mecxpscho ( bilgilendirme )

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: mecxpscho ( bilgilendirme )

Mesaj gönderen saw55 »

SerkanSerkan yazdı:Ne deyim, üzüldüm valla... Muhabbet edebildigim bir dost daha bırakıyor oyunu...
İKV siz hayatında mutlu olursun umarım, yolun açık olsun.
beni az cok biliyosun serkan savaşda düşman savaş bitince düşmanımda dosttur beni bilirsin dedimya oyun bu sanal hayat ama çevreye bakıyorum sanala kapılmış gidiyo tartışmalar küfürler neyse ikv siz zaten mutluyum ;) a.e.o sende
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kupluce »

Abi daha yeni Mec ten ayrılmana seviniyodum şimdi bırakıcam diyosun olmuyo sen karar vermişsin gerçi ama buraklarla buluşçaktık bi konuşalım ondan sonra gelirisn inşallah çarları silmende önemli değil biliyosun ;) Kesin kararlıyım diyosan da ara sıra muhabbete gelirsin ondan veda etmiyorum :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN

SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....
Kardeş bu ne kadar oyunda olsa senin gibi insanları kaybetmek gerçekten üzücü Karar senin kararın yapacak bişey yok...
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Gökan nereden cıktı bu simdi anlamıyorum loncadan cıkınca arkadasligımızmı bitti oyunu bırakiyorsun oyunu biraktigin flanda yok aksam mutlaka oyunda beklicem.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

La Kuzi Nere Gidiyorsun Bensiz Daha Yapılacak işler vardı. Mecx Loncasında iyi işler yaptığımızı düsünüyorum. Güzel Günler Geçirdik. Hoş Sohbetler oluşturduk Güzel ilklere imza attık aramızda Ama Taş Yerinde Ağırdır Diye Bir Atasözü Vardır ;) Char silmen Problem mi Be Kuzi Char Kolay Ne Varki Beni Burada Yalnız bırakmazsın. Kimilerine Göre Bu Ortam Sadece Bir Oyun. Salla Gitsin Bizi Bilen İyi Bilir... Kararına Saygı Duymuyorum vermiş olduğun karar Seni Bağlamıyor Malesef Yapılacak İşler Var Daha ;)

Selametle
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

kupluce yazdı:Abi daha yeni Mec ten ayrılmana seviniyodum şimdi bırakıcam diyosun olmuyo sen karar vermişsin gerçi ama buraklarla buluşçaktık bi konuşalım ondan sonra gelirisn inşallah çarları silmende önemli değil biliyosun ;) Kesin kararlıyım diyosan da ara sıra muhabbete gelirsin ondan veda etmiyorum :)

sohbet içinde gelcemi sanmam ama faceden sohbet ederiz salihim kal salıcakla muck seni
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

ozgur145353 yazdı:Gökan nereden cıktı bu simdi anlamıyorum loncadan cıkınca arkadasligımızmı bitti oyunu bırakiyorsun oyunu biraktigin flanda yok aksam mutlaka oyunda beklicem.
Regedit yazdı:La Kuzi Nere Gidiyorsun Bensiz Daha Yapılacak işler vardı. Mecx Loncasında iyi işler yaptığımızı düsünüyorum. Güzel Günler Geçirdik. Hoş Sohbetler oluşturduk Güzel ilklere imza attık aramızda Ama Taş Yerinde Ağırdır Diye Bir Atasözü Vardır ;) Char silmen Problem mi Be Kuzi Char Kolay Ne Varki Beni Burada Yalnız bırakmazsın. Kimilerine Göre Bu Ortam Sadece Bir Oyun. Salla Gitsin Bizi Bilen İyi Bilir... Kararına Saygı Duymuyorum vermiş olduğun karar Seni Bağlamıyor Malesef Yapılacak İşler Var Daha ;)

Selametle

özgür kanki ksr bakma böyle olması gerekti daha önce gittim geldim bu son gelemem daha kçib grş yine realde..

kuzi bi sus qq car falan kasmak item sorun degil önemlide degil yapılcak işlerim bitti artık 3.5 sene :D sıra sende ne yapcaksan yap yanıma ugra konuşuruz muck senide
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

ataxborabey yazdı:
saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN

SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....
Kardeş bu ne kadar oyunda olsa senin gibi insanları kaybetmek gerçekten üzücü Karar senin kararın yapacak bişey yok...

paşam bencok ugraştım be herkes oyunun oyun oldugunu hatırlaması için ama malesef kapılmışlar sanala neyse aeo sende
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Burak sen bu ezmenin sifresini biliyorsun karekter kurtama basvurusu yap
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

Özgür Bizim Ezme Kuzi Sifreyi Değiştirmiş Kurtarmayım Diye insan aktarım yapardı ;) Sağlık Olsun. Kuzi Kalbimizdesin:)
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön