Xşivanxx Gerçek Yüzü(Alışveriş-Aktarım Yapmayınız)
Re: Xşivanxx Gerçek Yüzü(Alışveriş-Aktarım Yapmayınız)
Buradan Aktarım yapmak isteyen arkadaşlara belirtelim hazır konu açılmış iken... Oyunda Sağlam Loncalar`da olan kişiler ile aktarim yapın yada tanınan bilindik kişiler ile aktarım yapın.. ne olduğu belli olmayan insanlarla aktarım yaparsanız başınıza böyle şeyler gelir elbet.. adamın yapicağı yoksa bile yapar. ve nick değişme çıktı bildiğiniz gibi nick değişir olur biter. buda eminim ders olucaktır bazı arkadaşlarımıza
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
İsteyen İstediği Kadar İsim değiştirsin...Fakat unutmayın Ki Eğer Size karşı Bir Haksızlık Yapıldıysa;
Arkanızda Çok Özel Destek Ekibi Var.Durumu Anlatırsanız Belkide İsmini değiştirmiş Olan Adamın
Yeni karakterini Bile Bulabilirler...Eğer Xşivanxx i Tanıyan Varsa Ve Onunla Konuşan Varsa Durumu AÇıklasın
Aksi Takdirde Sobee Tarafından Alınana Belgelerle İstanbul Emniyet AMirliği Bilişim Suçlarına
Müracaat Etmek Zorundayım...
Arkanızda Çok Özel Destek Ekibi Var.Durumu Anlatırsanız Belkide İsmini değiştirmiş Olan Adamın
Yeni karakterini Bile Bulabilirler...Eğer Xşivanxx i Tanıyan Varsa Ve Onunla Konuşan Varsa Durumu AÇıklasın
Aksi Takdirde Sobee Tarafından Alınana Belgelerle İstanbul Emniyet AMirliği Bilişim Suçlarına
şivasn forumda takılan biri değil bence sen oyuna geç uzun uzun konuş senden ne aldıysa istemeye hakkın oolduğunu biliyorsun aksi taktirde dediğin şeyi yapabilirsin 
- Splash
- Zincir Bozan
Kardeş Hakkaten Bende Böyle Düşünüyorum Ama Ben Onunla Konuşmak İstesem Bile Bütün Karakterlerimi Yasaklıya Ekledi. :mrgreen: O Yüzden Tanıyanız Varsa Pm lesinDaRKNiqHT yazdı:şivasn forumda takılan biri değil bence sen oyuna geç uzun uzun konuş senden ne aldıysa istemeye hakkın oolduğunu biliyorsun aksi taktirde dediğin şeyi yapabilirsin
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Splash yazdı:İsteyen İstediği Kadar İsim değiştirsin...Fakat unutmayın Ki Eğer Size karşı Bir Haksızlık Yapıldıysa;
Bu şekilde düşünerek yorumladığınız için teşekkür ederiz. Açacağınız herhangi bir yasal dava hakkında yetkili mercii ( SOBEE ) tarafından gerekli görüldüğü taktirde hertürlü belge resmi makamlara iletilebilir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- Splash
- Zincir Bozan
Teşekkür Ederim Destekleriniz İçin.
Sizce Şans Vermelimiyim?Yani Bu İşin Peşini Bırakmayacağım da.Yane Sizce Xşivanxx İle Konuşmalıyım mı?
Sizce Şans Vermelimiyim?Yani Bu İşin Peşini Bırakmayacağım da.Yane Sizce Xşivanxx İle Konuşmalıyım mı?
- Splash
- Zincir Bozan
Xşivanxx Geçen Pm attı.
Fakat yeni çarıyla...Sordum anlattım olayları banane öçar artık benim değil!başkası bakıyor dedi :?
Fakat yeni çarıyla...Sordum anlattım olayları banane öçar artık benim değil!başkası bakıyor dedi :?
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
KONUYA ilk başta karşı çıkan 2 DİNGİLEde BURDA KAPAK olsun... BAŞKA söze grk yok
YORUMSUZ...
HerŞEye BuRunLaRıNı SokMaMaYı ÖrNSiNLeR Az...
YORUMSUZ...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Daha forumu takip etmemiş bir salak daha.İtem aktarılırken çalınan itemlerden yönetim sorumlu değildir.Bunu hala kafanıza sokamadınız...seagle yazdı:KONUYA ilk başta karşı çıkan 2 DİNGİLEde BURDA KAPAK olsun... BAŞKA söze grk yok
YORUMSUZ...
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Tskxhxugur yazdı:Daha forumu takip etmemiş bir salak daha.İtem aktarılırken çalınan itemlerden yönetim sorumlu değildir.Bunu hala kafanıza sokamadınız...seagle yazdı:KONUYA ilk başta karşı çıkan 2 DİNGİLEde BURDA KAPAK olsun... BAŞKA söze grk yok
YORUMSUZ...
LAfı sokmadan önce 3 kere düşün ben öyle konumu açtım :?:
Sözü neden bana söylüyosun :?: Snn derdin ne :?:
Benle ndn muhattap oluyosun :?:
Konuşma SuS
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*