Elano alınmıştır h. olsun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Elano alınmıştır h. olsun

Mesaj gönderen Elano »

eyw berk
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Geçmiş olsun Kazım.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

DaRKNiqHT yazdı:hayırlı olsun çok sevindim

savaşçı tuna nın kimseyle arası iyi değil herkesle sorunu var siz onu adamyerine koymayın beta charı var demek 4 yaşında başladı şu an 7 yaşında ama okula gitmio ana okulu terk 1 e de yen ibaşlaması gerk ama gitmior yani bişeydn anlamadığı için bende kendisiyle pek ilgilenmiyrum muhattap olmuyorum ;)

Merak Etme Benim Aram Yaşıtlarımla İyi :)

Ayrıca Türkçe Öğretmenin ( Varsa ) Saygılar .. ;)

Elano Burada 1-2 Adama Saygımdan Susuyorum Anladın Sen ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elano »

kardeşim sorunun neyse konuş onun bunu hatrına susyorum die de artislik yapma bir şey biliyorsan paylaş bizde öğrenelim merak etme bizi sevip sayanlar çoktur yaş sınırlamamız yoktur .
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Çalınana alınana ayrı ayrı konu açmayın gereksiz yere diger konuya yazsan yeterli olur sanırım...
İyi forumlar ...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

savaşçıtuna biz bburda ders vermiyoruz ve ders almıyoruz mesele türkçe dersi değil bu bir oyunun forum sitesi sen güzel bir haber olduğnda gelip laf sölersni kötü bişey olduğundada gelip laf sölersin genelde 300m miş şahesermiş nadideymiş onların olduğu charları snn anlatamadığın şey ile tek kelime kıskandım diyemiyorsun adam çalışmış olur sende çalış snnde olsun ben geçmiş olsun yazdım burda da sevindiğimi söyledim sen söylesen bişey kaybetmessin ;)
delikanlı olun biraz başkalarının malında değil kendi malınızda olun önünüze yatırdığınıza değil yatanı kimin yatırdığına bakın ;)
Kullanıcı avatarı
OooJustPLayooO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen OooJustPLayooO »

La ToPLamda kaç oLdu bu çaLdırma oLayLarı :D :D nyse ki bu kez geri aLmışın , hayıRLı OLsun

EuxinouS.....
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallı =) itibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede ;) ) zavallı kişilik örneğidir herkese bu tip örnek olsun ... Ne dediğini bilmeyen Sünepe beyinlerden haz etmiyorum dipnot .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

FiaNNa yazdı:Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallı =) itibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede ;) ) zavallı kişilik örneğidir herkese bu tip örnek olsun ... Ne dediğini bilmeyen Sünepe beyinlerden haz etmiyorum dipnot .
budur ;)
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

FiaNNa yazdı:Hayırlı Olsun Kardeşim . Ayrıca şunu söylemek isterim Savascıtuna denilen zavallı =) itibar etmeyiniz kendisi oyun ile kafasını bozmuş aciz bir insanın tekidir Ondan bundan çar satın alarak adam olan geçmişinde neler yapıp nerden gelir bu değirmenin suyu deyip aldırmadığımız ( beni ilgilendirmesede ;) ) zavallı kişilik örneğidir herkese bu tip örnek olsun ... Ne dediğini bilmeyen Sünepe beyinlerden haz etmiyorum dipnot .

Birilerinin Kuyruğuna Fena Basmışım ;) Sen ve çapulcu takımının ne olduğunu bilenler biliyo kafanı yorma ;) Merak Etme Benim Kimseden Bişey Almamada Gerek Yok Önce İyi Bir Araştır ;) Sonra Loncandaki Hırsızları Bir Temizle ;) Millete Attığın Özel Mesajları Göster ;) Sonra Bana Laf Yap ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN

“Genel Sohbet” sayfasına dön