İyorgee kardesim öncelikle geçmiş olsun.Banlanmana sevindim yalan sölemiyecegim,Klavye erkekligi yapıp fuara gelmiyenden ne beklersin
MaMi!..
Herkesın Fıkrıne Saygım Sonsuzdur Oda Bır Dusunce.JuSTLoV yazdı:Senle Yıldızlarımız hiç Barışmadı Barışmıyacakta.
İyorgee kardesim öncelikle geçmiş olsun.Banlanmana sevindim yalan sölemiyecegim,Klavye erkekligi yapıp fuara gelmiyenden ne beklersinönce arkanı toplayayım öle geleyim düşünmüsün ama arkana bakmısın kimseler yok
vld.
MaMi!..
clgnqenc yazdı:Helal Olsun Kardesim...
Iyorge yazdı:JuSTLoV yazdı:Senle Yıldızlarımız hiç Barışmadı Barışmıyacakta.
İyorgee kardesim öncelikle geçmiş olsun.Banlanmana sevindim yalan sölemiyecegim,Klavye erkekligi yapıp fuara gelmiyenden ne beklersinönce arkanı toplayayım öle geleyim düşünmüsün ama arkana bakmısın kimseler yok
vld.
MaMi!..
Selamlar
Ben Fuardaydım Neden Görmedim Acaba Allh Allh Beni Görenler Gördü Ama Siz Demek Tavana Bakıyordunuz Ayrıca Banlanan BEn Degilim Aeorxbüyücü...
Iyorgee nın Adı Kaan Degılmı :?Adın Cuneytken Kaan Dedım
Zaza yazdı:Iyorgee nın Adı Kaan Degılmı :?Adın Cuneytken Kaan Dedım
Düzeltiyim hızlı yazınca derlemeyi unutmusumIyorge yazdı:JuSTLoV yazdı:Senle Yıldızlarımız hiç Barışmadı Barışmıyacakta.
İyorgee kardesim öncelikle geçmiş olsun.
Aeor a mesaj
Banlanmana sevindim yalan sölemiyecegim,Klavye erkekligi yapıp fuara gelmiyenden ne beklersinönce arkanı toplayayım öle geleyim düşünmüsün ama arkana bakmısın kimseler yok
vld.
MaMi!..
Selamlar
Ben Fuardaydım Neden Görmedim Acaba Allh Allh Beni Görenler Gördü Ama Siz Demek Tavana Bakıyordunuz Ayrıca Banlanan BEn Degilim Aeorxbüyücü...
Aeoroea yazdı:Öncelikle Selamlar,Zorunlu Bır Veda Oldu Benımkısı,Iyorgee Adlı Arkadasımın Soyulması Nedenıyle Belırlı Log Kayıtlarında Benım Karakterımede Ondan Calınan Paralar Ulasarak Bloke Yedıgını Dusunurken Bır Şokla Daha Karşılaştım.Komplo Kuran Kısıler 120 m Yı 120 Tl Karsılıgında Satmaya Kalkısmasıyla Yonetım Araya Gırerık Karakterımı Suresız Olarak Blokladıklarını Acıkladılar.Halıyle 3 Yılı Aşkın Bır Emegımı 2 Ayda Tamamlayamıcagım Nedenıyle Veda Etmek Zorunda Kaldım.Benı Tanıyanlar Zaten Boyle Bır Hırsızlıgı Yapıcak Kadar Adi Olmadıgımı Bılırler.O Paralarada Gerek Kalmadıgımıda.Herseyın Sonu Varmış Demekkı.İsyan Edıpde Ben Yapmadım Neden Boyle Oldu Gıbı Seylerde Bulunmayacagım Çünkü,Hiç Bir Faydası Olmayacagını Bılıyorum.Sonuçta Benım Karakterımden Gerceklestı Ister Ankaradan Ister Erzurumdan Gırılsın Benım Karakterım Oldugu Icın Hıc Bır Turlu Ifade Edemem Bu Kısılıksızlıgı.
Aylar Belkı Yıllar Sonra Tekrardan Wiço Adlı Karakterımle Bır Gun Oyuna Baslamak Dıleklerımle.
Benı Seven Sevmeyen Herkese Oyun Icındekı Eglence Tartısma Huzun Mutluluk Aksıon Gıbı Etkenlerın Saglanmasında Emegı Gectıklerı Icın Teşekkurler.
Yılmadım Yılmayacagım Sozunu Hep Soylerdım Ama Sonunda Aeor'da Tarıhe Gomuldu.
Herkesın Oyundakı Eglencenın Realdekı Başarılarının Devamını Dılerım.
Dostlarımı Say Say Bıtmez O Yuzden Tum Dostlarıma Gelsın.
Aylar Yıllar Icınde Cabaladıgımız Oyunda Her Zaman Destek Cıktıgınız ve Kımsenın Olmadıgı Zamanda Yanımda Oldugunuz Icın Mınnettarım Sızlere.
Herkes Allaha Emanet Olsun Saglıcakla ..
66FB yazdı:Aeoroea yazdı:
Slm Aeor Ben fenerbahcelı-fenerbahceliII seninle çok samimi olmasamda oyunda kişilik bakımından sağlam olarak bildiğim eski oyunculardan birisisin.Seninle az çok muhabbetim geçmiştir Senin nasıl birisi olduğunu ben dahil eski oyuncular bilir.Senin böyle adi işlerle uğraşmayacağınıda bilir.Yeni yetmelerin bilmesine gerek yok seni tanıyan bu zaman kadar zaten tanımıştır.Uzun zamandır bende oyuna girmiyorum yaklaşık 9 aydır falan.Normalde foruma da girmiyordum ama denk geldi girdim ve senin konunu okudum inan senin gibi kişilikli dost olunabilecek insanlar oyunu bıraktıkça benımde takrar oyuna başlayasım gelmiyor. Ne Varsa Eskilerde Vardı....
fenerbahcelı
fenerbahcelıII