mcronaldo94 yazdı: heLaL oLsun yeska arzLarın karakterLeri böyLe zaten 3-5 kişi varken konuşurlar teke tek geL dendiğinde kaç ötü kurtar ayakLarındaLar
Sen Cocukmusun acaba bakıyoRumda heR yorumunda zıRvalıyoRsun , SacmaLıyoRsuN
Milletin kaRekteRleRi sana mı kalmış bişide geneLleme yapıyoN ??
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....
yeska46 yazdı: Normalde forumda böyle bir konu açmak istemem ama arkadaşımız bölgeden şahsıma hakeret edince benimde plus üyeliğimim bulunmaması nedeniyle bu konuyu foruma açmak istedim.Vs'miz 10 m ine felan değil şerefineydi.Burdan kardeşimizin şerefini bıraktığı yerin fotografını sizle paylaşmak istiyorum.
Shectorget,Bajanaqsana Selamlar şerefini almak istersen tekar görüşürüz...
Merhaba . Serefıne vs gibi çirkin lafları söylemeye gerek duymuyorum . Agzı alınmıyacak seyler fakat .. Shectorget . (UmutAbicim ) Kendısnın ne kadar kısılıkLı bırısı oldugunu herkez biliyor . Bajanaq adlı arkadasımızda öyle Lodosmus falan pek dınlemez gördugunu keser:) Vs'de kudret kalma şeyine gelirsek bence bu bir vs degildi . Kudretler arasındakı oran oldukca fazla senide biliyorum Umut abiminde üstünü biliyorum kesmen bıraz zor gözüküyor . İnanmıyanlar olucak yalan söyledin demıyorum ama ınanmam ıcın onumde 1 kez daha kes ) Tabi kesebilirsen . İyi Forumlar.
Sen belki tek kesmemiş olabilrsin önünde sarı akrep var sivri adada sarı akrep yok haritanda arkanda sarı nokta var sen sarsılmaz açarken 2 tane evcil hayvan saldırmış olabilir tam kesin değil ama bunlarda saçma cevaplar vermezsin umarım.