Menzil Nedir?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Menzil Nedir?

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum.
Ayrıca ;
SeRRuh yazdı:Bu olayı sizlere yaklaşık 1 yıl önce söylemiş ve itiraz etmiştim o zamanlar kimseden ses cıkmadı ve destekleyenler oldu Menzil (Kaçma Sanatı ) olayını.

Şimdi canı yananlar ipe Geliyor ...

Menzil taktik değil KORKAKLIKTIR !

Büyücü hakkında bir çok bilgiye sahipim ve kendime özgü bir çok yetenek kombinasyonlarım var beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir ki,Eğer düzenbazlık ile birlerlere gelmek isteseydim şuan en tepesinde olurdum.

Anti-Menzil !
[/i][/b][/color]
1 sene önce İKV'ye ara vermiştim yada yeni başlama zamanımdı ve pek foruma takılmaz ayriyeten kim ne yapar ne eder bakmazdım ki az geçmişe gittiğinde doğruluğunu göreceksin.İpe geliyor derken umarım anladığım anlamda kastetmemişsindir ki vsde menzil isteyenlerin hiçbiriyle vs yapmaya tenezzül etmiyorum ve menzilsiz şu ana kadar kaybettiğim vs olmadı.
Ayrıca ''Ferhatbey'' aynı düşüncede bulunduğun bir ortamda tartışma yaratmak mantıksız olur , haksız mıyım?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

Bazılarına göre iyi bir taktik olabilir ama bana göre ne taktikdir nede bir şey.. Saçmalıktan başka bir şey değildir ..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

benim komik BULDUĞUM FORUMDA HEPİMİZ HEM FİKİRİZ DİMİ MENZİL SAÇMA DİYE E NİYE (ÇOĞUNUZ) MENZİL Lİ VSLER SONUCUNU KOYUYORSUNUZ FOTOLARINIZA BAKIYORUM ÇOĞUNUZUUN VS SİNDE MENZİL VAR.. BUDA İLGİNÇ KİMSE İSTEMEDİĞİ SÜRECE HİÇ BİŞE OLMAZ :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
OguzBsdmr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OguzBsdmr »

xDarkiMMortaLx yazdı:Menzil nedir?
Hedefini darbelerle yere seremeyenlerin kaçma girişimidir.Kısacası düşmanla değil de tesla küresiyle vs yapmaktır.Ama burda bir yanlış var.Ben tesla küresiyle vs. yapıyorum.Neden rakip bana büyü atıyor?Bu hiledir.Geçenlerde şifacım ile menzilli vs yapayım dedim.Pardon kaçarak.Baktım rakibi yenemeyeceğim, yaratığı salıp hedefi sersemletirken bir köşede oturup kudret yaptım.Ben yaptım, oda yaptı.Yanılmıyorsam 25 dk sürdü vs.Kim kazandı?Şansı yaver giden..Büyücüde daha berbattır.Hedefi zihin saldırısı ile saldırı alanının içine alırsın ki rakipte hiçbir zaman etkisiz olmadığından onun zararına bir durum olmaz.Rakip ne yapar?Menzil, pardon kaçar.Nasıl mı?Zihin saldırısı yapar, tesla küresini diker, uzaklaşır.Peşinden mi gideceksin.Kaçar.Kısacası vs'yi yenmiş sayılırsın.Ama rakip taktik uyguladığını sanar.Sen kovaladıkça kaçıp tesla küresinin canını ındırmesını bekler.Kovalamadın mı?Oturup can doldurur.Ee sende aynısını yaptın?Kaç güne biter bu vs?Kaçmak isteyenler için bir tüyo.Mağara şamanlarının yanında savaşsınlar.Ruh taşından ısınlandıklarında rakibe karşı bayağı MENZİL :lol: yapmış olur.Sözün özü, kaçma vs yap.Yok eğer kaçmak istiyorsan bölge değiştirenlere karşı dırdır etme.Kaçmayacak her büyücüye kudretimi harcamaya hazırım.

Deathxrazor'du..
Deathxrazor kabusu DeaTHxRaZoR ile geri döndü;)
DeaTHxFeVeR
Kullanıcı avatarı
behLuLxkacarxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen behLuLxkacarxD »

babamı arıyoM :geek:
ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

:D :) :D
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

Menzil kesinlikle bir taktiktir, taktikten ibarettir.. Ne demek saçmalık yahu ? Yetenek kombinasyonlarım var diyen arkadaş sen nasıl taktik değil dersin buna ? Elektirik+fizik yaptın mı, al sana buzdan kaçış olarak bir taktik. Ayrıca yerinde dümdüz durarak ne kadar karşı tarafa şanslı olabilirsen sen o kadar üstünsün.

Çok kritik gelen kazanacaktır.İtemler aynı olsa bile.. Fakat menzil işi içine girdiğinde bu olay farklılaşır. O anki heyecanını kontrol altına alarak beynini kullanmasını bilen kazanır. İtemin önemi olmaz bile.. Ayrıca Menzille oynamak yerindekinden çok daha zordur. 2 elle klavye kullanacağına bir elin farede olur ki bu anda beyninin iki tarafını birden zorlarsın. Buda seni hataya iter. Sonuçta en az hata yapan kazanır. İşte asıl v.s. budur !
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ferhatbey yazdı:
SeRRuh yazdı:
Ferhatbey yazdı:
SeRRuh yazdı:Bu olayı sizlere yaklaşık 1 yıl önce söylemiş ve itiraz etmiştim o zamanlar kimseden ses cıkmadı ve destekleyenler oldu Menzil (Kaçma Sanatı ) olayını.

Şimdi canı yananlar ipe Geliyor ...

Menzil taktik değil KORKAKLIKTIR !

Büyücü hakkında bir çok bilgiye sahipim ve kendime özgü bir çok yetenek kombinasyonlarım var beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir ki,Eğer düzenbazlık ile birlerlere gelmek isteseydim şuan en tepesinde olurdum.

Anti-Menzil !
MENZİL SAÇMA Bİ OLAY OLDUĞUNA KATILIYORUM AMA UNUTMAYIN VS YE BAŞLARKEN ŞANSLAR HER DAAİM EŞİTTİR = VE MENZİLLİ ATIYORUM DEDİĞİNDE KABUL ETMİORM EDİORM DİYEREK BAŞLARSIN . . .BU KADAR BASİT ;)

Sende menzil kullanıyorsun ;) Sonuc bariz 5,1 =)

sen karşıma elektirik fizikselle geliosun avel =) ayrıca sen kmsn olm ya :D 3 , 5 çocugun önünde değerin var 2 satırlık muhabbetm var senle . . onuda bozma ! . işine bak git chembersi kesde geL :D 47 lwllik büyücümü kestin diye havalanma :D bırakmşm oyunu rollendirme beni işine bak :arrow:
git chembersi kesde geL
5,2 Yeterlidir umarım ;)

Tryagain yazdı:Menzil kesinlikle bir taktiktir, taktikten ibarettir.. Ne demek saçmalık yahu ? Yetenek kombinasyonlarım var diyen arkadaş sen nasıl taktik değil dersin buna ? Elektirik+fizik yaptın mı, al sana buzdan kaçış olarak bir taktik. Ayrıca yerinde dümdüz durarak ne kadar karşı tarafa şanslı olabilirsen sen o kadar üstünsün.

Çok kritik gelen kazanacaktır.İtemler aynı olsa bile.. Fakat menzil işi içine girdiğinde bu olay farklılaşır. O anki heyecanını kontrol altına alarak beynini kullanmasını bilen kazanır. İtemin önemi olmaz bile.. Ayrıca Menzille oynamak yerindekinden çok daha zordur. 2 elle klavye kullanacağına bir elin farede olur ki bu anda beyninin iki tarafını birden zorlarsın. Buda seni hataya iter. Sonuçta en az hata yapan kazanır. İşte asıl v.s. budur !
Şu bir gerçek İyi bir büyücü karşısında hiçbiri işe yaramıyor ;) Ne kaçmışsın ne Kritik vurmuşsun bir anda kendini yerde bulursun ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön