xXMELEKveSEYTANx yazdı:1 karaktere ağırlık verdim ve bunu yazdım ? Hava atmak istesem itemlerin fotosunu çeker ve koyardım değilmi ?
tmm boşver

ya bi de şöyle düşün, üstünde elektrikten başka item yok 130 kenanın bilmemnesi ampfilikatör 130 elk+130 elk bi de büyü kritik. bunların nadideleri, takıları, rekor kritikler bile elde edilebilir
aldatmaz2012 yazdı:badxkralice yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederim
O dedıgın o kdr kolay degıl adam bazı durumlarda fake atabılır şaşırtma amaçlı buz atar meteorıtını bozar sen buyumu atıcam buyumu bozucam derken kafa 1 mılyon oluyor vs sınra saçmalamaya baslıyor ınsan cok denedım buyu bozma 15 i ama ıstedıgım sonucu alamıyorum
biraz antrenman ile zor olcağını sanmıyorum çünkü bi ara öyle kullanıyordum. şimdi ne oldu bilmiyorum hiçbirini tutamıyorum