Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...
Amkan bır de başımıza twitter çıkarma Allahını seversen 
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
Merhaba;
Bil Kazan ! etkinliği ile oyuncularmızın oyun bilgileri, tarihçe ve dikkat kabiliyetleri arttırılmış sosyal paylaşım sitesinde yapılarak oyunu farklı kitlelere ulaşması sağlanmıştır.
Bil Kazan ! etkinliği ile oyuncularmızın oyun bilgileri, tarihçe ve dikkat kabiliyetleri arttırılmış sosyal paylaşım sitesinde yapılarak oyunu farklı kitlelere ulaşması sağlanmıştır.
Koray YAR
- justine
- FareAdam Düşmanı
Hellriders yazdı:Merhaba;
Hellriders gerçekleri söyle çekinme..
Bu etkinliğin facebook üzerinden yapılmasının amacı ; İKV nin facebook popülaritesini kullanarak dikkat çekmek istemesi , dikkat çekerek potansiyel yeni oyuncu varlığını değerlendirmek istemesi ; yeni oyuncular kazanarak daha çok kutu satmak istemesi olmasın o amaç :?: :?: :?:

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Mete kardeşim orda 100 kişinin içerisinden soruya ilk cevap vermeside sonuçta bir başarıdır yani bedavaya vermiyolar ki madeni, maden gibi kim hızlıysa en hızlı soruyu cevaplayıp ödülü alıyor ama yinede o soruya ilk doğru cevabı vermek zor.Dvdmete yazdı:PROF ne oluyor bılıyor musun dostum, ' Güya Etkinlik ' saatinde biz madende harıl harıl maden çekerken orda biri cevvap veriyor ödülü alıyor. Sorun değil alsınlar, ama Facebook Ne!? Bu ne saçmalık oyunun materyallerini Facebookdan kazandırmak ne demek ben o sırada harıl harıl maden cekecem diğeri Facebook'a para kazandıracak. Nasıl bir zekadır ki bu ?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yürekten katılmamak elde değilljustine yazdı:Hellriders yazdı:Merhaba;
Hellriders gerçekleri söyle çekinme..
Bu etkinliğin facebook üzerinden yapılmasının amacı ; İKV nin facebook popülaritesini kullanarak dikkat çekmek istemesi , dikkat çekerek potansiyel yeni oyuncu varlığını değerlendirmek istemesi ; yeni oyuncular kazanarak daha çok kutu satmak istemesi olmasın o amaç :?: :?: :?:
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
170 Elmas Çekti Bir Arkadaşım Menekşe Çıkmadı hiç sadece 4 yeşil elmas..
Madenler 5dakikada cıkıyor genellikler Buda 170 x 5:850 Dakika Yapar Saate Çevirirsek 14 Saat 15 Dakika Oluyor.
Yani? Adam Yarım Gününden Fazlasını Madende Geçirmiş Ve Sonunda Halen Çıkmayınca Bırakmış.. Facebookta Tabiri Gerekirse 'Bedava' dan o ,kac saatte cıkan madenleri dağıtıyorlar. Bazıları Diyecek Soruyu Bilen Kazanıyor Diye.Soruların Cevabı Oyun İçinde Var Gidip Öğrenebilirsiniz...Ayrıca Forum Üzerinde Olmalıydı Olsa Bile. Amaç Sayfa Kitlesine Ulaşmaksa arkadaşın 2 tane 60.000 lik Sayfası Var Adını İKV Koyalım Olsun Bitsin...
Madenler 5dakikada cıkıyor genellikler Buda 170 x 5:850 Dakika Yapar Saate Çevirirsek 14 Saat 15 Dakika Oluyor.
Yani? Adam Yarım Gününden Fazlasını Madende Geçirmiş Ve Sonunda Halen Çıkmayınca Bırakmış.. Facebookta Tabiri Gerekirse 'Bedava' dan o ,kac saatte cıkan madenleri dağıtıyorlar. Bazıları Diyecek Soruyu Bilen Kazanıyor Diye.Soruların Cevabı Oyun İçinde Var Gidip Öğrenebilirsiniz...Ayrıca Forum Üzerinde Olmalıydı Olsa Bile. Amaç Sayfa Kitlesine Ulaşmaksa arkadaşın 2 tane 60.000 lik Sayfası Var Adını İKV Koyalım Olsun Bitsin...
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
YÖNETİM ANLAYACAĞINIZ NEREDEYSE HERKES BU SİSTEME KARŞI....BLaDeII yazdı:170 Elmas Çekti Bir Arkadaşım Menekşe Çıkmadı hiç sadece 4 yeşil elmas..
