ruh kalkaninin yerine cagri da kullanabilirsin.maynaq yazdı:Ben kalan 8 puan hakkında bir şeyler belirtmek istiyorum
eğer ashabın yoksa (benim yok) 5 meditasyon
1 büyü bozma
1 iyileştirme çemberi
1 ruh kalkanına vermeni öneririm
Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım
Re: Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim meranda daha iyi kasılabilmek için üstümü ne dizmeliyim bilgi verebilirmisiniz... :?:
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ben Elime Urban Bardini Sopa Takıları Urban yüüzük Urban Ruh Kolye Üstüme de Urban ceket aldım ayakkabı ve pant 177 Hasaar Eldivende Mag + Ok ucu idi Meran da şifacı olarak kesebileceğin tek canavar Uçan Muhafız ne yazıkkı bu itemlerle muhafızlara 1000 üstü vuruyordm hayvanı 15 yaparsın ruh kalkanı 15 can kurtaran 15 Şifa 15 Bilgisisi 15 Meditasyon 5 Büyü bozma 1 Dirençlere 1 Kldırma 1 iyileştirme çemberine 1 versen senin işini görür ama ruh kalkanı mutlaka olsun yoksa 2 muhafız çıkıyor can basmayı yetiştiremezsin 1200 vuruyorlar 700 lere düşüyor ve hayvanda 400 rahat vuruyor ve seri böle iyi kasarsın full max dizsende olur ben bunları buldum daha fazla hasar almadım 45 den sonra emde kasıcam zaten 
sağolasın kardeşim deniyecemFeArOfNiGhT yazdı:Ben Elime Urban Bardini Sopa Takıları Urban yüüzük Urban Ruh Kolye Üstüme de Urban ceket aldım ayakkabı ve pant 177 Hasaar Eldivende Mag + Ok ucu idi Meran da şifacı olarak kesebileceğin tek canavar Uçan Muhafız ne yazıkkı bu itemlerle muhafızlara 1000 üstü vuruyordm hayvanı 15 yaparsın ruh kalkanı 15 can kurtaran 15 Şifa 15 Bilgisisi 15 Meditasyon 5 Büyü bozma 1 Dirençlere 1 Kldırma 1 iyileştirme çemberine 1 versen senin işini görür ama ruh kalkanı mutlaka olsun yoksa 2 muhafız çıkıyor can basmayı yetiştiremezsin 1200 vuruyorlar 700 lere düşüyor ve hayvanda 400 rahat vuruyor ve seri böle iyi kasarsın full max dizsende olur ben bunları buldum daha fazla hasar almadım 45 den sonra emde kasıcam zaten
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Nıckımı bıLıoRsun kuklacıdakı nıckını soyle ıtem konusunda yardımcı olmaya caLıSırım kasa carım soyuLsada oyunda param 0 olsada sıfacı ıtemlerım her zaman 2 kasa vaRdır
) sıfacı karekterıne gercekten gonuL vermek ıstıoRsan sana her zaman destek verırım 
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çok saolasın bugün seni gördüm meteorda ama işin vardı ibni cevriye ayakkabı aldım para bitti eldivende aldım sen 3 m iyi dedin diye aldımLeoNaRR yazdı:Nıckımı bıLıoRsun kuklacıdakı nıckını soyle ıtem konusunda yardımcı olmaya caLıSırım kasa carım soyuLsada oyunda param 0 olsada sıfacı ıtemlerım her zaman 2 kasa vaRdır) sıfacı karekterıne gercekten gonuL vermek ıstıoRsan sana her zaman destek verırım
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bu konu altına birşey yaszmak istiyorum kusura bakmayın üstümü full ibni dizdim fakat ceket bulamadım mağara şamanı ceket alsam ne gibi farkları olur
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
7 Şifa değişir ondanda hiç bir şey olmaz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Leonar üstad istersen girerim şuan
okuyorsunda
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
benim ismimde geçmiş kusura bakma oyunu bıraktım fazla giremiyorum ama benim yerime yazılması gerekenler yazılmış ilave olarak bende bir şey ekleyeyim sürekli hesap yap hesap yaptıkca yeni şeyler bulacaksın o zaman kimseden yardım almadan yapabildiğini görürsün sende bizim gibi şifa manyağı olur çıkarsın
dikkatini çekerim Konfüçyüs üstadımızında çoğu iletilerinde hesaplama mevcuttur bende öyle yapıyorum fakat leonar ın hesap yaptığı bir ileti görmedim onun kanıt olarak gösterme metodları farklı
Eski dadawa
Eski dadawa
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !