Sanane lan konu senin olabilir ama forum kamu malıPROF yazdı:salça olmayın la konuya
İstanbul Kıyamet Vakti
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: İstanbul Kıyamet Vakti
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
akşam oyuna girin de bi bölge falan atalım la canım çekti ne zamandır oynamıyorum 
bir varmış bir yokmuşum
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Akşam değilde ben anca gece gelebilirim bölge atacaksakPROF yazdı:akşam oyuna girin de bi bölge falan atalım la canım çekti ne zamandır oynamıyorum
TANIMSIZ - UNJUST

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
başından sonuna haklısın forumda bu kadar uzun yazısını okuyabılecegım tek kişisin prof.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yıyecegi darbeyı yemiş kanka bırak bu ameleyxTANIMSIZx yazdı:Konuyu kim açmışsa ona kankaexoriusII yazdı:kıme vuruyoz kanka
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
güzel konuşmuşum
şimdi kaybolun
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- MaNiaCjndII
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar Aranızda Ülker Çikolatalı Gofret sevmeyen varmı ?
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Eski Ortamları Çok Arıyoruz Evet Ama Ne Yapalım Elimizde Olan Birşey Değil ki Geri Gelsin...
2007'DEN BERİ İKV ...
IIEvReNx ~ IIEvReNxBüYüCü ~ IIEvReNxŞiFaCı ~ Çarşıazads
IIEvReNx ~ IIEvReNxBüYüCü ~ IIEvReNxŞiFaCı ~ Çarşıazads
İnsanlar Anlaştıktan Sonra Kelimelerin Bir Anlamı Yok Ha Öyle Yazılmış Ha Böyle Ama Bazıalrına Göre Bu sanki Dünyanın Sonuymuş. Dorudur Küfür Bir Olgudur Var Olan Birşeydir. Bunu Var Edende İnsadır, Nefistir, Kindir, Kıskalnçlıktır, Şeytandır vb. Küfür Normalde Olan Bişey Ama Doğal Olmayan Birşey. Ama Her İnsan Artık Cok Doğal Karşılıyor Bu Olayı. Bunun Nedenide Git Gide Cahileşmemiz. Cahilliğin Nedenleri;
1. Anlamadığımız Halde Anladık Demek.
2. Yalanları Çok Normalmiş Gibi Hayatımıza Sokmak. (ALLAH 'ın En Nefret Ettiği Şey Yalan Olmasına Rağmen.)
3. Ukalalık Taslamak. ( Bilmediğimiz Şeylere Araştırma Yapmadan Kendimiz Yorum Getirmek. )
4. Kısacası Kitabımız Kur'an Diyoruz Ama Hiç Birimiz Kur'an da Ne Yazdıgına Bize Ne Emredildiğini Bilmeden Hareket Etmemiz.
Söylemekler Kur'an Kitabımız Olmuyor. Yaşamak Lazım Anlamak Lazım Neyi Anlatmaya Çalışıyor Ne Bizi Bekliyor Bilip Öğrenmek Lazım.
Sakın Alta Abartı Diye Yazmayın. Dinde Abartmada Kabartmada Olmaz. İnsanlar Gevşeklik Yapar.
Şuan Müslümanım Diyoruz Yahudilerden Hırıstiyanlardan Hiç bir Farkımız Kalmadı. Artık Adamlar Farklı Bişiler Arıyor Bizden Farklı Olmak İçin.
Müslümanım Diyorsan Kelimelerinede Hayatınada Yaptıklarına Dikat Ediceksin. Herkezin Yanlışları Olur Önemli Olan Bunları Görüp Tövbe Etmemizdir.
1. Anlamadığımız Halde Anladık Demek.
2. Yalanları Çok Normalmiş Gibi Hayatımıza Sokmak. (ALLAH 'ın En Nefret Ettiği Şey Yalan Olmasına Rağmen.)
3. Ukalalık Taslamak. ( Bilmediğimiz Şeylere Araştırma Yapmadan Kendimiz Yorum Getirmek. )
4. Kısacası Kitabımız Kur'an Diyoruz Ama Hiç Birimiz Kur'an da Ne Yazdıgına Bize Ne Emredildiğini Bilmeden Hareket Etmemiz.
Söylemekler Kur'an Kitabımız Olmuyor. Yaşamak Lazım Anlamak Lazım Neyi Anlatmaya Çalışıyor Ne Bizi Bekliyor Bilip Öğrenmek Lazım.
Sakın Alta Abartı Diye Yazmayın. Dinde Abartmada Kabartmada Olmaz. İnsanlar Gevşeklik Yapar.
Şuan Müslümanım Diyoruz Yahudilerden Hırıstiyanlardan Hiç bir Farkımız Kalmadı. Artık Adamlar Farklı Bişiler Arıyor Bizden Farklı Olmak İçin.
Müslümanım Diyorsan Kelimelerinede Hayatınada Yaptıklarına Dikat Ediceksin. Herkezin Yanlışları Olur Önemli Olan Bunları Görüp Tövbe Etmemizdir.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.