Öncelikle diğer arkadaşlarımında dediği gibi plus alma çok pahalı birşey değil ben bu oyunu 3 yıldır oynamama rağmen bende plus almadım ama bir sıkıntım yok ayrıca sana birde tüyo pluslı olmayan pluslı olandan daha çok item düşürüyor ama genellikle 500 bin 1 m arası şeyler
Ayrımcıık yapılıyor !!!!!!!
- matraqqq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ayrımcıık yapılıyor !!!!!!!
cevabımı aldım demişsin ama yinede bir şey daha söyleyeyim
Öncelikle diğer arkadaşlarımında dediği gibi plus alma çok pahalı birşey değil ben bu oyunu 3 yıldır oynamama rağmen bende plus almadım ama bir sıkıntım yok ayrıca sana birde tüyo pluslı olmayan pluslı olandan daha çok item düşürüyor ama genellikle 500 bin 1 m arası şeyler

Pluslu olmak ayrımcılık değil ayrıcalık olur. Bu konuda çok yanlışınız var. Şöyle hesaplayın bir ayda 30 gün var. ve sizin verdiğiniz plus ücreti 12 tl. Basit bir hesap ile 12 / 30 = 0.4 gibi bir değer çıkıyor. 0.4 TL dir. 40 kuruş yani. Eşyaları 3te1 e satmak 3te1 e örs yapmak ölünce 3te1 gibi bir değer ödemek bölgeden konuşmak dolu sunuculara herkesten önce girebilmek %30 daha fazla exp vsvs daha sayamadığım birçok özellik var ve 1 gün için ödediğin paranın değeri ise 40 kuruş. şimdi 40 kuruşa naparsın söyleyim. 4 tane sakız alırsın , 2 tane şeker alırsın , 1 dal sigara alırsın (parana yazık) , 1 tane soda alırsın. Ama unutmaman gereken tek şey orada 5-6 senedir emek harcayan kişiler (oyun o kadar süredir yokki demek için atlayacak arkadaşlar oyunun mazisinde 2.5 yıl tasarım süreci vardı.) maaşlarının buradan karşılandığı. Aldığınız plus paketler sayesinde kira , elektrik , server , yemek ve genel giderler karşılanıyor. Ki bu insanları çok yakından tanıyorum çokta para kazanmıyorlar. Diğer ülkelerde online oyunlara sahip kişiler villalarda yaşıyor. İsmini vermeyeyim dünyanın en zengin 5 kişisinden biri de online oyun sektöründe. Bizde öyle değil. Şimdi bir plus diyip geçtiğiniz konuda biraz daha fazla fikir sahibi olmuşsunuzdur umarım.
İyi oyunlar , İyi eğlenceler...
İyi oyunlar , İyi eğlenceler...
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Plus paket üstünde tartışmanın anlamı yok. işine gelen alır gelmeyen almaz.
Bize Sunmuşlar plus paketi ayrıcalıklarıda yazıyor. sana illa al veya alma diyen yok. Orası senin kararın.
Bize Sunmuşlar plus paketi ayrıcalıklarıda yazıyor. sana illa al veya alma diyen yok. Orası senin kararın.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış