Jethro Geri Dönüyor

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Jethro Geri Dönüyor

Mesaj gönderen kupluce »

Jethro hayranınım, bana da öğret nasıl katliam yapıyorsun bende senin gibi olmak istiyorum 8-)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

MCPapilla yazdı:Sancak sunucusunun ilk arz katliamını yapan sonra Umulmadıktaşıda öldürmek için arz olup lodos katliamı yapan Jethro oyuna geri dönüyor. Neden mi ?

Çarımı silen Tkxxwormun karabelası olmak için.
Jokeri vs de eski yendiğim gibi tekrar yenmek için.
Eski günler hatrına bazı arkadaşlarımla takılmak için ( Sarıoqlu , Lazkomando , Tydix , Köroğlu vb vb
Jopjokeri vs de yenip , ezik diyip yendiğim fotoyu foruma koymak için.
Lodos katliamı yapmak için.
Tk loncasını öldürmek için yeni bir lonca kurmak için.
Benimle dalga geçip ünümü düşüren kişileri vs de yenip dalga geçmek için.
Mavirüyaxxakını vs de yenip paramı almak için. Yenemezsem parayı vermeden kaçmak için.

LÜTFEN İTİRAZ ETMEYİN. OYUNDA BÜTÜN OYUNCULAR UMULMADIKTAŞ VE HANZALA İKİ OYUNUN EN İYİ 2 BÜYÜCÜSÜ DİYORDU. AMA BEN UMULMADIKTAŞI YATIRDIĞIM 10 DAN FAZLA FOTOĞRAF KOYDUM BUNU BÜTÜN SV GÖRDÜ. HANZALA İKİYLEDE KAŞILAŞMIŞTIK BELKİ BAL SEBEBİYLE YATIRDIM AMA BİLMİYOM SONUÇTA BEN AYAKTAYIM O YERDE. UNUTMAYIN BEN ÖLENE KADAR BU OYUNDA OLCAM. NE OLURSA OLSUN. MADDİYAT OLARAK KÖTÜ OLSAM BİLE , KARIN SUYUN ORTASINDA SOĞUKTAN DONSAM BİLE , BENİ BU OYUNDA NE KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRSENİZ BİLE , YAKANIZDAN ÖLENE KADAR ARYILMAYACAĞIM. SİZİ HERZAMAN KP KASARKEN YATIRDIM. FORUMDA BENİMLE DALGA GEÇİYONUZ. OYUNDA BANA KÜFÜR EDİYONUZ YATIRDI BENİ DİYE.

BİLİYORUM KP AÇIYIM :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Çocuk lan bu :D
Kullanıcı avatarı
tkxxelegnasx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tkxxelegnasx »

Ounu bırakma nedenın neydi acaba ? geri dönünce şu vs de kaybettiğin 100ml de wersn artık ünlüymüs yiyim senı
adam olsaydın sözünde dururdun ama sen Asenayı geçtn kıvırtmada ne diyeyim
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kenan76 »

la ezme yoksa benim çakmaları sen mi açıyon
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

kenan76 yazdı:la ezme yoksa benim çakmaları sen mi açıyon
kenan bunda o kadar zeka yok sen rahat ol :D :D o başkasıdır bence...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
MCPapilla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MCPapilla »

bilen biliyodu çarımın ne kadar güçlü olduğunu. la ben aslında öz lodostum. umulmadıktaş vs ye yemiyodu diye bende arz olup kesme yolları aradım ama klandan cıktı benim arz olduğumu duyunca. napak şans. keşke bu forumda inci sözlük gibi olsada bişeler desek diyom ama sonra uğraşamıyom yeni hesap açmaktan. la maden çekmeye gidiyonuz karşınıza çıkıp yatırıyorum küfür ediyonuz. meteora inerken çıkıyom yatıyonuz küfür ediyonuz. çarım silindi diye şimdi bana gelmiş ezo şerro diyonuz. melankoliği unuttum ben rowu unuttum seviyesiz düşmanım olmaz diyerek geçtim onları. umulmadıktaş dedim oda ezonun beteriymiş itiraf edemiyo onu 10 bin kere yatırdığımı. byefsanede bal 5ıçıyo zaten nezaman durdurma atsa zihin geliyo cocukta bi şans olur bukadar olmaz durdurma zihin geliyo la bikere el tutulması olsun intihar etcem. büyü bozmam olmadığı halde bütün büyücüleri pert yaptım. ben sizi kıskanıyorsunuz diyerek geçiyorum.
dwaine
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

kimsen sn ne ayaq sin BLader ben sancak acıldı aclalı warımda senı hatırlayamadım Nedn acaba plawramı bu soyledikleirn

AMASİEA
RoWxAmaSia{ecel+latif]
MCPapilla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MCPapilla »

sancak açılalı beri varmış :d sancak açılalı beri varsın ve jethroyu sarıoqlunu tanımıyorsun. konuşmaya değmez söz israfı qq
dwaine
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Yemiyomuymus :D :D :D

De get len velet :D ben migrat atarken sen klanda gezmeye grup arıyodun :D sürekli senin gibi karaktersiz için GBM edicek halimiz yok aslanım... Biz paramızı senin gibilere harcamak için kazanmadık :)

hadi yol al . Vs diyosan gel (Fallcon...) :) :)

Yönetici eğer buraya bakıyosan bu karaktersiz şahsiyetin açtığı konuya kilit. tek yaptığı forum kirliliği :)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
NeihborhuudSnipa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NeihborhuudSnipa »

kapansa ne olcakki hesabım hemen yeni açıyom gm bıkmadınmı beni yeni hesap açtırmaktan :D bu arada umulmadıktaş ben neden migrata gitmiyordum söyleyeyim. çünkü beni almıyolardı. nedenmi almıyolardı ? rütbemi , itemlerimi , paramı kıskanıyorlardı ve kp açıyım diye dışlıyolardı. sen benim rütbemi görmüşmüydünde konusuyosun qq her gün 5 saat kp kasıyoduk 8-9 saa toyunda olmamın sebebi bu
dougie

“Genel Sohbet” sayfasına dön