katakuli yazdı:Bir tane yetkilide neden bunu seçtiklerini belirtse içim rahat olucak.
Benim düşüncem fan art ile yeterince ilgilenemediler aceleden seçilmiş olabilir. Detaylı olarak incelenmediğini düşünüyorum.
katakuli yazdı:Bir tane yetkilide neden bunu seçtiklerini belirtse içim rahat olucak.
Buna ben de çok şaşırmıştım gördüğümde...mizan yazdı:Senin resim daha iyi olmuş, hakkını ara bence.TeaM09 yazdı:Bana da mansiyon ödülü lütfenBana da mansiyon ödülü lütfen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
Kaymak lazım diyosun yani. :twisted: Valla senin resim ve o 1. resim arasında seçim yaparken zorlandılarmı çok merak ettim. Bu İKV oyuncuları bizden hesap sorar demedilermi hiç. :evil: :evil: :evil:izdirapgrafik yazdı:Derece yapamayan duvarkağıdı çalışmam:
Belki de bu halde yollasam 1.olurdu:
Beni ödüle layık görmeyen sobee ekibine,tüm mağdur arkadaşlarım adına bir hediye vermek istiyorum:
www.ikvonline.net. Girişte kalınız.Sobee ekibi gerekli açıklamayı yapmadan,belki de özrü dilemeden bu giriş değişmeyecektir.
Evet bencede.Açıklama yapsınlar en azından çok tepki gördü bu görsel.katakuli yazdı:Bir tane yetkilide neden bunu seçtiklerini belirtse içim rahat olucak.
Yorumsuz... :twisted:DehrayN yazdı:
TeaM09 yazdı:DehrayN yazdı:
TEPKİTeaM09 yazdı:ARKADAŞLAR İŞİN SIRRI WWW.PHOTOFUNİA.COM DA HERKES CHARININ RESMİNİ BURAYA YÜKLEYİP BU KONUYA CEVAP OLARAK GÖNDERSİN HERKESE ŞAHESER VERİCEKLER ÖDÜL OlARAK
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: