Stylxgeel yazdı:Hoş geldin ama bu sunucu neden onu söylersen eminimki dahada bilgi vermiş olucaksın. Tılsım sunucusu hemen hemen en yeni sunuculardan biri ve forum sayfasında en çok muhabbet etmeyi boş konular açmayı seven bir sunucu.. Buna aldanıp bu sunucuda başlamayı seçiyorsan bence hata yaparsın.. Yinede seni aramızda görmekten sevindim tekrar hoş geldin...
bence eksik anlattın...
Tılsım loncası oyunun en yeni (Son) serveri.. bu sebeple diğer serverlerden oyunun bilincini almış karakteri oturmuş yardımsever dostcanlısı kişilerde var.. diğer sevrerlerde yaptıklarından dolayı barınamayıp bide burda şansımı deneyim diyenlerde... O yüzden herkes kendinden sorumlu ona güvendim şifremi verdim çarımı çaldı, itemimi çaldı diyenlerde burda gerektiğinden fazla dikkat edin...
Öncelikle hoşgeldin..Arkadaşların dediği gibi Tılsım çok ilginç bir server bi günü bi gününü tutmaz bi bakarsın kavga gürültüsünden geçilmez, bi bakarsın klan farkı kimsenin umrunda olmaz oturur muhabbet ederler Ama bu sunucuda başına çok olaylar gelmiş insanlar bile bu sunucuyu bırakıp gidemezler nedense (kendimden biliyorum) tekrar hoş geldin mutlu ve skandalsız bi oyun dilerim
Meerline katılıyorum , katıldım . bence çok haklısın .. Bu sunucu açıldığından beri buradayım ve başıma gelen geçen olaylardan , bana yapılan haksızlıklardan bir kitap oluştursam 11 cilt , başkalarının bana yaptığı yardımlardan , dostça aile ortamından bahsetsem 12 cilt kitap ortaya çıkar. Haksızlıklar kitabıma 1 ciltte yasaklılarımı eklersem etti sana 12 cilt
Aramıza şimdiden hoşgeldin arkadaşım ,
oyunda iyi eğlenmeni dilerim.
İyi forumlar.
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Öncelikle hoş geldin der ve başarılar dilerim kardeşim.
Lakin ;Bir açıklık getirmeyi de isterim.
Hun Loncası artık Tılsımda aktif değil.
Biz Hun Loncasının yönetimi ve bir kısım üyeleri olarak , Anka sunucusuna geçtik.
Üye alımı açık olan çok değerli Loncalar var.
Onların üye alım sorumluları ile görüşürsen sanırım sana yardımcı olucaklardır.
Tekrardan hoş geldin.
Başarılar dilewrim...
loncamız hakkında iyi dileklerin için teşekkürler
tılsıma hoş geldin.kapımız herkese açıktır.
tılsım dostuyla düşmanıyla oynaması çok zevkli bi sunucu diğerlerinde aynı tad yok