Öncelikle arkdaşlar Bu Konuyu acmamın sebebi herkes kimin ne oldugunu görmesini istedim ...
Zamanında bana ChoosensxChembers Hediye ettigi Fevzi cevriye ayakkabı (meranda sadece 2 tane var) Deathxreiqon sancak savaşı finalinde tek tek kapısacaz cümleleri ile onu kullanmalık verdim ...O finalden cıktıgında gec oldu cıkmam lazım dedi bende tamam o sırada migrattaydık ayakkabıyı alamazdım ..ertesi gün dedim ayakkabıyı ver .. bana dediki carda valla hi yok .. dedim nasıl calmıslar ? gel gelelim calma isine sizce hırsızlık yapan adam sadece benim o na verdigim ayakkabıyı mı calar yoksa ? tüm carımı calar.. burdan saten herseyin ne oldugu nasılmıstı..Biz onu kardeşimz yerine koyduk güvendik , sayemizde bi yerlere geldi onu Dursun abi ile kardeşlerim adam etti , daha sonra Loncadan Kovuldu , bu fotoyu atmamızın sebebide... bazı arkdaşlarımıza bizim hakkızmıda atıp tutuyormus .. her neyse ak koyun kara koyun bu foto ile belli olacaktır ....
İYİ FORUMLAR
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
ben zamanında demiştim dursun abiye boş adam bunlar diye. ama dursun abi bir loncayla birleşmiş onlarda boş şimdiden söyleyim . :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Emrah Yukarılarada çıkarsana onu bıraz sana tavsiyem ) Çıkar o skyp konusmasnın yukarısına yoksa ben skyp açıp yolluyayımmı foruma . ? Ve ben onu . Söyledim doğru çünki peşimi bıraknı diye ben size daha fazlasını verdim o ayakkabıyı da çalmadım boşa attım . Theodanle vs attıgın gün 2 iridyum 3 mavi topaz için 2 ayakkabıyı boşa attım bakmadan . O nun içinde oda vardı .. Onu boşa attıgım için 2 iridym + m2 buz gozluk verdim . bunları yazmayı unutmuşsun ...
Sampkes yazdı:Sen kendi gozunde büyümüşsün . Emrah .. Neyin ne olduğunu bılıyor herkez hırsız desendeee .. Demesende .
Dogurdur . sen öyle görüyorsan kendimi büyütmüsümdür.. ben hiç bir zamn büyücüden baska karakter kullanmadım ara sıra kardeşlerimin carına girdim ... kahin vardır.. abimindir .. danger vardır yegenimindir. beddua vardır öz kardeşimden farkı yoktur.. ben bu insanlara özellikle daha bir cok insana .. bunlardan haric hiç bir zaman yanlız bırakmadımm onlar SUCLU dahi olsa hep arkalarında durdurm seninde öyle oldu ... senin TCMAGRADY kardeşim dedigin adam yegenim şifasını caldı .. sana dedim ki o carı al ... ama sen ne dedin onlar beni döver.. ben Kos Koca Aksarayda senin 35 m calan adamı bulup insan icine cıkmaz hale getirdim benim en kücük kardeşimin yasındasın.. biraz akıllı ol ..
bu Lonca siz Yokken vardı ben yokken vardı sen veya ben oLmayım bu Lonca bişey kaybetmez sadece BİR ZAMANLAR SampLes vardı derler.. hadi onuda gectik... sen EMANETE İHANET ETTİN .. sen ws attın kaybettin paranı ben verdim sen item aldın paranı ben verdim sor bakayım merana 12 kudret iksirine karsılık kim 25 m veriri ? ben sana bu bana acıyor da bu parayı veriyor demesin diye o 12 kudret iksirini aldım ... BUNDAN SONRA SENİ, ARZ KLANINDA LONCASINA ALACAK ADAM DÜŞMANIMDIR,BENLE DÜŞMAN OLMANIN NE DEMEK OLDUGUNU SEN BİLMESSİN AMA SENİ LONCAYA ALACAK KİŞİ BİLİR.. HER AN EN KÜCÜK HATANIZI BEKLERİM .. Bosuna bize Cakal demediler ...SUNADA GELİNCE EMANETE İHANET EDİPTE BUNU GÜLEREK ANLATAN BİR ADAM BİZİM ARAZMI BIRAKK... YAKINIMIZDA BİLE OLMAZ .. O YASİN İT GİBİ TİTRETTİM , oyunu bıraktırdım aynısını sanada yaparım sen rahat ol . ..
HERKESE İYİ FORUMLAR
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Üzülerek Söylüyorum ..bu 10 kişi haricini Choosensx Loncası başkanının Büyük bir Gözlem yapıp incelemesini isterim çünkü geri kalanını ya hırsız diye duyuyoruz yada hiç duymuyoruz sağlam bence bu 10 kişi 10 kişi bir lonca sayısı için yeterlidir hemde güzel bir öneri ghost agatha wanted görürse bir değerlendirsin yazımı :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT