TroyaxxFıRtInA'nın Rezilliği..
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TroyaxxFıRtInA'nın Rezilliği..
Herseyi bir kenara atın ,Deathlord adam kendi çarı ile gelmiş vs ye , sen aykutun çarı ile gitmişsin
Kendi çarına güvenemedin mi 

- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
FarkXTeaM yazdı:DeathLord yazdı:
3-1
5. Resimde Dikkat etmedğin bişi Var Çok güzel vs atıonuz siz Sende dikkat at çaktrmadan
Ne tesadüftür ki Fırtına ile vs yaparken dikkat ve durdurma aynı anda değiyor.Ve ordada Celil'e bağırdım vs'ye karışmaması için.Ve gitmedi oradan.Bende reqion'a dedim.Ete et, dişe diş.
O chardaki Yücelen solucanlar benim.Susturun'la da yaparım ama ceketini sattım.Farketmez.Adam akıllı , içerik düzenlendi yapmadan vs yapacak varsa yenmeye de yenilmeye de razıyım.bendensairolmaz yazdı:Herseyi bir kenara atın ,Deathlord adam kendi çarı ile gelmiş vs ye , sen aykutun çarı ile gitmişsinKendi çarına güvenemedin mi
Uygunsuz içerik düzenlendi.Uyarı seviyeniz arttırıldı.
Schiller
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Merhaba
Forum Kuralları Madde 2;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forum Kuralları Madde 2;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.