Eyvallah Sanatkarr kardeşim sana ve dostlarına selamlar olsun bugün burada attığımız bu adımlarla 2011 yılında eminönü sunucusunda dostluk ve yardımlaşmayı ön plana çıkaracağız inşallah ve hergün maden fiyatları maden başındaki sıkıntılar grup bölgelerine grup bulamamak çalınan karakterlerle ilgili tatsız olaylarla kirlenen bu forumda aslında aramızda ne kadar çok iyi insanında bulunduğunu ispatlayıp oyundaki kötü olan olaylara inat yapacağımız iyi şeylerle eminönü sunucusunu diğer sunuculara örnek teşkil edercesine iyi bir sunucu yapmaya çalışacağım çalışacağız benim gibi düşünen insanların desteğini bekliyorum herkeze iyi forumlar iyi oyunlar.Sanatkarr yazdı:Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Oyunda görmüşüzdür illaki birbirimizi güzel iyi niyetli insanlarla tanışmayı bizlerde isteriz.Teşekkür ederim Sanatkarr arkadaşım desteğin için forumdan yorumlarından takip ediyorum seni boş konuşmuyor mantıklı doğru şeyler söylüyorsun hep seninle tanışmayı senin ve dostlarınla beraber oynamayı senide gönül dostlarımla beraber aramızda görmeyi umuyorum saygılar.
Bende grubum adına etkinliklerinize bir yenisini ekliyerek 2 yada 3 gruba kadim kesebiliriz elimizden geldiğince. Yada istenilen başka bir boss var ise... Birilerine faydamız olacaksa ne mutlu bize. Şuan hafta içi akşamları grubum ile midgrat yada sığınak yapıyoruz. Ancak bir hafta sonunu, bu şekilde grup bulamayan arkadaşlarımızada ayırabilirz. Grubumdaki arkadaşlarımında buna karşı çıkacağını sanmıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın bunu bir lutuf olarak görmeyin. Bizlerde acizane oyuncularız bu sanal alemde. Bunu hafta sonu için organize edebiliriz sanırım.
iyi forumlar.
Sığınaklarda savaşçı sıkıntısı.
Re: Sığınaklarda savaşçı sıkıntısı.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
Arkadaşlar benim yapmak isediğim grup bölgelerinde sadece savaşçılarında alınması değil grup bölgesine alınmayan herkezin grup bulabilmesi için organize olamaya yönelik bir haraket olduğu için grup bölgelerine grup bulamayanlar başlıklı yeni bir konu açtım ordan devam edelim.
viewtopic.php?f=4&t=47213
saygılar.
viewtopic.php?f=4&t=47213
saygılar.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
Merhaba Onur ben Orkun nework oyundan bana cok yardim etmistiniz grupca gercekten halada yardm ediyorsunuz zaten cok tesekkurler. ben bu oyunu ilk acildigindan beri oynuyordum bir ara oyun gercekten sıkmaya baslamisti kimse birbirine yardm etmiyor saygı duymuyor falan neyse ara verdm yeniden basladm sizlerle karsilastm gercekten cok iyi insanlarsnız burda paylastıgın fikirleride gercekten uyguluyordur Onur kardesimiz keske herkez boyle olabilse. Neyse konuya doneyim benim karakterimde savascidir ve boyle olmasi gercekten can sıkıcı bir durum Onur kardesimin fikri gercekten guzel sıgınaga yada migranta giren her grup bir savasci alsa kimse birsey kaybetmez. Hem zaten oyun oynuyoruz amacımız eglence ve guzel sohbet olmali boyle arkadaslar bulabilirsek ne guzel degil mi?
Merhaba orkun arkadaşım benimde amacım oyunda forum aracılığı ile iyi insanları bir araya toplayıp oyunda dostluk ve yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve sunucumuzu daha oynanabilir daha zevk veren bir ortam yapmaktır destek veren verecek olanlara şimdiden teşekkür ederimNework yazdı:Merhaba Onur ben Orkun nework oyundan bana cok yardim etmistiniz grupca gercekten halada yardm ediyorsunuz zaten cok tesekkurler. ben bu oyunu ilk acildigindan beri oynuyordum bir ara oyun gercekten sıkmaya baslamisti kimse birbirine yardm etmiyor saygı duymuyor falan neyse ara verdm yeniden basladm sizlerle karsilastm gercekten cok iyi insanlarsnız burda paylastıgın fikirleride gercekten uyguluyordur Onur kardesimiz keske herkez boyle olabilse. Neyse konuya doneyim benim karakterimde savascidir ve boyle olmasi gercekten can sıkıcı bir durum Onur kardesimin fikri gercekten guzel sıgınaga yada migranta giren her grup bir savasci alsa kimse birsey kaybetmez. Hem zaten oyun oynuyoruz amacımız eglence ve guzel sohbet olmali boyle arkadaslar bulabilirsek ne guzel degil mi?
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur