BİRDEN MONİTÖR'ÜN RENGİ GİTTİ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Re: BİRDEN MONİTÖR'ÜN RENGİ GİTTİ...

Mesaj gönderen CIZIK »

Resim
DVI kabloda ezilme burkulma fln oldugunda benzer problemler yaşayabilirsin

Resim
VGA kablolar ezildiginde renkler birbirine karışır genelde kırmızı mavi yada yeşil olur ekran :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

İNANIN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Mesaj gönderen Kronik35 »

Merhabalar dün bilgisayara babam geçmişti ve herşey normaldi.Fakat be n pcyi babamdan sonra açınca pc'nin rengi bozulmuş bütün ayarları tam ama ne yapıcağımı bilmiyorum.Konuyu açmıştım.Ve o konuda sölenenlerin hepsini yaptım fakat olmuyor:S Lütfen yardım edin Yöneticiler konuyu kitlemiş sağolsun mecbur burdan devam ediceğim çok iyi bilen birisi bu konuda yardımcı olursa çok minnettar olacağım.Çünkü oyun hiç oynanmıyor.!
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler faka sorun halen düzelmedi.Yeni kablu aldım 15 liraya eve gittim taktım fakat sorun yine var. :evil:
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Moreblood »

Kronik35 yazdı:Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler faka sorun halen düzelmedi.Yeni kablu aldım 15 liraya eve gittim taktım fakat sorun yine var. :evil:
KAbloyu geri vermeyi dene. SOrun ekran kartının fanında.
KArtını ısıtmıyor ve bir kaç gün sonra oyun oynayamaz duruma geleceksin bendede aynı sorun vardı dün düzelttim 1-2 güne ikv falan girince ekranın gider hemen.Kasanın kapağını aç fanlarını ve özellikle ekran kartı fanını güzelce bir sil temizle yada saç kurutma makınasıyla falan al tolzarını sökebiliyorsan sök derim ben. Sorun düzelmes ise kasanın sol ortasında bulunun fanı ekran kartı yönüne çevir sorun düzelir hadi kg sana
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Re: İNANIN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Mesaj gönderen Moreblood »

Moreblood yazdı:
Kronik35 yazdı:Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler faka sorun halen düzelmedi.Yeni kablu aldım 15 liraya eve gittim taktım fakat sorun yine var. :evil:
KAbloyu geri vermeyi dene. SOrun ekran kartının fanında.
KArtını ısıtmıyor ve bir kaç gün sonra oyun oynayamaz duruma geleceksin bendede aynı sorun vardı dün düzelttim 1-2 güne ikv falan girince ekranın gider hemen.Kasanın kapağını aç fanlarını ve özellikle ekran kartı fanını güzelce bir sil temizle yada saç kurutma makınasıyla falan al tolzarını sökebiliyorsan sök derim ben. Sorun düzelmes ise kasanın sol ortasında bulunun fanı ekran kartı yönüne çevir sorun düzelir hadi kg sana
Açtığın diğer konuda sonradan yazmıştım
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön