Beni tanımadığın halde kişiliğime nasıl laf edebiliyorsun anlamış değilim. Kaldı ki seninle tartışmaya yol açacak bir durum yokken ortada yani sana kimse bir şey dememişken. Ve kaldı ki sen benimle tartışacak biri dahi olsan önce düşünmelisin acaba bu kız bu konuyu forumda tartışmak için mi açtı. İnsanları tanımadan kişiliğine hakaret etmek kimsenin haddine değildir.Sanatkarr yazdı:Kivi yazdı:Biz neyden bahsediyoruz, sen neyden bahsediyorsun arkadaşım. Adam neyin mücadelesini versin? He yani bu kadar yazının içinde oyunu bırakanlara mı kafan takıldı senin? Ve kaldı ki insanların mücadele yeteneklerine laf söylemek bilmem bu durumda senin haddine mi?eRaGorn yazdı:Bu nedenden oyunu bırakan veya kendine dert gören kişiler mücadele yetenekelerini kaybetmiş kişilerdir.
verdiğin cevaplardan uslubunun bozuk ve tartışmaya değecek biri olmadığın çok açık. ilk konu acan arkadas mantıgını anlayamıyorum demiş açıklama yaptım. Oyunu bu sebepten bıraklanlar var ise sadece üzülürüm onca emeğe yazık. Şu konuda destek verebilirim plus paket alanlar 200 defa kesip düşüremiyor ise bir sorun var demektir o zamn plus paket ayrıcalıklarından efsunlu eşya düşme olasılığı kısmını kaldırsınlar.
iyi forumlar.
Yeni Bölgelere Serzeniş
Re: Yeni Bölgelere Serzeniş

Arkadaşlar bir noktaya açıklık getireyim. Buraya bu konuyu açış sebebim bir tartışma ortamı yaratmak değil, sadece şikayetimi dile getirmektir. Benim bir İKV oyuncusu olarak beklentilerim vardır ki yıllarımı vermişim oyuna. Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Madem İKV bizim oyunumuz eksiklikleri varsa ve biz onları görüyorsak bunu düzeltmeliyiz, yönetici ve oyuncular olarak. Ben bu konudan muzdaribim, benim ve etrafımdaki arkadaşlarımın bu sıkıntıları var, ha sıkıntısı olmayanlarda vardır tabi halinden memnun, onlara bir lafım yok. Onlarda kendi memnuniyetleri belirtecek bir konu açabilirler forumda. Benim açtığım konunun içeriği belli ve başlıkta zaten bunu apaçık belli ediyor. İyi oyunlar dilerim hepinize iyi günler arkadaşlar.

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Biz Bunları Hiç Bilmiyorduk Sağol.
[/quote]
serzenişine yaptığım açıklamadan sora böyle bir cvp alınca ister istemez kafamda bir şeyler oluştu. benimde amacım asla tartışma ortamına girmek değil. İtem düşüremeyenlerden biri de benim sonuçta. her ne kadar sizler kadar kesime girmesemde. bizde bunun üzerine bir sürü konuştuk. eldeğiştirmeyen itemler cidden başa bela. ben maratonu düşürmeden önce arkadaşıma 13. maraton düşmüştü mantıksız bir durum. ama onlarda ticareti düşünüyorlar. amaç sadece bizlerin eğlenmesi değil. kırıcı olduysam kendı adıma özür dilerim.
iyi forumlar.
serzenişine yaptığım açıklamadan sora böyle bir cvp alınca ister istemez kafamda bir şeyler oluştu. benimde amacım asla tartışma ortamına girmek değil. İtem düşüremeyenlerden biri de benim sonuçta. her ne kadar sizler kadar kesime girmesemde. bizde bunun üzerine bir sürü konuştuk. eldeğiştirmeyen itemler cidden başa bela. ben maratonu düşürmeden önce arkadaşıma 13. maraton düşmüştü mantıksız bir durum. ama onlarda ticareti düşünüyorlar. amaç sadece bizlerin eğlenmesi değil. kırıcı olduysam kendı adıma özür dilerim.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Sanatkarr yazdı: Biz Bunları Hiç Bilmiyorduk Sağol.
iyi forumlar.[/quote]
Önemli değil arkadaşım. Sende kusura bakma eğer kırdıysam.

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Forever TTNET PLUS ! Sakın normal plus alıpta para kazandırmayın. Normal plusla 3 ayda düşürmediklerimi ttnet plusla 2 günde düşürüdüm. 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
TTNET PLUS DERKEN ?VBMaSTeR yazdı:Forever TTNET PLUS ! Sakın normal plus alıpta para kazandırmayın. Normal plusla 3 ayda düşürmediklerimi ttnet plusla 2 günde düşürüdüm.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
TTnet kullanıcı hesabıyla oyuna girdiğinde ttnet pluslı olmuş oluyorsun.
TTNET Ücretsiz İKV Paketi
TTNET ile Ayrıcalıklı Ol!
TTNET üyelik, İKV'de daha yüksekleri hedefleyen oyuncularımız için sunduğumuz bir ücretli abonelik paketidir. TTNET üyelik oyun dünyası içinde sizi daha öne çıkaracak avantajlara kavuştururken, oyun dengesine saygı duyar. İşte TTNET üyelik ile sahip olabileceğiniz avantajlar!
- %10 daha fazla tecrübe puanı (XP)
- OOK'lere eşya satışında 1/5 yerine 1/4
- GBM 0 ile yetenek sıfırlarken 1/2 fiyatına yap.
- Örs tamirlerini 1/2 fiyatına yap.
- GBM 0 ile yetenek sıfırlama 1/3 fiyatına!
- Ölünce normalin 1/2 si kadar para kaybet.
- Sunuculara girerken normalden daha öncelikli ol!
TTNET Ücretsiz İKV Paketi
TTNET ile Ayrıcalıklı Ol!
TTNET üyelik, İKV'de daha yüksekleri hedefleyen oyuncularımız için sunduğumuz bir ücretli abonelik paketidir. TTNET üyelik oyun dünyası içinde sizi daha öne çıkaracak avantajlara kavuştururken, oyun dengesine saygı duyar. İşte TTNET üyelik ile sahip olabileceğiniz avantajlar!
- %10 daha fazla tecrübe puanı (XP)
- OOK'lere eşya satışında 1/5 yerine 1/4
- GBM 0 ile yetenek sıfırlarken 1/2 fiyatına yap.
- Örs tamirlerini 1/2 fiyatına yap.
- GBM 0 ile yetenek sıfırlama 1/3 fiyatına!
- Ölünce normalin 1/2 si kadar para kaybet.
- Sunuculara girerken normalden daha öncelikli ol!
VBMaSTeR - BuRRaQ
Nadideler ve şaheserler kaldırılsın eski sistem olsun istiyorum kendin pişir kendin ye misali..
NoktaaaaaaaaaDehrayN yazdı:Nadideler ve şaheserler kaldırılsın eski sistem olsun istiyorum kendin pişir kendin ye misali..
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
DehrayN yazdı:Nadideler ve şaheserler kaldırılsın eski sistem olsun istiyorum kendin pişir kendin ye misali..
nasılsa madenlerin başındaki adam sayısı az
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx