Yıllardır Düzeltilmeyen GRAFİK hataları << "GM İÇERİ "

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yıllardır Düzeltilmeyen GRAFİK hataları << "GM İÇERİ "

Mesaj gönderen G0kTurk »

Teşekkür ederim ... Ama bu yaptıklarımın bir moderasyon tarafından görülmedikçe bir değeri yok ..
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

İyisin iyi :)
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

ortak snn için bi foto daha koyuyom harbi illet ettim artık bende

Resim

yeter artık şu hatayı düzeltin fedai girio büyük küçük işini görüyo ne parasını veriyo ne 2 tas su döküyo lütfen ama rica ediyorum şu hataya bi çözüm bulun :twisted: :mrgreen:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

MORDuMan yazdı:ortak snn için bi foto daha koyuyom harbi illet ettim artık bende

Resim

yeter artık şu hatayı düzeltin fedai girio büyük küçük işini görüyo ne parasını veriyo ne 2 tas su döküyo lütfen ama rica ediyorum şu hataya bi çözüm bulun :twisted: :mrgreen:

AHAHAHAHAHAHAHAHA :D ORADA Bİ DELİK VAR ONUN İÇİNDE NE VAR ?? :D
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Konuyu saptırmayın !
Burak dalga geçeceksen aç bi konu dalga geç .. Ciddi bi olayı yansıtmaya çalışıyorum burada !

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Grafiklere bakarken.. junon salonunda cektiğin resimde.. grafik hatasını bıraktık artık.. oyun hatası var.. bir savacı sarsılmaz durumunda iken nasıl bir düşman ki sarsılmazdayken hasar alıyor !!!!.. aynı şey kutup içinde geçerli !!

Bu junon arkadaş her türlü hasar verir diyorsan....

Bu resimi incele istersen.. Junonuda geçek bunu bari düzeltin !!!

Resim
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

AmiR yazdı:Grafiklere bakarken.. junon salonunda cektiğin resimde.. grafik hatasını bıraktık artık.. oyun hatası var.. bir savacı sarsılmaz durumunda iken nasıl bir düşman ki sarsılmazdayken hasar alıyor !!!!.. aynı şey kutup içinde geçerli !!

Bu junon arkadaş her türlü hasar verir diyorsan....

Bu resimi incele istersen.. Junonuda geçek bunu bari düzeltin !!!

Resim
Evet o da bir başka oyun hatası ve o da yıllardır düzeltilmiyor . Ama benim bahsettiğim konu o değil . aşağıdaki fotoğrafa dikkatli incele . Sarsılmaza geçiyorum fakat geçtikten sonra hem lanet yiyorum hemde siyah beyaz oluyorum . Çok garip ...

Resim

Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rockstyle »

Oyunumuzun henüz güçlü bir fiziksel grafik motoruna sahip olduğunu düşünmüyorum açıkcası bu cihaz çok pahalı ve baya meşakkatli. Yer altı geldikten sonra biraz daha yön verdiler ancak diğer online oyunlara kıyasla pek iç açıcı olmadığı da gayet net. Görünen o ki daha uzun süre beklememiz ŞART!
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Pahalı dediğin şey Game Engine'dir. Eğer güzel bir akışa ve oynanışa sahip oyun olması isteniyorsa bu oyun motoru ya Unreal olmalı yada Cry Engine ( son zamanlardaki en popüler oyun motorları) biz bunları istemiyoruz zaten oyun akışına alıştık 10 dakika normal 1 dkk lag vs. bizim istediğimiz bu grafik hatalarının düzeltilmesi ... Binlerce İKV kutu satıldı. Bu grafik hatalarını düzeltebilecek bir yapıya sahip olan Grafik Motorlarının maliyeti 5 Bn liradan başlıyor .

Ve bir dip not " İstanbul Kıyamet Vakti" oyunun yapım maliyeti yaklaşık 7000 TL ' dir .

Kutulardan elde edilen parayı göze aldığımızda 5-10 bin liralık bir Grafik Motorunun pek dokunacağını düşünmüyorum ...
Ayrıca eğer dokunur diyorlarsa piyasada gezen bir çok ücretsiz ve kaliteli grafik motorları var . Ama tabi moderasyon işin kolayına kaçıp opengl veya directx kullanırsa bişey değişmez . Eğer değişim tam olacaksa "Assembly" ile olur ... Çünkü en iyi grafik motorları Assembly ile yazılır ...
Bir modelleme sitesinde gördüğüm maliyeti en ucuz grafik motorlarından birisi Aurora Engine .
İşte sitesi bir kaç grafiğe göz atın .

:arrow: http://www.moddb.com/engines/aurora-engine

Farkı görün ...

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

G0kTurk yazdı:Pahalı dediğin şey Game Engine'dir. Eğer güzel bir akışa ve oynanışa sahip oyun olması isteniyorsa bu oyun motoru ya Unreal olmalı yada Cry Engine ( son zamanlardaki en popüler oyun motorları) biz bunları istemiyoruz zaten oyun akışına alıştık 10 dakika normal 1 dkk lag vs. bizim istediğimiz bu grafik hatalarının düzeltilmesi ... Binlerce İKV kutu satıldı. Bu grafik hatalarını düzeltebilecek bir yapıya sahip olan Grafik Motorlarının maliyeti 5 Bn liradan başlıyor .

Ve bir dip not " İstanbul Kıyamet Vakti" oyunun yapım maliyeti yaklaşık 7000 TL ' dir .

Kutulardan elde edilen parayı göze aldığımızda 5-10 bin liralık bir Grafik Motorunun pek dokunacağını düşünmüyorum ...
Ayrıca eğer dokunur diyorlarsa piyasada gezen bir çok ücretsiz ve kaliteli grafik motorları var . Ama tabi moderasyon işin kolayına kaçıp opengl veya directx kullanırsa bişey değişmez . Eğer değişim tam olacaksa "Assembly" ile olur ... Çünkü en iyi grafik motorları Assembly ile yazılır ...
Bir modelleme sitesinde gördüğüm maliyeti en ucuz grafik motorlarından birisi Aurora Engine .
İşte sitesi bir kaç grafiğe göz atın .

:arrow: http://www.moddb.com/engines/aurora-engine

Farkı görün ...
ikv nin grafikleri o dandik programdan iyidir
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön