Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz

Mesaj gönderen bluejder »

mitmet yazdı:para size gökten zembille iniyor herhalde ?
:!:
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Bir zamanların ve şuanda da Türkiye MMORPG sektöründe büyük pay alan oyunlardan birisi Metin2.Oyunda yasal olmayan yollardan yang(para) satışı yapılıyor ve bu oyun kurallarınca yasak.Fakat oyunun %90'ı biliyor ki GF-GM gibi yöneticilerin yang satışından pay alıp , karışmadıklarına.Binlerce içeriği olan çok güzel bir oyunun para satışı yüzünden oyunun maksimum bir sene ömrü kaldı.Şu anda gelecek bakımından İstanbul Kıyamet Vakti ; KO, Metin2 gibi oyunlardan daha büyük görünüyor.Emek vereceksin, para kazanacaksın.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

Crack yazdı:Şahesermiş madenmiş binlerce konu açtık hangi birine akl-ı selim bi cevap yazıldı ? Hiçbirine ..

En dandiğinden en kralına bütün onlıne oyunları oynarım o yüzden de fena eleştiriyorum bu oyunu uzun süredir. Çok gezen bilir çünkü.

Oyun parası dışında ;

Para kazanmanın bu kadar ucuzunu görmedim. Neymiş ismimi "Giderbey" olarak değilde "GiDeRBeY" olarak
yazacakmışım 30 TL karşılığında. Artık şu oyunun neresini satacağınızı şaşırdınız.

Onun yerine ŞAheserleri birer kutu yapıp 20 TL 'ye satsanız bu saçma işlerden kazandığınızı 2 ye katlardınız. Böyle saçma işlerle uğraşmadığımdan oyunu 2 ay önce bıraktım karakterlerimi kardeşime devr ettim. Benim hayal ettiğim yerlerden çok uzakta bir yerde duruyor İKV . Daha da çook yolu var gibi.

İyi Eğlenceler.
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

xDarkiMMortaLx yazdı:Bir zamanların ve şuanda da Türkiye MMORPG sektöründe büyük pay alan oyunlardan birisi Metin2.Oyunda yasal olmayan yollardan yang(para) satışı yapılıyor ve bu oyun kurallarınca yasak.Fakat oyunun %90'ı biliyor ki GF-GM gibi yöneticilerin yang satışından pay alıp , karışmadıklarına.Binlerce içeriği olan çok güzel bir oyunun para satışı yüzünden oyunun maksimum bir sene ömrü kaldı.Şu anda gelecek bakımından İstanbul Kıyamet Vakti ; KO, Metin2 gibi oyunlardan daha büyük görünüyor.Emek vereceksin, para kazanacaksın.

%100 katılıyorum
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Sanatkarr yazdı:Yorumdur öneridir. Ancak bir şaheser 20 TL çok mümkün değil. Şaheserin yapılabilme süresinden yola çıkalım o madenleri elde edebilmek için ne kadar oyunda kalmış olman lazım. En az iki 49 char kasman gerekir kadimleri için. Madenleri çekmek için en az 5 ay. Aşağı yukarı 150 m desen ve satışa sunsan bu defada biz öğrenciyiz böyle adaletmi olur diyecek bir yığın oyuncu var. 20 TL ye satılsa her oyuncunun elinde şaheser olurdu. Sonra amacı olmayan bir sürü oyuncuya ne gibi olanaklar sunacaksın ki oyunda kalma süresi artsın??? Saf madenleri satma olayına destek verebilirim önerimdir. Denilebilirki İkiside aynı kapıya çıkmıyormu? Birinde ihtiyaca göre adet alma şansın var diğerini ise tümünü almak zorundasın. Ve paket olarak şaheser ucuza satamazlar. Pahalı satsalar isyan çıkar. Bence dengeleri alt üst eder. Sanmıyorum.
bnm tek çar var ürğetiyorum 1 kdm var onuda kayayla tkslaıdm üstüne 20m aldım :D

Para verceğim oyun varsa warrockdur onuda koreyle hallettim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

YasinKocamanca yazdı:O zaman hiç oynamayalım herkes istediğini dizsin herkes birbirini kessin oh ne güzel dünya ver 100 tl yi 10 dk da diz karakterini saçmalamayın arkadaşlar :)
karakteri 10 dk de dızmekten bahsetmıyoruz,dıyoruz ki şaheser sılah alınabılsın,şansa baglı ıtemler yıne şansa baglı kalsın,oyunda zaman para dengesı kurulur en azından.
biz ogrencıyız,calısmaktan zamanımız kalmıyor.gunde 1 lıra bırıktırsek 30 gunde 30 lıra eder.şaheser alma e pını olsa ejder asayı 30 gunde alırım mesala

baska bırınınde ısı gucu yoktur yada emeklıdır.gunde 10 saat oynar 15 gunde uretır gıbı ? anlatabıldımmı
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Peki gerçek hayatta nasıl para kazanıyoruz?
Başka bir boyuttan para getirip mi satıyoruz?Hayır.Emek veriyoruz,çalışıyoruz.Karşılığını alıyoruz.
Oyunda da böyle olmalı.Ne olursa olsun.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Eşyalar belli süresi olabilir

yücelen halit kafa koparan 40 günlük 20 tl mesela
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

bir oyunu paraya bağlamakmı sence arkadşalaırna kültür parkta sosyalce rangere binmekmi yoksa oyunlara para saymakmı bir oyunda ne kdr kendini hızlı güçlendirirsen okadar bitersin neden m2 knight oynadım milyarlar yatırmışımdır şimdi elimde hangisi kaldı ya ban yedş ya bıraktm ya soyuldu bu işler boş oyun oyun olacak dış hayatla ilgis iolmıcak bakın şimdi knighta adamlar oyun ne oldunu bilmior bir keylo atıo çarı alıp satıo para kırıo paralareda satılıo..
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Aedan yazdı:Peki gerçek hayatta nasıl para kazanıyoruz?
Başka bir boyuttan para getirip mi satıyoruz?Hayır.Emek veriyoruz,çalışıyoruz.Karşılığını alıyoruz.
Oyunda da böyle olmalı.Ne olursa olsun.
para kazanmakmı herkezin durumu birmi sen hayatın kararıo dielim 10 tl için babasından 10 tl harcçlığu yemek için alan çocuk yan gelip yatıp zenginmi olacak? anlamıomsn adamın babası sanıo çocuğumun karnı dooyuo çocukda oyunu oynamasın alsn parayı wersn ee oyun oynmassa oyunun zevki ne?
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön