IIxGüVeRCiNxII'in HırsızLıqı...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: IIxGüVeRCiNxII'in HırsızLıqı...

Mesaj gönderen adresbu »

adresbu yazdı:MerhaßaLar..

ßu arkadaşTan PLus aLıcaktım Fakat ''HIRSIZ''mış ne ßiLeyim Diceksınız neden Kendın aLmadın :?: Hafta Sonu ßankaLar kapaLı aLamazdım her neyse ÖnemLi oLan KişiLik ZayıfLıqı Parasını ßoşver ama IIxGüVeRCiNxII AdLı DenqeSizin HIRSIZ

oLduqunu Tüm Eminönü görsün...

E-pin : [4683]-[9273]-[7052]-[9776]

Şifre: [568663]

Deneyin İsterseniz. :D KuLLanıLmışmı, Yoqsa ''HATA''lımı....

Para qözünü ßürümüş ey İnsanLar ''Din''inden Şaşma ;)

MevLana Loncası Kim ßaşKanı İse Atın Onu Loncadan Korumaya KaLkışmayın o DinqiLi ßana Karşı Sakın...

FotoLar Daha İyi anLatır .... ßuyrun

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Hellriders yazdı:Geçmişte oyun içi E-PİN Satışına müsade edilmiyordu satış yapmak isteyen oyuncularımız o dönemde verilen 3 gün susturulma cezası ile modere edilmekteydi. Günümüzde özellikle Compex fuarında satışa sunulan İsim Değiştirme Kodlarının akabinde Fuara gelemeyip isim değiştirme hakkından yararlanmak isteyen oyuncularımızın madur olmaması adına oyun içinde E-PİN Satışlarına müsade edilmektedir.

Lakin özellikle [DEV]Lathander' in oyun ve forum üzerinde belirttiği husus pin kodlarının güvenilir kişilerden alınması yönündedir. Oyun içi ''Şikayet Et'' Yöntemi ile ve İkv Destek Formu aracılığı ile elimize ulaşan sahte pin satışları konusunda müsamma gösterilmemekte ve en ağır moderasyon cezası uygulanmaktadır.

Bilginize İyi Forumlar.

HaTırLatırım [GM],[DEV]'Ler....

O kadar paraya deymez dıceksınız ama para için deqıL ßöyLe SerefsizLer ßirsin dıye...''ßAN'' Atın.
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

Yasin öncelikle geçmiş olsun kardeşim...

Bu elemanı desteğe yolladıysan kesin sınırsız ban yicek emin ol çünkü benim kardeşimi dlandıran İNSÜLİN isimli karaktersize sınırsızı köklediler.

Ben sana bi arkadaşımın adını vermiştim keşke onunla konuşup ondan alsaydın yasin ben aldım plus karizmalık hesabıma yükledim hiçbir sorun yok...

Eğer tekrardan kod almak istersen sen beni bul oyunda ayarlamaya çalışırız kardeşim...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

Oyun içerisinde güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayınız. Çekmiş olduğunuz resimleri ikv destek formunu kullanarak destek ekibine şikayette bulunabilirsiniz.
iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Designer yazdı:Yasin öncelikle geçmiş olsun kardeşim...

Bu elemanı desteğe yolladıysan kesin sınırsız ban yicek emin ol çünkü benim kardeşimi dlandıran İNSÜLİN isimli karaktersize sınırsızı köklediler.

Ben sana bi arkadaşımın adını vermiştim keşke onunla konuşup ondan alsaydın yasin ben aldım plus karizmalık hesabıma yükledim hiçbir sorun yok...

Eğer tekrardan kod almak istersen sen beni bul oyunda ayarlamaya çalışırız kardeşim...
Eyw kardeşim.
ßen PLus aLdım artık ama ßu gißi karakterSizLerde oLmasın artık :)

sahcihan yazdı:Oyun içerisinde güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayınız. Çekmiş olduğunuz resimleri ikv destek formunu kullanarak destek ekibine şikayette bulunabilirsiniz.
iyi forumlar
Sahcihan

Şimdi ßen desteqe qönderDım ama ''Oyuncu HaTa KuLLanım'' diyerek qönderdim FotoLarLa ßirLikte ama :!: YanLışsSa Nereden qönderıcemı söyLermisin..

İyi ForumLar.
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Merhablalar,

Yasin kardesim ben klandan bölgeden o kadar yazdım.Sahte epin veriyor güvenmeyin alışveriş yapmayın diye :( Gören olmamış sanırım ;) İyi forumlar...
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

mccaglar yazdı:Merhablalar,

Yasin kardesim ben klandan bölgeden o kadar yazdım.Sahte epin veriyor güvenmeyin alışveriş yapmayın diye :( Gören olmamış sanırım ;) İyi forumlar...
MerhaßaLar

ÇaqLar demeki qörmemısım Zaten AceLe işe seytan karısır demışLer doqru demişLer...
inş ßanLanacak.
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen blueyes »

bu adamla bu aksam migrat girisinde karsılastım. benim olddugum gruba girmek için surekli yalan soyluyordu yok ustum full mor falan adam 2000 vuruyordu. nasıl biri oldugunu gorup bastılar zaten tekmeyi.. az vurması kabahat degil herkesin ustu super olacak diye bişey yok sadece yalan soylemesin.. ama adamın bırak yalanı bu baslık altında dolandırıcılıgıda ogrenilmiş oldu... dolandırılan arkadasa gecmis olsun diyorum.. o guvercinede insallah en kısa zamanda cezası verilir.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

adresbu yazdı:

ßu arkadaşTan PLus aLıcaktım Fakat ''HIRSIZ''mış ne ßiLeyim Diceksınız neden Kendın aLmadın :?: Hafta Sonu ßankaLar kapaLı aLamazdım her neyse ÖnemLi oLan KişiLik ZayıfLıqı Parasını ßoşver ama IIxGüVeRCiNxII AdLı DenqeSizin HIRSIZ

MevLana Loncası Kim ßaşKanı İse Atın Onu Loncadan Korumaya KaLkışmayın o DinqiLi ßana Karşı Sakın...

Resim

Resim

Resim

Resim
Geçmiş olsun kardeşim.Artık bu gibi hızsızlıklara bir son verilsin.Hergün yeni bir dolandırıcılık haberi geliyor.Oyuncularında burdan daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim.İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

adresbu yazdı:

Resim

Resim

Resim

Resim
Geçmiş olsun kardeşim.Artık bu gibi hızsızlıklara bir son verilsin.Hergün yeni bir dolandırıcılık haberi geliyor.Oyuncularında burdan daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim.İyi forumlar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön