Kişiye baglı önemli duyuru.
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kişiye baglı önemli duyuru.
Kardeş benim de arkadaşın benzeri bir olay knight online de çarını çaldırdı ve söyledigine göre çarın degerir 5.000 tl ymiş artık ne kadar doğru bilmiyorum, benim peder de polis bizi bilişim şubeye gönderdi şansınızı deneyin dedi, ordaki polis amca
bize dedi ki olum gidin dersinizi çalışın niye böyle şeylerle uğraşıyorsunuz :mrgreen: falan filan yalan yerden de bir ifade, ama belki bu arkadaş avukat filan uğraşırsa alabilir aksi halde pek ciddiye almıyorlar bakmıyorlar

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Gereken Cevabı orhan kardeş vermiş.sultanorhan yazdı:Şurda Yapmış olduğunuz Yorumları okudum Saçmalık diye baktığınız konu karşısında Asıl Saçma Olan sizlersiniz Justlov belki bir ilkden bahsediyro Destek Olacağınız yerde Alay eder gibi Yazılar yazmanız Acizliğinizin belirtisidir.İnşallah istediğini elde edersin Justlov...
Birde o polis arkadaşın cevabı beni şaşırttı kısacası iş yapmamak için sizi başınızdan atmak istemiştir.Ve bunu benim sahsıma yapamazlar.Ben dostlarımdan borç aldım ejderi üreticem madenler tmm diger gün karakter soyuluyor.Lakin oyun parasını gerçek parayla alabilirim ama oyununda bazı kuralları mevcuttur.Ve ben oyuna asla para harcamam.(Plus Üyelik Dışında)secret yazdı:Kardeş benim de arkadaşın benzeri bir olay knight online de çarını çaldırdı ve söyledigine göre çarın degerir 5.000 tl ymiş artık ne kadar doğru bilmiyorum, benim peder de polis bizi bilişim şubeye gönderdi şansınızı deneyin dedi, ordaki polis amcabize dedi ki olum gidin dersinizi çalışın niye böyle şeylerle uğraşıyorsunuz :mrgreen: falan filan yalan yerden de bir ifade, ama belki bu arkadaş avukat filan uğraşırsa alabilir aksi halde pek ciddiye almıyorlar bakmıyorlar
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Kardeş çarını nasıl soydular ?

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
Bilsem zaten kimin oldugu ortaya çıkarsecret yazdı:Kardeş çarını nasıl soydular ?
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Geçen Muhammet söyledi charı boşaltmışlar
O çarların şifresini 13 kişi biliyormuş 13 Kişinin içinden biriyaptı onu 
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
muhammetmi dedi yanlısın var o gün itibari ile 4 kişi biliyordu.Ve o 4 kişi içinde zaten 1. kişiden şüpheleniyoruz.İnşallah o çıkar.XxxChesTeRxxX yazdı:Geçen Muhammet söyledi charı boşaltmışlarO çarların şifresini 13 kişi biliyormuş 13 Kişinin içinden biriyaptı onu
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Öncelikle geçmiş olsun, umarım iş mahkeme boyutuna varmadan çözülür, yoksa bunu yapan kişi mutlaka bulunur. Avukat savcı izniyle Sobee'ye itemlerin ve madenlerin hangi chara aktarıldığını soracak 1 lvl yeni açılmış bir üyelik ve char ise o IP adresi gün içerisinde başka hangi charlara girmiş tespit edilir ve oradan kişinin gerçek kimliği tespit edilebilir.
ReFLeX - IReFLeXI - IIReFLeXII
GEÇMİŞ OLSUN SERHAT KARDEş benim daha kötüsü oldu ve çarım çalınmıştı neyse geri alabildik emeklerim boşa gitti ve sıfırdan başladık kim çaldığın hakkında bilgin varsa buraya yazda bizlerde öğrenelim uzk duralım örneğin benim çarı çalan kişi HERCAİ GÜLÜCÜĞEODAKLAN YANİ HIRSIZLARIN ŞAHI CEMALDİR inşallah geri alırsın ...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Geçmiş Olsun Serhat.
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yapan kişilerin tespit edilmesi Sunucunuz acısından büyük önem taşıyor kanunlar seninle olsun
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yapan kişilerin tespit edilmesi Sunucunuz acısından büyük önem taşıyor kanunlar seninle olsun
Olay Mahkemeye taşınınca Faili veya failleri mutlaka bulunur.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV