Gördüm garibime gitti...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kemkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gördüm garibime gitti...

Mesaj gönderen kemkan »

HaLiLKYDB yazdı:Blackdog isimli kişiyi oyunda 2. görüşümde elinde ejder vardı tuhafıma gitti bilmiyorum artık madeni nerden buldu parayı nerden buldu nasıl kastı bizede öğretin
Blackdog , kemkan(orginal beta) ,Kemkansavaş, Sibirxyalı benim çarlarımdır . (2 ejder ,1 latif ,1ashab)

kemkan' a zırh düşme umudunu kaybedince 700 m 'e yeni bir ejder daha üretme ihtiyacı duydum (parayı mezara götürcek halim yok ya...)

Çar 49 olması zaten 4 gün sürdü 45 ten sonra sığınakta kastım 2. görüşünde görmen normal (:

Başka sorun varsa alayım ?
Kullanıcı avatarı
Blackdog
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Blackdog »

Merhaba,
Beyler Blackdog isimli karakteri ben kullanıyorum. İlk 49 a kasmamız 4 gün sürdü sonra biriktirdiğimiz madenleri Blackdog a aktararak ejderi üretmiş olduk ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sibirxyali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sibirxyali »

Sibirxyalı karakterini ben kullanıyorum.Blackdog'u ejder üretmek için açtık.49 olunca madenleri ona aktardık ve ejder ürettik
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kemkan yazdı:
HaLiLKYDB yazdı:Blackdog isimli kişiyi oyunda 2. görüşümde elinde ejder vardı tuhafıma gitti bilmiyorum artık madeni nerden buldu parayı nerden buldu nasıl kastı bizede öğretin
Blackdog , kemkan(orginal beta) ,Kemkansavaş, Sibirxyalı benim çarlarımdır . (2 ejder ,1 latif ,1ashab)

kemkan' a zırh düşme umudunu kaybedince 700 m 'e yeni bir ejder daha üretme ihtiyacı duydum (parayı mezara götürcek halim yok ya...)

Çar 49 olması zaten 4 gün sürdü 45 ten sonra sığınakta kastım 2. görüşünde görmen normal (:

Başka sorun varsa alayım ?
Blackdog yazdı:Merhaba,
Beyler Blackdog isimli karakteri ben kullanıyorum. İlk 49 a kasmamız 4 gün sürdü sonra biriktirdiğimiz madenleri Blackdog a aktararak ejderi üretmiş olduk ;)
Sibirxyali yazdı:Sibirxyalı karakterini ben kullanıyorum.Blackdog'u ejder üretmek için açtık.49 olunca madenleri ona aktardık ve ejder ürettik
Kaç kişsiniz :D
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kaan679050 »

krdş adam üretmiş işte sana bi zararı yok :)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön