ChoosensxSampLes Gercek Yüzü
Re: ChoosensxSampLes Gercek Yüzü
"adam king dağılın.."
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Zaten choosensxloncası 5 - 10 kişi yüzünden saygınlığını kaybediyor , çürükleri temizleseler 10 - 15 kişiylede lonca yürüyor bunu deneseler eminim daha iyi olacaktır loncalarında küfürbaz ve hırsız insanlar var bunları başkanlarıda biliyor ama bir çare bulmuyor buda choosensxloncasını sevimsiz kılıyor.
SOUTH
Ferhatbey yazdı:Choosensxagatha Choosensxçilek Choosensxbrindar Choosensxlaruqen Choosensxwanted Choosensxshape Choosensxghost Choosensxşifacı Choosensxshoot Choosensxblow
Üzülerek Söylüyorum ..bu 10 kişi haricini Choosensx Loncası başkanının Büyük bir Gözlem yapıp incelemesini isterim çünkü geri kalanını ya hırsız diye duyuyoruz yada hiç duymuyoruz sağlam bence bu 10 kişi 10 kişi bir lonca sayısı için yeterlidir hemde güzel bir öneri ghost agatha wanted görürse bir değerlendirsin yazımı :roll:
Eeee Bende ChoosensxTiLKi beni gözüm ne parada ne fulda Hiç kimsenini içine girmeden HIrsızmıs KÖtüymüş ona sen karar vermezsin arkadaşım onun için herşeyi saçmalama Bidaha kine (1000)bin düşün (1)bir yaz olurmu?? :evil: :evil:
Hee okadar hırsızız die suçluyosan koyfotolarını
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