İlk denemem.

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: İlk denemem.

Mesaj gönderen ARGOS »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bende CS 3 var ama açamıyorum :D Orjinal CD si en az 1 GB ram istediğinden açamıyorum :(
Tekrar yükledim açıldı fakat nasıl kullanacam bilmiyorum.Bende güzel resimelr yapmak istiyorum ama olmuyor.Usatası olan birini bulsam öğrenecem ama bu prog kullanan bi tanıdığım yok :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

~Bir resmi kestim ama o resmi dier resime nasıl kopyalayacam :) onuda öğrenince iş bitiyor :D
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

izdirapgrafik yazdı:Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar :)
Aynen katılıyorum kardeşime. İzdirapgrafik kardeş sana özelden mesaj atmıştım da Photoshop ile ilgili bir konu hakkında.. Hala cevabını bekliyorum :roll: Yardım etmeyeceksen söyle :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

JouRney yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar :)
Aynen katılıyorum kardeşime. İzdirapgrafik kardeş sana özelden mesaj atmıştım da Photoshop ile ilgili bir konu hakkında.. Hala cevabını bekliyorum :roll: Yardım etmeyeceksen söyle :)
Buraya da yazayım ;

Resim
http://img842.imageshack.us/img842/2531 ... agrisi.jpg

Kardeş, orda Handan Hanım'ın resmini keserken kenarları değişik oluyo Asa tarafı. Sen o kenarları nasıl yaptın (Asanın mor yerleri) .
Lütfen yardımcı olursan çok sevinirim :roll:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Ben de buraya yazayım öyleyse,herkes faydalansın.Silerken kullanacağın fırça yumuşak bir fırça olsun.Brush listesindeki hafif saydamımsı gittikçe siliniyor gibi olan dairelerden kullanabilirsin.Dairenin boyutu ne kadar büyük olursa o kadar net sonuç alırsın bahsettiğin alanları silerken.

Resim
2006-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

izdirapgrafik yazdı:Ben de buraya yazayım öyleyse,herkes faydalansın.Silerken kullanacağın fırça yumuşak bir fırça olsun.Brush listesindeki hafif saydamımsı gittikçe siliniyor gibi olan dairelerden kullanabilirsin.Dairenin boyutu ne kadar büyük olursa o kadar net sonuç alırsın bahsettiğin alanları silerken.

Resim
Çok teşekkürler kardeşim.
2009-2013

“Görseller” sayfasına dön