Bunun yeri burası degil ama artık bize bir cevap verılsın...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bunun yeri burası degil ama artık bize bir cevap verılsın...

Mesaj gönderen CCMMZero »

viewtopic.php?f=46&t=45742

HESAP GUVENLİGİ İCİN...

ve dikkat et .... Dedigim Mailde Durumu ANLAT KANITLA kendinin oldugunu oke... Kanıtladıkdan sonra kımse senın alınterie el uzatamaz öle ''Adilige'' izin vermezler ...ama sen yeterince koruman lazim hesabını
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

tşk ederim :)gereklı epostayı söylemiş oldugunuz yere gönderdim inşallah iyi sonuc alırız :) ama hala sobeye yaptıgım bildirimlerden ve su forumda dolanan yöneticilerden ses yok
Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Nirvanxruthless yazdı:tşk ederim :)gereklı epostayı söylemiş oldugunuz yere gönderdim inşallah iyi sonuc alırız :) ama hala sobeye yaptıgım bildirimlerden ve su forumda dolanan yöneticilerden ses yok

ö.degil halledecekdir ama hesabın sana ait oldğunu mutlak şekilde ispatlaman gerekebilir..mynetten bi cacık olmaz bekleme bile sobee de geç cevap verir ama verir hadi allah sonunu hayretsin inş
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
rewel
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: [RoN]

Mesaj gönderen rewel »

Allah yardımcın olsun kardesım yonetıcılerde konuyla bıran once alakadar olur ve uyelıgını gerı alırsın ınsallah
Mynet,Sobee.TTnet bu uyelık hırsızlarına zorunlu yasal ıslem yapsalar varya o hırsızlar bu işlerden pirim alamazlar ama sorumsuz bunlar ya aslında yasal işlemi direk olarak yapabılırler ama ilgi yok işte.
NERDE BU YÖNETİMMMM:sssss
" Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz ! "
xREWELx
ReWeL

Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

rewel yazdı:Allah yardımcın olsun kardesım yonetıcılerde konuyla bıran once alakadar olur ve uyelıgını gerı alırsın ınsallah
Mynet,Sobee.TTnet bu uyelık hırsızlarına zorunlu yasal ıslem yapsalar varya o hırsızlar bu işlerden pirim alamazlar ama sorumsuz bunlar ya aslında yasal işlemi direk olarak yapabılırler ama ilgi yok işte.
NERDE BU YÖNETİMMMM:sssss

tşk ederim rahmet abi :) hala dönen biri olmadı bize evet kutu alın ıkvye destek cıkın diyorlardı kutuda aldık ama ikv yöneticileri bize yardım etmıyor aslında konusarak çözüm olmayacagını anladım surada bir kaç kişiye kufur edecem bir kaç hakaret ekliyecegım anında dıkkat ceker ama sonuna kadar hakaret yok haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum elbet biri görecek ve yardım edeceğını düşünüyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Residentx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Residentx »

İnşallah geri alırsın inşallah hırsızlar bulunur ve en ağır şekilde cezalandırılır.Başına gelenleri anlayabiliyorum geçmiş olsun.......
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İKV Destek Takımı olarak Mynet üyelik bilgilerine erişim iznimiz bulunmamaktadır. Bu sebepten dolayı Mynet üyeliklerine İKV Destek Takımı olarak destek verememekteyiz.

Mynet üyelikleri ile ilgili destek alabilmek için hafta içi mesai saatleri içerisinde 0212 328 1515 numaralı telefondan Mynet Müşteri hizmetlerini arayarak Mynet üyeliğiniz ile ilgili destek alabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

verilen cevaba bak benim carlarım calınmıs isimleri degiştirilmiş mynet yetkılılerı der oyunla ilgili seylere karısmıyoruz sadece şifre veriyoruz sobe de biz mynet hesaplara erişemiyorz EGER ERİŞİM HAKKINIZ YOKSA NEDEN BUNYENIZDE MYNET OYUN SERVİSİNİ KULLANIYORSUNUZ BU KADAR KOLAY MI KESTIRIP ATMAK SATEN IKV OLARAK CALINAN CARLARIN İSİMLERİ DEĞİŞTİRİLİP KULLANILMASI ALT YAPI HAZIRLADINIZ BÖYLE HIRSIZLARIN ÖNUNU ACTINIZ İSMİ DEĞİŞEN CARLARIN ADINIBİR YERDE YAYINLAMANIZ EN UYGUNU OLURDU AMA YAPMADINIZ NE DİYEYİM CALAN ARKADAŞ OYNASIN VE ÇALMAYA DEVAM ETSIN MILLETIN EMEKLERINI . SÜPER BİR YÖNETİM ANLAYIŞINIZ VAR ETMEDİĞİNİZ YARDIMLARDAN DOLAYI COK TŞK EDERİZ ANCA KUTU ALIN DEMEYI BİLİRSİNİZ SATEN İYİ FORUMLAR

KONUYA KİLİT VURUN IKV DEN YARDIM YÜZ YOK HIRSIZ ARKADAŞADA BURDAN İYİ OYUNLAR DİLERİM.....
Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

MESAJ kutuna bak
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

Zaten anca oyun kuruCuları pls kutu alın ayrıcalık lı olun demeyı bılırler ama bı sorn cıkınca da mana uzerıne mana bulurlar .... Bu kadar saçma bı oyun guvenlıgı gormedım ben. Gızlı soru @mail adresı onayı ıle degısır onuda geçtım maıl adresı degıstırme olayı esKı maıl adresı onayı alınmadan degısmemelı ama bu oyunda sıfre gıttı hesap gıttı .. o zamn nıye gızlı soru ve @maıl adresı onayı dıye bısey varkı ... Bunu bı kısı acık lasın banA
Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kodumun oyununda yönetici yokkı bir yerlerımızı yırtarız hala ses yok çaldım demıyor ama adam kendı agzınla diyor 4 menekseye aldım diye carın el değiştirmiş oldugu gun gibi ortada ban sebebı amam yöneticilerde ses yok banlayın carı artık yeter bu karektersız kullanamsın

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön