Merhabalar dün bilgisayara babam geçmişti ve herşey normaldi.Fakat be n pcyi babamdan sonra açınca pc'nin rengi bozulmuş bütün ayarları tam ama ne yapıcağımı bilmiyorum.Konuyu açmıştım.Ve o konuda sölenenlerin hepsini yaptım fakat olmuyor:S Lütfen yardım edin Yöneticiler konuyu kitlemiş sağolsun mecbur burdan devam ediceğim çok iyi bilen birisi bu konuda yardımcı olursa çok minnettar olacağım.Çünkü oyun hiç oynanmıyor.!
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
Kronik35 yazdı:Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler faka sorun halen düzelmedi.Yeni kablu aldım 15 liraya eve gittim taktım fakat sorun yine var. :evil:
KAbloyu geri vermeyi dene. SOrun ekran kartının fanında.
KArtını ısıtmıyor ve bir kaç gün sonra oyun oynayamaz duruma geleceksin bendede aynı sorun vardı dün düzelttim 1-2 güne ikv falan girince ekranın gider hemen.Kasanın kapağını aç fanlarını ve özellikle ekran kartı fanını güzelce bir sil temizle yada saç kurutma makınasıyla falan al tolzarını sökebiliyorsan sök derim ben. Sorun düzelmes ise kasanın sol ortasında bulunun fanı ekran kartı yönüne çevir sorun düzelir hadi kg sana
Kronik35 yazdı:Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler faka sorun halen düzelmedi.Yeni kablu aldım 15 liraya eve gittim taktım fakat sorun yine var. :evil:
KAbloyu geri vermeyi dene. SOrun ekran kartının fanında.
KArtını ısıtmıyor ve bir kaç gün sonra oyun oynayamaz duruma geleceksin bendede aynı sorun vardı dün düzelttim 1-2 güne ikv falan girince ekranın gider hemen.Kasanın kapağını aç fanlarını ve özellikle ekran kartı fanını güzelce bir sil temizle yada saç kurutma makınasıyla falan al tolzarını sökebiliyorsan sök derim ben. Sorun düzelmes ise kasanın sol ortasında bulunun fanı ekran kartı yönüne çevir sorun düzelir hadi kg sana