HaLiLKYDB yazdı:Blackdog isimli kişiyi oyunda 2. görüşümde elinde ejder vardı tuhafıma gitti bilmiyorum artık madeni nerden buldu parayı nerden buldu nasıl kastı bizede öğretin
Merhaba,
Beyler Blackdog isimli karakteri ben kullanıyorum. İlk 49 a kasmamız 4 gün sürdü sonra biriktirdiğimiz madenleri Blackdog a aktararak ejderi üretmiş olduk
HaLiLKYDB yazdı:Blackdog isimli kişiyi oyunda 2. görüşümde elinde ejder vardı tuhafıma gitti bilmiyorum artık madeni nerden buldu parayı nerden buldu nasıl kastı bizede öğretin
kemkan' a zırh düşme umudunu kaybedince 700 m 'e yeni bir ejder daha üretme ihtiyacı duydum (parayı mezara götürcek halim yok ya...)
Çar 49 olması zaten 4 gün sürdü 45 ten sonra sığınakta kastım 2. görüşünde görmen normal (:
Başka sorun varsa alayım ?
Blackdog yazdı:Merhaba,
Beyler Blackdog isimli karakteri ben kullanıyorum. İlk 49 a kasmamız 4 gün sürdü sonra biriktirdiğimiz madenleri Blackdog a aktararak ejderi üretmiş olduk
Sibirxyali yazdı:Sibirxyalı karakterini ben kullanıyorum.Blackdog'u ejder üretmek için açtık.49 olunca madenleri ona aktardık ve ejder ürettik