:!:mitmet yazdı:para size gökten zembille iniyor herhalde ?
Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz
Re: Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bir zamanların ve şuanda da Türkiye MMORPG sektöründe büyük pay alan oyunlardan birisi Metin2.Oyunda yasal olmayan yollardan yang(para) satışı yapılıyor ve bu oyun kurallarınca yasak.Fakat oyunun %90'ı biliyor ki GF-GM gibi yöneticilerin yang satışından pay alıp , karışmadıklarına.Binlerce içeriği olan çok güzel bir oyunun para satışı yüzünden oyunun maksimum bir sene ömrü kaldı.Şu anda gelecek bakımından İstanbul Kıyamet Vakti ; KO, Metin2 gibi oyunlardan daha büyük görünüyor.Emek vereceksin, para kazanacaksın.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Crack yazdı:Şahesermiş madenmiş binlerce konu açtık hangi birine akl-ı selim bi cevap yazıldı ? Hiçbirine ..
En dandiğinden en kralına bütün onlıne oyunları oynarım o yüzden de fena eleştiriyorum bu oyunu uzun süredir. Çok gezen bilir çünkü.
Oyun parası dışında ;
Para kazanmanın bu kadar ucuzunu görmedim. Neymiş ismimi "Giderbey" olarak değilde "GiDeRBeY" olarak
yazacakmışım 30 TL karşılığında. Artık şu oyunun neresini satacağınızı şaşırdınız.
Onun yerine ŞAheserleri birer kutu yapıp 20 TL 'ye satsanız bu saçma işlerden kazandığınızı 2 ye katlardınız. Böyle saçma işlerle uğraşmadığımdan oyunu 2 ay önce bıraktım karakterlerimi kardeşime devr ettim. Benim hayal ettiğim yerlerden çok uzakta bir yerde duruyor İKV . Daha da çook yolu var gibi.
İyi Eğlenceler.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
xDarkiMMortaLx yazdı:Bir zamanların ve şuanda da Türkiye MMORPG sektöründe büyük pay alan oyunlardan birisi Metin2.Oyunda yasal olmayan yollardan yang(para) satışı yapılıyor ve bu oyun kurallarınca yasak.Fakat oyunun %90'ı biliyor ki GF-GM gibi yöneticilerin yang satışından pay alıp , karışmadıklarına.Binlerce içeriği olan çok güzel bir oyunun para satışı yüzünden oyunun maksimum bir sene ömrü kaldı.Şu anda gelecek bakımından İstanbul Kıyamet Vakti ; KO, Metin2 gibi oyunlardan daha büyük görünüyor.Emek vereceksin, para kazanacaksın.
%100 katılıyorum
bnm tek çar var ürğetiyorum 1 kdm var onuda kayayla tkslaıdm üstüne 20m aldımSanatkarr yazdı:Yorumdur öneridir. Ancak bir şaheser 20 TL çok mümkün değil. Şaheserin yapılabilme süresinden yola çıkalım o madenleri elde edebilmek için ne kadar oyunda kalmış olman lazım. En az iki 49 char kasman gerekir kadimleri için. Madenleri çekmek için en az 5 ay. Aşağı yukarı 150 m desen ve satışa sunsan bu defada biz öğrenciyiz böyle adaletmi olur diyecek bir yığın oyuncu var. 20 TL ye satılsa her oyuncunun elinde şaheser olurdu. Sonra amacı olmayan bir sürü oyuncuya ne gibi olanaklar sunacaksın ki oyunda kalma süresi artsın??? Saf madenleri satma olayına destek verebilirim önerimdir. Denilebilirki İkiside aynı kapıya çıkmıyormu? Birinde ihtiyaca göre adet alma şansın var diğerini ise tümünü almak zorundasın. Ve paket olarak şaheser ucuza satamazlar. Pahalı satsalar isyan çıkar. Bence dengeleri alt üst eder. Sanmıyorum.
Para verceğim oyun varsa warrockdur onuda koreyle hallettim
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
karakteri 10 dk de dızmekten bahsetmıyoruz,dıyoruz ki şaheser sılah alınabılsın,şansa baglı ıtemler yıne şansa baglı kalsın,oyunda zaman para dengesı kurulur en azından.YasinKocamanca yazdı:O zaman hiç oynamayalım herkes istediğini dizsin herkes birbirini kessin oh ne güzel dünya ver 100 tl yi 10 dk da diz karakterini saçmalamayın arkadaşlar
biz ogrencıyız,calısmaktan zamanımız kalmıyor.gunde 1 lıra bırıktırsek 30 gunde 30 lıra eder.şaheser alma e pını olsa ejder asayı 30 gunde alırım mesala
baska bırınınde ısı gucu yoktur yada emeklıdır.gunde 10 saat oynar 15 gunde uretır gıbı ? anlatabıldımmı
Peki gerçek hayatta nasıl para kazanıyoruz?
Başka bir boyuttan para getirip mi satıyoruz?Hayır.Emek veriyoruz,çalışıyoruz.Karşılığını alıyoruz.
Oyunda da böyle olmalı.Ne olursa olsun.
Başka bir boyuttan para getirip mi satıyoruz?Hayır.Emek veriyoruz,çalışıyoruz.Karşılığını alıyoruz.
"Everything starts in the head"

Eşyalar belli süresi olabilir
yücelen halit kafa koparan 40 günlük 20 tl mesela
yücelen halit kafa koparan 40 günlük 20 tl mesela
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

bir oyunu paraya bağlamakmı sence arkadşalaırna kültür parkta sosyalce rangere binmekmi yoksa oyunlara para saymakmı bir oyunda ne kdr kendini hızlı güçlendirirsen okadar bitersin neden m2 knight oynadım milyarlar yatırmışımdır şimdi elimde hangisi kaldı ya ban yedş ya bıraktm ya soyuldu bu işler boş oyun oyun olacak dış hayatla ilgis iolmıcak bakın şimdi knighta adamlar oyun ne oldunu bilmior bir keylo atıo çarı alıp satıo para kırıo paralareda satılıo..
http://bit.ly/qM7njk
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

para kazanmakmı herkezin durumu birmi sen hayatın kararıo dielim 10 tl için babasından 10 tl harcçlığu yemek için alan çocuk yan gelip yatıp zenginmi olacak? anlamıomsn adamın babası sanıo çocuğumun karnı dooyuo çocukda oyunu oynamasın alsn parayı wersn ee oyun oynmassa oyunun zevki ne?Aedan yazdı:Peki gerçek hayatta nasıl para kazanıyoruz?
http://bit.ly/qM7njk