Bende Hatırlıyorum. Ashab içinde Oturmuştun maden başında.aNaRcHy yazdı:Bak kardeşim 5 parmağın 5i bir değildir. Çok önyargılı davranıyosun. Ejder Asa üretmek için 2 gün boyunca elmas madeninde uyumadan beklediğimi bilirim. Sen şaheser üretemediğin için bu tür önyargıya kapılmışsın. Yanıldığınında farkına varmalısın bence. Mavi topazın başına gitdiysen eğer ki mutlaka gitmiş olmalısın. Ne kadar insanın o madeni çekebilmek için saatlerce orda olduğunu görmüşsündür. Ve sen hala buna hırsızlık dıyorsan, sana yazık.
İyi forumlar.
Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Yaklaşık 2 ay sürdü Ashab-ı Kehf üretme sürecim.Yesilbuyuxqanq yazdı:Bende Hatırlıyorum. Ashab içinde Oturmuştun maden başında.aNaRcHy yazdı:Bak kardeşim 5 parmağın 5i bir değildir. Çok önyargılı davranıyosun. Ejder Asa üretmek için 2 gün boyunca elmas madeninde uyumadan beklediğimi bilirim. Sen şaheser üretemediğin için bu tür önyargıya kapılmışsın. Yanıldığınında farkına varmalısın bence. Mavi topazın başına gitdiysen eğer ki mutlaka gitmiş olmalısın. Ne kadar insanın o madeni çekebilmek için saatlerce orda olduğunu görmüşsündür. Ve sen hala buna hırsızlık dıyorsan, sana yazık.
İyi forumlar.
Bir çok insan bu oyuna eğlenmek için giriyor . Hani Diyorsunuz ya Ejderi herkes üretse milletin birbirinden farkı nolurdu ? bence de olmazdı..
/NAH olmazdı .
29 seviyede Herkesin İtemi aynıydı.O dönem oynayanlar 29 seviyeden sonra zevk almış mı bir sorunda görelim .Oyundaki Vs sayısı , Muhabbet sayısı Fark atar bu güne nazaran. Ama yok benim amacım Ejder üretip Güneş asalıya 'ezik' diyip egolarımı tatmin etmek diyorsan bilemem..
Kendi Görüşümdür BENİM İÇİN İSTANBUL KIYAMET VAKTİ (MUHABBET,oyun içinse TATLI BİR REKABET ORTAMIYDI) Ama artık iyi itemlilerin Sözleriyle ve tutumlarıyla Sadece itemsiz olduğu için birilerini ezmeye çalıştığını GÖRÜYORUM.
Çok güzel bir örnek le kapatıyorum geçmişten günümüze..
önceden çok önceden herkes agah ' beye ,1lvl farelere ,5 lvl farelere , labirente gelip oyuna yeni başlayan insan arayıp muhabbet ederek oyunu öğretmeye çalışırdı..
Şimdi ELMAS ÇIKACAK ELMAS ÇIKACAK DİYEREK Önünde Tek vuruşla yatırabilceği bir canavar için yardım isteyenlere küfür edenlerle doldu oyun..
HİÇBİRİNİZE KATILMIYORUM !
BENİMDE GÖRÜŞÜM BÖYLE .. PARAsal ikv +3 ecel ^+2 ecel yapmak için uğraşmaya başlıcaksınız tek amacınız item çoğunuz bu konuda açgözlüsünüz .. neyse
Hepinize Kötü forumlar :roll:
/NAH olmazdı .
Kendi Görüşümdür BENİM İÇİN İSTANBUL KIYAMET VAKTİ (MUHABBET,oyun içinse TATLI BİR REKABET ORTAMIYDI) Ama artık iyi itemlilerin Sözleriyle ve tutumlarıyla Sadece itemsiz olduğu için birilerini ezmeye çalıştığını GÖRÜYORUM.
Çok güzel bir örnek le kapatıyorum geçmişten günümüze..
önceden çok önceden herkes agah ' beye ,1lvl farelere ,5 lvl farelere , labirente gelip oyuna yeni başlayan insan arayıp muhabbet ederek oyunu öğretmeye çalışırdı..
Şimdi ELMAS ÇIKACAK ELMAS ÇIKACAK DİYEREK Önünde Tek vuruşla yatırabilceği bir canavar için yardım isteyenlere küfür edenlerle doldu oyun..
HİÇBİRİNİZE KATILMIYORUM !
BENİMDE GÖRÜŞÜM BÖYLE .. PARAsal ikv +3 ecel ^+2 ecel yapmak için uğraşmaya başlıcaksınız tek amacınız item çoğunuz bu konuda açgözlüsünüz .. neyse
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Bu oyunda maden çoğaltma hileside vardı ki hala avrmı bilmiyorum. Bunu yapan Ayyıldızx loncasından biri sınırsız banda yedi
Şuan askerlik görevini yapmakta olak bir kardeşimde bunu biliyor , ne kadar ısrar ettiysemde öğrenemedim +
Fakat bu kounu açan arkadaşa %100 katılıyorum . Ve düşünün ki bazı loncalar hiç madende oturmuyor :?: Fakat düzinelerce itemi var. Az etrafınıza bakın anlarsınız
benim anladığım yazıları okuyunca tek şey var.. abi üretmek ne kadar zorrrrrrrrrr of diyenler üretince yada yardım alınca ben ürettim sende dilen diyor
Cuk diye oturmuştur lafım anlayana :idea: . . paylaşmayı bilmeli insan..ne var ondada ejder olsun bundada herkestede sana zararı ne arkadaşım .. :roll:
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
evsahibi yazdı:saçmalıon la![]()
valla bak..
hırsızlar üretmez ki![]()
çarı komple çalar![]()
ne üretmeyle uğraşcan
bi zeydan üretti bildiğim kadarıyla bizim meslkten dierlerinin hepsi başkasının emeği xD
2 ecel var
BBM PİN : 2709C9F2
2 ecel var ama savaşçın kafa koparan kullanıo ne ayakOoOWARNINGOoO yazdı:evsahibi yazdı:saçmalıon la![]()
valla bak..
çarı komple çalar![]()
ne üretmeyle uğraşcan
bi zeydan üretti bildiğim kadarıyla bizim meslkten dierlerinin hepsi başkasının emeği xD
2 ecel var:D:D:D bele$$

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
olumTokerx yazdı:2 ecel var ama savaşçın kafa koparan kullanıo ne ayakOoOWARNINGOoO yazdı:evsahibi yazdı:saçmalıon la![]()
valla bak..
çarı komple çalar![]()
ne üretmeyle uğraşcan
2 ecel var:D:D:D bele$$
![]()
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
kafa koparanın görüntüsü güzel diye kullanıyordur :roll:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
çarlar güzel gözüküyor diyemi çaldı onlarıFerhatbey yazdı:kafa koparanın görüntüsü güzel diye kullanıyordur :roll:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN