Tekrar yükledim açıldı fakat nasıl kullanacam bilmiyorum.Bende güzel resimelr yapmak istiyorum ama olmuyor.Usatası olan birini bulsam öğrenecem ama bu prog kullanan bi tanıdığım yokTURKIYEIMPARATOR yazdı:Bende CS 3 var ama açamıyorumOrjinal CD si en az 1 GB ram istediğinden açamıyorum
![]()
İlk denemem.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: İlk denemem.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar 
2006-2013
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
~Bir resmi kestim ama o resmi dier resime nasıl kopyalayacam
onuda öğrenince iş bitiyor
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Aynen katılıyorum kardeşime. İzdirapgrafik kardeş sana özelden mesaj atmıştım da Photoshop ile ilgili bir konu hakkında.. Hala cevabını bekliyorum :roll: Yardım etmeyeceksen söyleizdirapgrafik yazdı:Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar
2009-2013
Buraya da yazayım ;JouRney yazdı:Aynen katılıyorum kardeşime. İzdirapgrafik kardeş sana özelden mesaj atmıştım da Photoshop ile ilgili bir konu hakkında.. Hala cevabını bekliyorum :roll: Yardım etmeyeceksen söyleizdirapgrafik yazdı:Yaptığınız tasarımın kalitesi Photoshop sürümüne bağlı değildir.Sizin tecrübeniz,gözünüzle ilgilidir.Şunu da unutmayın.Herkes tasarımcı olamaz.Bilginin yanında göz de gereklidir.Yeni başlayanlara tavsiyem,sürekli oyun karakterlerini kesip bir araya getirip,tasarım yaptım diye kendinizi kandırmayın.Arkaplanlarla uğraşın,yazılara efekt ayarı yapmayı keşfedin.Karakter kesip yapıştırmak kolay iş.Karakter kesecekseniz eğer "magnetic lasso tool" kullanın.Lasso tool'a sağ tıkladığınızda göreceksiniz.Sürüm olarak ise CS2'yi öneririm.Ben mesela o sürümü kullanıyorum.Cs2 üstü sürümlerde çok üst düzey profesyonel işlem özellikleri dışında hiçbir ek fonksiyon yok.Sadece fazla RAM kullanıyorlar o kadar![]()

http://img842.imageshack.us/img842/2531 ... agrisi.jpg
Kardeş, orda Handan Hanım'ın resmini keserken kenarları değişik oluyo Asa tarafı. Sen o kenarları nasıl yaptın (Asanın mor yerleri) .
Lütfen yardımcı olursan çok sevinirim :roll:
2009-2013
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Ben de buraya yazayım öyleyse,herkes faydalansın.Silerken kullanacağın fırça yumuşak bir fırça olsun.Brush listesindeki hafif saydamımsı gittikçe siliniyor gibi olan dairelerden kullanabilirsin.Dairenin boyutu ne kadar büyük olursa o kadar net sonuç alırsın bahsettiğin alanları silerken.

2006-2013
Çok teşekkürler kardeşim.izdirapgrafik yazdı:Ben de buraya yazayım öyleyse,herkes faydalansın.Silerken kullanacağın fırça yumuşak bir fırça olsun.Brush listesindeki hafif saydamımsı gittikçe siliniyor gibi olan dairelerden kullanabilirsin.Dairenin boyutu ne kadar büyük olursa o kadar net sonuç alırsın bahsettiğin alanları silerken.
2009-2013