Baya bi tedbir almışsınmitmet yazdı:bu dediklerine karşı da tedbir almıştımJouRney yazdı:Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\mitmet yazdı:emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış![]()
Kendimizi kandırmayalım lütfen![]()
Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun![]()
![]()
1. haritaya bak. fotoğrafta da açık videoda da.
2. fotoğraf ve videoyu karşılaştır. tam video ile aynı zamanda çektim fotoğrafı.birisi kesse videoyu koyamazdım çünkü videoda tek kestim. videoda lvl yok dedin videonun sonundaki bölümün ss sini koydum. daha ne ?
26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
Re: 26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
pratik zekaJouRney yazdı:Baya bi tedbir almışsınmitmet yazdı:bu dediklerine karşı da tedbir almıştımJouRney yazdı:Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\mitmet yazdı:emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış![]()
Kendimizi kandırmayalım lütfen![]()
Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun![]()
![]()
1. haritaya bak. fotoğrafta da açık videoda da.
2. fotoğraf ve videoyu karşılaştır. tam video ile aynı zamanda çektim fotoğrafı.birisi kesse videoyu koyamazdım çünkü videoda tek kestim. videoda lvl yok dedin videonun sonundaki bölümün ss sini koydum. daha ne ?Savaşa giderken mi açtın bu konuyu naptın
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!