Elano alınmıştır h. olsun
- Elano
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Elano alınmıştır h. olsun
eyw berk
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Geçmiş olsun Kazım.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi

DaRKNiqHT yazdı:hayırlı olsun çok sevindim
savaşçı tuna nın kimseyle arası iyi değil herkesle sorunu var siz onu adamyerine koymayın beta charı var demek 4 yaşında başladı şu an 7 yaşında ama okula gitmio ana okulu terk 1 e de yen ibaşlaması gerk ama gitmior yani bişeydn anlamadığı için bende kendisiyle pek ilgilenmiyrum muhattap olmuyorum
Merak Etme Benim Aram Yaşıtlarımla İyi
Ayrıca Türkçe Öğretmenin ( Varsa ) Saygılar ..
Elano Burada 1-2 Adama Saygımdan Susuyorum Anladın Sen

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Elano
- İri Fare Avcısı

kardeşim sorunun neyse konuş onun bunu hatrına susyorum die de artislik yapma bir şey biliyorsan paylaş bizde öğrenelim merak etme bizi sevip sayanlar çoktur yaş sınırlamamız yoktur .
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
- cccbrksccc
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Çalınana alınana ayrı ayrı konu açmayın gereksiz yere diger konuya yazsan yeterli olur sanırım...
İyi forumlar ...
İyi forumlar ...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
savaşçıtuna biz bburda ders vermiyoruz ve ders almıyoruz mesele türkçe dersi değil bu bir oyunun forum sitesi sen güzel bir haber olduğnda gelip laf sölersni kötü bişey olduğundada gelip laf sölersin genelde 300m miş şahesermiş nadideymiş onların olduğu charları snn anlatamadığın şey ile tek kelime kıskandım diyemiyorsun adam çalışmış olur sende çalış snnde olsun ben geçmiş olsun yazdım burda da sevindiğimi söyledim sen söylesen bişey kaybetmessin 
delikanlı olun biraz başkalarının malında değil kendi malınızda olun önünüze yatırdığınıza değil yatanı kimin yatırdığına bakın
delikanlı olun biraz başkalarının malında değil kendi malınızda olun önünüze yatırdığınıza değil yatanı kimin yatırdığına bakın
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı

La ToPLamda kaç oLdu bu çaLdırma oLayLarı
nyse ki bu kez geri aLmışın , hayıRLı OLsun
EuxinouS.....
Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallı
itibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede
) zavallı kişilik örneğidir herkese bu tip örnek olsun ... Ne dediğini bilmeyen Sünepe beyinlerden haz etmiyorum dipnot .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
budurFiaNNa yazdı:Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallıitibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede
) zavallı kişilik örneğidir herkese bu tip örnek olsun ... Ne dediğini bilmeyen Sünepe beyinlerden haz etmiyorum dipnot .
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi

FiaNNa yazdı:Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallıitibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede
Birilerinin Kuyruğuna Fena Basmışım

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN