Normalde forumda böyle bir konu açmak istemem ama arkadaşımız bölgeden şahsıma hakeret edince benimde plus üyeliğimim bulunmaması nedeniyle bu konuyu foruma açmak istedim.Vs'miz 10 m ine felan değil şerefineydi.Burdan kardeşimizin şerefini bıraktığı yerin fotografını sizle paylaşmak istiyorum.
Shectorget,Bajanaqsana Selamlar şerefini almak istersen tekar görüşürüz...
yeska46 yazdı: Normalde forumda böyle bir konu açmak istemem ama arkadaşımız bölgeden şahsıma hakeret edince benimde plus üyeliğimim bulunmaması nedeniyle bu konuyu foruma açmak istedim.Vs'miz 10 m ine felan değil şerefineydi.Burdan kardeşimizin şerefini bıraktığı yerin fotografını sizle paylaşmak istiyorum.
Shectorget,Bajanaqsana Selamlar şerefini almak istersen tekar görüşürüz...
Shectorget ve Bajanaq Benim Tanıdığım Çok İyi İnsanlar.Bence Bir Yanlışlık Sende Var...Ama Aranızda Geçenleri Bilmediğim İçin Birşey Söyleyemeyeceğim.Haklı Olabilirsin.Belki...
Shectorget adlı arkadasımız seni bölgeden rencide edicek birtakım şeyler yazmadı,neredesin yeska gibi şeyler yazdı.Biz seni sivri adadan geçirtmeyince bize karşı yazdıklarını biz buraya göndermedik.Bize olan hitabını değiştir.Orada yapılan tüm vs'ler klanların karışmasıyla vs' olmaktan çıkmıştır,bunları eklemeyi unutmuşsun herhalde..
BaJaNaQ “Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz Ama aynı şeyi, bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem…” Büyük İskender
Kardeş biz sizin gibi kesilince arkamızda yok klan savaşı varmış felan diye sallamıyoruz.Klandan biri olsa harita görünür.Sizle orda 6-7 kişiyle savaşırken ben size "İçinizde erkek varsa vs atalım." dedim.Başta birşey demediniz sonra Bajanaq adlı büyücü gel şerefine vs yapalım yenilen bölgeye yazar şerefini dedi.Bende kabul ettim.Size karşı yazdığım istediğin yazıyı gönderebilirsin.Zaten hakaret vb küfürlü bir içerik içeren yazı yazsaydım şikayet ederdiniz zaten.Sizin gibi 3-4 arz yan yana gelince bir şeyler oluyor.Erkekliğiniz teke tekte yok işte.Ben burda onu belirttim.Zaten daha çok uzatmak istemiyorum konuyu. Not: Şerefi olmayan arkadaşlar lütfen bir daha ileti atmasın
Ben klandan hiç bir kişiye gel şerefine vs atalım diye bir şey demedim.Şeref oyunda kazanılmaz da 2 vs ile kaybedilmezde,eğer ki hala aleyhime konuşuyorsan o şerefine vs atalım laflarımın kanıtı olarak fotoğraflarımı gösterirsin.Biz seni kestikten sonra hakaret falan etmedik sadece kestik.Vs içinde Shectorget adlı kişiyle oyunda bulundugu zamanlarda vs atabilirsin.Sonra tekrar yüklersin fotoğraflarını,iyi oyunlar..
BaJaNaQ “Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz Ama aynı şeyi, bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem…” Büyük İskender
Her konuşduğumuzun resmini çekseydik.Zaten özel diye birşey kalmazdı şu hayatta.Ben kimseye durduk yere bir şeref meselesi uydurmam.Bana Bajanaq adlı büyücü karakterden gel savaşçıma geçiyorum şerefine vs atalım diye teklif geldi.Zaten siz beni orda uyuz ettiniz erkekliğiniz varsa gelin demiştim.Benim sözüm ağızımdan bir defa çıkar ve çıktığı zaman o sözü söylemişsen nasıl bir söz olursa olsun onun hep arkasındayımdır.Sizin gibi daha 3-4 saat önce ne konuştuğunu bilmeyen hayatı bir boşluktan ibaret olan,daha varlığını açıklayamayan, hayatta yaşama amacını bilmeyen yaratık değilim şükürler olsun.
Hayvanlar bile havladıkları veya ses çıkardıkları zaman ne yapacaklarını bildirir.Çıkardığı sözü unutmaz ki bir tehlike vs olduğu zaman o sesi tekrar çıkarır.Sizin gibi karaktersizler daha neden olduğunu nereye gideciğini bilmez.
Zaten bu Yöneticiler ceplerini biraz daha doldurmak için -15 yaşa bile plus paket satıyorlar.Oyuna girerken +15 diye yazıyor kenarda.Neyse konu açıldıkça başka şeyler geliyor.)
Ben bu oyunda 2 kişiye küfretmişimdir onlardan biri Allah'a biri de Atatürk'e söven şeref'i olmayan Atasını İlahını bilmeyen mahlukatlardır.Sizin gibilere küfür etmeye gerek duymam kriptoloji yapar geçerim. Not: Sana birşey söyleyeyim şeref oyunda değil düşüncenin olduğu her yerde kazanılır veya kaybedilir.Sen robotlarla değil insanlarla oynuyorsun.Senin şerefin benim için bitmiştir.İstersen git sokak köpekleriyle beraber şerefli ol.Öptüm seni sana yeter bu yazılar....
Kelimenin gücünü anlamadan insanların gücünü asla anlayamazsın.