ben loncaya ender bizim loncadayken katılan ve ozamanlar muhabbetiminde gayet iyi olduğu kişiyim.NefsKnowing yazdı:1. SEN KİMSİNElitConan yazdı:çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.![]()
2.ÇAR TABİKİ ENDERİNDİR YAZISINDAN NE ANLIYORSUN![]()
Vakti olan iceri
Re: Vakti olan iceri
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
GÜLDÜRDÜN YABeyzade yazdı:Iyi oku yaziyi sanirim okumadan yorum var burda bana emanet etmiyor kim alirsa onunolsun diyor hediye ediyor cari loncaya. Dikkatli okumanitavsiye ederimCesurlar yazdı:Çarı sabahlara kadar kasıp 49 yapan ender,Çara ashab üreten Ender,Sana güvenip Çarı veren Ender.Emanete ihanet eden kim peki?
SEN O ÇARI GASP EDİOSUN ŞU ANDA ALLAH KATINDA NEDİR DÜŞÜN ÖNCE
FaTiH
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
BENDE 3 SENEDİR AYNI SINIFTA OKUYAN GEÇEN GECE MİSAFİR OLDUĞU KİŞİYİM !ElitConan yazdı:ben loncaya ender bizim loncadayken katılan ve ozamanlar muhabbetiminde gayet iyi olduğu kişiyim.NefsKnowing yazdı:1. SEN KİMSİNElitConan yazdı:çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.![]()
FaTiH
kim olduğunu soran oldumu ?NefsKnowing yazdı:BENDE 3 SENEDİR AYNI SINIFTA OKUYAN GEÇEN GECE MİSAFİR OLDUĞU KİŞİYİM !ElitConan yazdı:ben loncaya ender bizim loncadayken katılan ve ozamanlar muhabbetiminde gayet iyi olduğu kişiyim.NefsKnowing yazdı:1. SEN KİMSİNElitConan yazdı:çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.![]()
aykut gökçe
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Sana düsürdügümü söyledim saheserleri ister inan ister inanma o benimolayim degil ve sen kendi hakkini bucari hediye ederek kaybetmis oldun. Egerki bu cari kendine isteseydin belki yinede ikna olup verebilirdim ama baskasi icin istemen katiyen kabul edilmicek biseydi. Gelecegini biliyodunda neden hediye ettin cari??? sen bi arkadasina biseyi hediye ettigin zaman gerimi isteyenlerdensin??Enderxangel yazdı:Ben o charı senden geri isteiğimde o chara hiçbir şaheser düşmemişti buna eminim.Haklı çıkmak için ucuz palavlalar atmana gerek yok.
Ben o chara emek harcadım diyorsun...Peki ya benim günlerce maden başında beklemelerim ne olucak ashab için?
Ashab üretirken sadece Berattan kadim hidra pençesi ödünç aldım.Charlarımın görevi yapılınca iade edicektim.
Ben sizden hangi madeni aldım üretmek için? Benim sizden maden aldığımı söylüyorsun. Peki Ersinin ejder üretmek için benden aldığı 2 adet mavi topaz ? Veli abiye verdiğim 2 adet şelit ? Bunları söylemek en son isticeğim şeydi aslında...Hatta ersin ilk başta ecel üreticeği zaman ona iridyum vermiştim.O da geri dönmedi ejdere dönünce...Buna ne demeli ?
Şaheser maheser hikaye biliyosun.
Konu dışından olan kimse karışmasın konuya!

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
Veli abiyi nasıl çiğneyebiliyosun ya adam charı geri verin diyo vermiyosun . Hadi hırsızlığınla yaşıyosun da o adam da mı saygın yok ?
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
Ali Abinin Uzun Uzun Yazdığı Şeyleri Okumadım Açıkçası. Ama Geçenlerde Sohbet Etmiştik.Bu Konuya Değinmişti. Şimdi Adam Sana Bu Çarı Ver Diye Verirken Yalvardımı ? İkincisi Sen Sadece Şaheser Olarak Bakıyorsun Olaya Adam Ona Kaç Plus Paket Yükledi Ne Bileceksin. Sen Verdiğinde Karakterin Değeri Atıyorsam 100 İse O Aldıktan Sonra 500 Oldu. %500 Lük Artışı Sağlayan O . Bırak Adamı Hırsız Diye İtam Etmen Karakteri Geri İstemen Bile Yanlış. Bu Yüzsüzlüğü Senden Beklemezdim Açıkçası :!:
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
SENİN BENİM KARŞIMDA NE OLDUNU GÖSTERDİMElitConan yazdı:kim olduğunu soran oldumu ?NefsKnowing yazdı:BENDE 3 SENEDİR AYNI SINIFTA OKUYAN GEÇEN GECE MİSAFİR OLDUĞU KİŞİYİM !ElitConan yazdı:ben loncaya ender bizim loncadayken katılan ve ozamanlar muhabbetiminde gayet iyi olduğu kişiyim.NefsKnowing yazdı:1. SEN KİMSİNElitConan yazdı:çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.![]()
FaTiH
Bilmiyorum Kaç RoA lı Anlaştınız Forum İçin Ama Yanlışınız Var . Ya Olay Size Çarptırılarak Anlatıldı. Yada Çekemiyorsunuzmemoagent47 yazdı:Veli abiyi nasıl çiğneyebiliyosun ya adam charı geri verin diyo vermiyosun . Hadi hırsızlığınla yaşıyosun da o adam da mı saygın yok ?
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Cocukca yazilar yazipbide bugibi konuda gülücükler atma. Adam gibi oku ciddi sekilde aciklama yap. Yoksa adamlik zormu geliyo sana.NefsKnowing yazdı:GÜLDÜRDÜN YABeyzade yazdı:Iyi oku yaziyi sanirim okumadan yorum var burda bana emanet etmiyor kim alirsa onunolsun diyor hediye ediyor cari loncaya. Dikkatli okumanitavsiye ederimCesurlar yazdı:Çarı sabahlara kadar kasıp 49 yapan ender,Çara ashab üreten Ender,Sana güvenip Çarı veren Ender.Emanete ihanet eden kim peki?HEDİYE EDİYOR HEDİYEYİ HEDİYE EETMEKTE SÜNNETTİR DİOSUN LONCADAN ALIOSUN DİMİ DİNE DE UYGUN CAİZDİR YANİ
![]()
SEN O ÇARI GASP EDİOSUN ŞU ANDA ALLAH KATINDA NEDİR DÜŞÜN ÖNCE

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*