Yani? Adam Yarım Gününden Fazlasını Madende Geçirmiş Ve Sonunda Halen Çıkmayınca Bırakmış.. Facebookta Tabiri Gerekirse 'Bedava' dan o ,kac saatte cıkan madenleri dağıtıyorlar. Bazıları Diyecek Soruyu Bilen Kazanıyor Diye.Soruların Cevabı Oyun İçinde Var Gidip Öğrenebilirsiniz...Ayrıca Forum Üzerinde Olmalıydı Olsa Bile. Amaç Sayfa Kitlesine Ulaşmaksa arkadaşın 2 tane 60.000 lik Sayfası Var Adını İKV Koyalım Olsun Bitsin...![]()
- justine
- FareAdam Düşmanı
Birilerinin sisteme karşı olması hiçbir şey değiştirmeyecek Mete.. Ortada bir kazanç söz konusu..
Başka konularda da muhalefetin yükseldiğini ancak yönetimin mali kazanç kapılarını açacak sistemleri ( İsim değiştirme hakkı gibi - mobil ödeme ile plus satışı gibi) taviz vermeden desteklediğini ; ve işin daha da garibi o kadar gürültü kopartılan meselelerin bir süre sonra oyuncular tarafından gayet kolay benimsendiğini gördük..
Anlayacağınız üzere bu konu da az da olsa bir gürültü koparacaktır ama yönetim gene taviz vermeyecektir..
Başka konularda da muhalefetin yükseldiğini ancak yönetimin mali kazanç kapılarını açacak sistemleri ( İsim değiştirme hakkı gibi - mobil ödeme ile plus satışı gibi) taviz vermeden desteklediğini ; ve işin daha da garibi o kadar gürültü kopartılan meselelerin bir süre sonra oyuncular tarafından gayet kolay benimsendiğini gördük..
Anlayacağınız üzere bu konu da az da olsa bir gürültü koparacaktır ama yönetim gene taviz vermeyecektir..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Bir Menekşe Bugün Teşkilat sunucusunda 50 m hatta bazen 70 80 e kadar çıkabiliyor.3 tane menekşe 150 veya 210 m değerinde...
Bu ufak bir servet değerinde Olup Tabiri Caiz Olarak Hesaplarsak PROF(Birtan)'ın Hayatında görmediği Para
( Bu alçaltma Değil Arkadaşlar Sakın yanlış anlamayın.Birtan Bunu kendi ağzıyla demişti bir aralar
Birtan Canı Gönülden Dostumdur.Sadece Bir Kıyaslama Olarak Gösterdim.)
Şimdi Bir soru Soruyorlar.Bu soruyu Bilene 210 m değerinde Maden Veriyorlar...
Ayrıca Bir Oyuncu o 3 menekşeyi Nereden baksan 1 haftada madene oturarak Topluyor ve de bazen toplayamıyor bile...
Kısacası Söylersek METE'ye katılıyorum.
Bu ufak bir servet değerinde Olup Tabiri Caiz Olarak Hesaplarsak PROF(Birtan)'ın Hayatında görmediği Para
Ayrıca Bir Oyuncu o 3 menekşeyi Nereden baksan 1 haftada madene oturarak Topluyor ve de bazen toplayamıyor bile...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
xDAVUT yazdı:Bir Menekşe Bugün Teşkilat sunucusunda 50 m hatta bazen 70 80 e kadar çıkabiliyor.3 tane menekşe 150 veya 210 m değerinde...
Bu ufak bir servet değerinde Olup Tabiri Caiz Olarak Hesaplarsak PROF(Birtan)'ın Hayatında görmediği Para( Bu alçaltma Değil Arkadaşlar Sakın yanlış anlamayın.Birtan Bunu kendi ağzıyla demişti bir aralar
Birtan Canı Gönülden Dostumdur.Sadece Bir Kıyaslama Olarak Gösterdim.)
puhahaha ismimin geçtiği andan itibaren şakaklarımın ağrımasına sebep olan bir kahkahayla okumaya devam ettim
kıyaslama doğrudur. fakat; diyelim ki ben bu etkinliğe katıldım, kazandım, 3tane menekşe verdiler. bu beni zengin mi eder? 3 menekşe bana bir şey katmaz, bütün karakterlerim boşalsın yine bir şey kaybetmem. gerçek hayatta nasıl paragöz olmadıysam oyunda da değilim. sizlerin öyle olduğunuzu iddia etmiyorum, olmadığınızı biliyorum. ama "dünya malı dünyada kalır" sözü üzerinde biraz düşünmenizi tavsiye ederim. hala diyorsanız ki haksızlık oluyor, o zaman sizler de maden çekmeyi bırakıp, etkinlikte doğru cevap vermeye yoğunlaşın
bir varmış bir yokmuşum