YILBAŞI VE etkinlik ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: YILBAŞI VE etkinlik ?

Mesaj gönderen berkan587 »

İkv nin 4.cü yıl dönümünde etkinlik yok :) yıl başında ikisini yaparlar dedik oda yok :) geçen yıl başında en azından
huni vardı :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Paranoyak yazdı:Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar.. ;)
Rescuer yazdı:Yılbaşı bizlerin bayramı değildir arkadaşlar karıştırmayalım ! Eğer bu bir Türk oyunuysa, bu oyun Türk kültürünü yansıtıyorsa kendi bayramlarını kutlamalıdır, kendi özel günlerinde değişiklikler yapmalıdır...
Eğer müslümansanız Hz. İsa'nın doğumunuda kutlarsınız. çünkü o da bizim peygamberimizdi... yaklaşık 140 bin tane peygamber gönderildi... ve hepside bizim peygamberimizdi. Sadece Hz. Muhammed (S.A.V) efendimiz değildi. Çünkü hepsinin amacı aynıydı... bu yüzden bu gün bizimde günümüz. ve bu günü en güzel şekilde kutlamamız lazım. ben party yapın vesayre demiorum. gidin en azından bildiğiniz dua'ları okuyun... burda gelip bilgisiz bilgisiz konuşmayın ! ...
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Etkinlikmi .. ? Ne Etkinliği..
Ben Öle Bişi Görmedim..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Rescuer »

JouRney yazdı:
Paranoyak yazdı:Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar.. ;)
İşte bu kadar ;)
Peki eski yıl bitti, yeni yıl başladı diye bu kadar kendinden geçmek, bu kadar coşmak niyedir ? Oturup geçen yıl ne yaptım ilerde ne yapabilirim diye düşünmek dururken ? Zamanla "Mutlu noellere" de dönüşür o bu gidişle...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön