kilitlenecek konuda elimide fazla yormak istemiyorum..
Adam haklı parası olan İKV DE yaşadı zengin jipleri :evil: olan size olacak
Yorum yapmıyayım yapmıyayım diyorum ama bu kadarda olmaz.
KaraXHayalet yazdı:Okadarda abartmayın yahu sanki her şeyi parayla satıyolar
Sen değilmiydin kardeşim güncellemeye karşı çıkan.Ben karşı çıktığımda herhalde benim gibi düşünenler var diyordum sonra senin gibi birkaç kişi gördüm devam ettim karşı çıkmaya.Helal olsun sen ve senin gibi adamlara.Şu an dua ediyorumki şu oyunu bıraktım.Görüyormusun dün ne diyen şimdi ne diyor...
KaraXHayalet yazdı:Okadarda abartmayın yahu sanki her şeyi parayla satıyolar
Ahaha çok güldüm arkadaş sana Neyi parayla satmıyolar ? Betadan beri bıraka bıraka olsada plusumu eksik etmezdim kalkınmasında çoğu oyunu bırakan dostları bi kenara attı yönetim artık parası olan gelsin diyo !
Peki oyunu bu duruma getirenlere nolcak ? tek tek oyundan gidiyolar yönetim napıcaksın ? napsın koyun sürüsü bulmuş güdüyo çokta fifi..
Siz daha aldığınız harçlıkları biriktirin çalıştıgınız onca emek sarf ettiğiniz parayı oyuna yatırmaya devam edin bişi olmaz
Sözüm meclisten dışarı..
Dünyada salaklar olmasa akıllılar nerden geçinicek ?
Çok garip yaa... Neyi parayla satmıyor ki lafına çok güldüm bende. Parayla alınanlardan senin parasız olarak elde edemediklerin ne? Silah yükseltme. Peki şartmı alman? bence değil. He özeniyorum istiyorum vermiyorlar dersen orası başka. Yeni güncelleme ile ne geldi maden şans artırıcı geldi. Bunu kimler alır madene ihtiyacı olup piyasadaki açlardan dolayı maden alamayanlar. peki almak zorundamı? hayır sabretmeyi biliyorsa normal yoldan çekmeye devam eder sadece acelesi olan alır. Başka ne geldi yağma artırıcı. bunu kimler alır. 100 defa junon kestim nasıl şans bu yaa bir zırh düşmedi diyenler. Peki şartmı alması hayır değil. Daha GB ye giremeyenlerin olduğu bir oyun da çokta önemli değil. Başka neler var hep extra özellikler. Unutmayınız ki herşeyin extrası için ek ücret ödenir. Ama birçoğuna standart ödedediklerinizle zaten kavusursunuz. İtiraz edenlerin neye neden itiraz ettiklerini hala ve cidden anlamış değilim. Maden çekemiyoruz dersiniz 2 maden 16 sayıya cıkartılır sonuç : isyan GB lerden item düşmüyor dersiniz şans arttırı var derler. Sonuç : isyan bunların hepsi standart özellik olsa yemin ediyorum yine isyan cıkardı. Çünkü alınan kararlar ile herkesi memnun edemezsiniz. İlla oradan rant elde edenlerin bindiği dallardan birini keser bu.
Adamlar ağzıyla kuş tutsa, bu kuşun kanadı ıslanmış diyecek yıgınla adam var aranızda. El insaf diyorum. Hataları yokmu elbetteki var ama güncellemelerden dolayı değil eski hatalar sunucu hataları, sizleri memnun etmek kendileri para kazanmak için alelacele getirilen güncellemeler ve bunlardan doğan sorunlar. Burdan dem vurun anlarım. Ama yazık yaa valla yazık bu kadar bodoslamasına eleştiri olmaz ki.
Paralarımız nereye gidiyor? Vermezsen bir yere gitmez cebinde durur, olay bu kadar basit. Sobe seni mecbur kılmıyor bunu almaya, sadece imkan sunuyor. Bu serzenişlerin bir çoğu imkanları kısıtlı olduğu halde tembel çocuğunu dersaneye gönderen bireylerin isyanı gibi. Dersaneler çok pahalı, herkes dersaneye giderekmi okul kazanıyor? Ama herkes gönderiyor bizimki niye eksik kalsın. Buna benziyor sanki satın almazsanız oyunda bittiniz herşey mahfoldu imazjı çiziyorsunuz. Derdiniz nedir tam olarak ççözemedim bazınızı anlamaya çalışıorum. ^3-5 saatini cafeden girmek sureti ile burda eğlenmeye çalışan genç arkadaşlarımla dolu. onları düşünüyorum, özeniyorlar elde edemedikleri için sınırlı cep harçlıkları ile bir şekilde sinirlerini yönetimden cıkartıyorlar. Ama yanlış ilerde karşılaşacağınız her sorun ve zorlukta birilerini suçlayarak bir yere gelemezsiniz. Hatalı ise eyvallah hakkını savun. Mesela ilk güncellemeler. ELement itemlerin ucuk olduğu dönemler, bir güncelleme ile bütün hepsi çöp oldu. O dönem hakkını savunacaktın, bu olan o güncellemenin verdiği hasarla kıyaslanamaz bile. Hile hurdayla para kasıp, maden kasıp kp kasıp rant elde edip, sonra fuara gidip iki ahmet abi şöyle böyle diyerek charların bloklarını kaldırtıp, haksız kazanclarını döner dönmez millete satmak suretı ıle oyunda bır yerlere gelip, şuan oyuna dönenler varken bu güncelleme lafı bile olmaz. Sesinizi duyurmak istiyorsanız bunları es geçmeyin. Ama mantıgınız bana dokunmayan yılan bin yaşasın olursa, böyle sizi rahatsız eden ama başkaları için faydalı olan bana göre güzel sana göre değil şeylere yazarak kimseyi yıpratamazsınız kendnizden başka. Bir güncelleme sana göre kötü bana göre iyi ise iyidir. Çünkü 1/2 oran vardır. mınımum. Ama sancak savaslarındaki gibi bir hata ise herkes madur olur o kötüdür ve dile getirilir.
İşin aslını söylemek gerekirse benim gibi çalışan evinden ayrı yaşıyan biri için bu oyun eyv zamn geçirme aracı, sırf o sebeple verdiklerime üzülmüyorum. Bir kahvehaneye de gitsem her akşam bana getireceği zarar (para) bundan daha fazla olurdu. Ama bunu hırs yapan genç kardeşlerime şunu söylemek isterim. Hayat buradan ibaret değil. Buradaki herşey sanal. Senden alır ama sana asla vermez (gerçek para ile char satanlar hariç). Hep götürür özelliklede geri gelmeyecek olan zamnınızı götürür. Onu iyi değerlendirin derim,
Sanatkarr yazdı:Çok garip yaa... Neyi parayla satmıyor ki lafına çok güldüm bende. Parayla alınanlardan senin parasız olarak elde edemediklerin ne? Silah yükseltme. Peki şartmı alman? bence değil. He özeniyorum istiyorum vermiyorlar dersen orası başka. Yeni güncelleme ile ne geldi maden şans artırıcı geldi. Bunu kimler alır madene ihtiyacı olup piyasadaki açlardan dolayı maden alamayanlar. peki almak zorundamı? hayır sabretmeyi biliyorsa normal yoldan çekmeye devam eder sadece acelesi olan alır. Başka ne geldi yağma artırıcı. bunu kimler alır. 100 defa junon kestim nasıl şans bu yaa bir zırh düşmedi diyenler. Peki şartmı alması hayır değil. Daha GB ye giremeyenlerin olduğu bir oyun da çokta önemli değil. Başka neler var hep extra özellikler. Unutmayınız ki herşeyin extrası için ek ücret ödenir. Ama birçoğuna standart ödedediklerinizle zaten kavusursunuz. İtiraz edenlerin neye neden itiraz ettiklerini hala ve cidden anlamış değilim. Maden çekemiyoruz dersiniz 2 maden 16 sayıya cıkartılır sonuç : isyan GB lerden item düşmüyor dersiniz şans arttırı var derler. Sonuç : isyan bunların hepsi standart özellik olsa yemin ediyorum yine isyan cıkardı. Çünkü alınan kararlar ile herkesi memnun edemezsiniz. İlla oradan rant elde edenlerin bindiği dallardan birini keser bu.
Adamlar ağzıyla kuş tutsa, bu kuşun kanadı ıslanmış diyecek yıgınla adam var aranızda. El insaf diyorum. Hataları yokmu elbetteki var ama güncellemelerden dolayı değil eski hatalar sunucu hataları, sizleri memnun etmek kendileri para kazanmak için alelacele getirilen güncellemeler ve bunlardan doğan sorunlar. Burdan dem vurun anlarım. Ama yazık yaa valla yazık bu kadar bodoslamasına eleştiri olmaz ki.
Paralarımız nereye gidiyor? Vermezsen bir yere gitmez cebinde durur, olay bu kadar basit. Sobe seni mecbur kılmıyor bunu almaya, sadece imkan sunuyor. Bu serzenişlerin bir çoğu imkanları kısıtlı olduğu halde tembel çocuğunu dersaneye gönderen bireylerin isyanı gibi. Dersaneler çok pahalı, herkes dersaneye giderekmi okul kazanıyor? Ama herkes gönderiyor bizimki niye eksik kalsın. Buna benziyor sanki satın almazsanız oyunda bittiniz herşey mahfoldu imazjı çiziyorsunuz. Derdiniz nedir tam olarak ççözemedim bazınızı anlamaya çalışıorum. ^3-5 saatini cafeden girmek sureti ile burda eğlenmeye çalışan genç arkadaşlarımla dolu. onları düşünüyorum, özeniyorlar elde edemedikleri için sınırlı cep harçlıkları ile bir şekilde sinirlerini yönetimden cıkartıyorlar. Ama yanlış ilerde karşılaşacağınız her sorun ve zorlukta birilerini suçlayarak bir yere gelemezsiniz. Hatalı ise eyvallah hakkını savun. Mesela ilk güncellemeler. ELement itemlerin ucuk olduğu dönemler, bir güncelleme ile bütün hepsi çöp oldu. O dönem hakkını savunacaktın, bu olan o güncellemenin verdiği hasarla kıyaslanamaz bile. Hile hurdayla para kasıp, maden kasıp kp kasıp rant elde edip, sonra fuara gidip iki ahmet abi şöyle böyle diyerek charların bloklarını kaldırtıp, haksız kazanclarını döner dönmez millete satmak suretı ıle oyunda bır yerlere gelip, şuan oyuna dönenler varken bu güncelleme lafı bile olmaz. Sesinizi duyurmak istiyorsanız bunları es geçmeyin. Ama mantıgınız bana dokunmayan yılan bin yaşasın olursa, böyle sizi rahatsız eden ama başkaları için faydalı olan bana göre güzel sana göre değil şeylere yazarak kimseyi yıpratamazsınız kendnizden başka. Bir güncelleme sana göre kötü bana göre iyi ise iyidir. Çünkü 1/2 oran vardır. mınımum. Ama sancak savaslarındaki gibi bir hata ise herkes madur olur o kötüdür ve dile getirilir.
İşin aslını söylemek gerekirse benim gibi çalışan evinden ayrı yaşıyan biri için bu oyun eyv zamn geçirme aracı, sırf o sebeple verdiklerime üzülmüyorum. Bir kahvehaneye de gitsem her akşam bana getireceği zarar (para) bundan daha fazla olurdu. Ama bunu hırs yapan genç kardeşlerime şunu söylemek isterim. Hayat buradan ibaret değil. Buradaki herşey sanal. Senden alır ama sana asla vermez (gerçek para ile char satanlar hariç). Hep götürür özelliklede geri gelmeyecek olan zamnınızı götürür. Onu iyi değerlendirin derim,
İyi forumlar dilerim.
Senin lafını biraz kısaltma gereği duydum. .Beğenmeyen oyunu bırakır zorla değil ya
Beyler BENCE ÇOK UYGUN BİŞEY YAPTILAR AMA SİZ ANLAMIYORSUNUZ ŞU ŞEKİLDE 3 BÜYÜ 1 ŞİFA 2 SAVAŞÇI SOKSANIZ BİLE Mİqrata HIZLI 1 ŞEKİLDE GİDİLİR SAVAŞÇI SAVAŞÇI GİREMİYOR DİYE BAĞIRIYORDUNUZ ALIN ARTIK ÇOK BASİT GİRER 2000 AKÇE 20 TL ZATEN 20 TL ÇOK DA PAHALI DEĞİL1 GÜN 30 GÜNLÜKDE DEĞİL SINIRSIZ SİZ Bİ EJDER ÜRETİYONUZ 350-400M BU SİZCE DAHA MI AZ BEN ŞAHSEN 50-60 TL BEKLİYORDUM 30 GÜNLÜK SINIRSIZ 20 TL BENCE ÇOK ÇOK UCUZ HE REAL PARAM YOK DİYORSANIZ OYUNDA GÜVENİLİR İNSANLARDAN ALABİLİYORSUNUZ...! OYUN PARASI İLE..!
MESELA BENİM
BÜYÜ ELEKTİRİK:1398
BÜYÜ BUZUM:950
OLDU..! ÇOK TŞK EDİYORUM BENCE ÇOK UYGUN VE GÜZEL YAPTILAR
kardeşi ikv işi cıvıttı paraya ve nakite dönderdi oyun kalitesi düştü saten kadim ve sıgnaklar sacmalıkdı akcede cabası olmuş igrenmiye başladım oyun dan
bigbengx yazdı:kardeşi ikv işi cıvıttı paraya ve nakite dönderdi oyun kalitesi düştü saten kadim ve sıgnaklar sacmalıkdı akcede cabası olmuş igrenmiye başladım oyun dan