26 lvl büyü ile kuklacı kesimi

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: 26 lvl büyü ile kuklacı kesimi

Mesaj gönderen JouRney »

mitmet yazdı:
JouRney yazdı:
mitmet yazdı:
JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış ;)

Kendimizi kandırmayalım lütfen ;)
emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,

Resim
Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\

Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun :)
bu dediklerine karşı da tedbir almıştım :D

1. haritaya bak. fotoğrafta da açık videoda da.
2. fotoğraf ve videoyu karşılaştır. tam video ile aynı zamanda çektim fotoğrafı.birisi kesse videoyu koyamazdım çünkü videoda tek kestim. videoda lvl yok dedin videonun sonundaki bölümün ss sini koydum. daha ne ? :D
Baya bi tedbir almışsın :) Savaşa giderken mi açtın bu konuyu naptın :D
2009-2013
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 26 lvl büyü ile kuklacı kesimi

Mesaj gönderen mitmet »

JouRney yazdı:
mitmet yazdı:
JouRney yazdı:
mitmet yazdı:
JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış ;)

Kendimizi kandırmayalım lütfen ;)
emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,

Resim
Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\

Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun :)
bu dediklerine karşı da tedbir almıştım :D

1. haritaya bak. fotoğrafta da açık videoda da.
2. fotoğraf ve videoyu karşılaştır. tam video ile aynı zamanda çektim fotoğrafı.birisi kesse videoyu koyamazdım çünkü videoda tek kestim. videoda lvl yok dedin videonun sonundaki bölümün ss sini koydum. daha ne ? :D
Baya bi tedbir almışsın :) Savaşa giderken mi açtın bu konuyu naptın :D
pratik zeka :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Video” sayfasına dön