huni vardı
YILBAŞI VE etkinlik ?
Re: YILBAŞI VE etkinlik ?
İkv nin 4.cü yıl dönümünde etkinlik yok
yıl başında ikisini yaparlar dedik oda yok
geçen yıl başında en azından
huni vardı
huni vardı
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Paranoyak yazdı:Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar..![]()
Eğer müslümansanız Hz. İsa'nın doğumunuda kutlarsınız. çünkü o da bizim peygamberimizdi... yaklaşık 140 bin tane peygamber gönderildi... ve hepside bizim peygamberimizdi. Sadece Hz. Muhammed (S.A.V) efendimiz değildi. Çünkü hepsinin amacı aynıydı... bu yüzden bu gün bizimde günümüz. ve bu günü en güzel şekilde kutlamamız lazım. ben party yapın vesayre demiorum. gidin en azından bildiğiniz dua'ları okuyun... burda gelip bilgisiz bilgisiz konuşmayın ! ...Rescuer yazdı:Yılbaşı bizlerin bayramı değildir arkadaşlar karıştırmayalım ! Eğer bu bir Türk oyunuysa, bu oyun Türk kültürünü yansıtıyorsa kendi bayramlarını kutlamalıdır, kendi özel günlerinde değişiklikler yapmalıdır...
Etkinlikmi .. ? Ne Etkinliği..
Ben Öle Bişi Görmedim..
Ben Öle Bişi Görmedim..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Peki eski yıl bitti, yeni yıl başladı diye bu kadar kendinden geçmek, bu kadar coşmak niyedir ? Oturup geçen yıl ne yaptım ilerde ne yapabilirim diye düşünmek dururken ? Zamanla "Mutlu noellere" de dönüşür o bu gidişle...JouRney yazdı:İşte bu kadarParanoyak yazdı:Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar..![]()
![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa