Mert Kardeşim şunu unutmaki bende sizlerle o ermeydanlarını sığınaklara müthiş bir zevkle giriyordum.
Biliyorsun grup bölgelerine genelde hiç girmemiş insanlarla girmeyi nerdeyse kendimize görev etmiştik ve gerçekten bu konuda beni hiç kırmadın her çağırdığımda geldin. Her zaman yanımda idin sonsuz teşekkürler sana.
Fuarda inşallah görüşürüz. Sen gel ben tokat yemeye razıyım
Kurtreis aynen söylediğin gibi belli amaçlar doğrultusunda tartışmışlığımız hatta daha ileri gitmişliğimiz olmuştur.
Seni temin ederimki son yaşadıklarımda keşke insanlar bana küfür etseydi 24 saatte ben bu gördüklerimi görmeseydim dedim. Bu oyunda belkide en çok düşmanı olan kişilerden biriyim belki bir çok kişi ile tartışmaya girmişliğim var.
Ancak şuda bir gerçekki Tılsım da bir konu olduğunda birine haksızlık yapıldığında her zaman birlik olmayı başaran insanlar vardı sürekli.
Alp abi..
Bu oyunda belki yaşça benden bir çok büyük insan oldu ama şu bir gerçekki senin kadar saygı duyduğum bir insan olmadı.
Oyun içerisinde düşündüğün her organizasyonda birlik beraberlik adına bir şeyler amaçladın bende elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalıştım.
Biliyorum burda başarısız oldum. Benim gibi düşünen insanlarda başarısızlığı gördü. Kimi zaman benimle kimi zaman kendileri yalnızken.
Fakat abi gerçekten yoruldum yemin ediyorum bu oyunda yapmaya çalışıp yapamadağım onca şey oldu.
Bir çok kardeşim gibi gördüğüm insanlar bazen bir item uğruna bazen bir mevkii uğruna beni sattı.
Onlarca kez kazık yedim hepsinde olsun bir insan daha tanıdım diyerek görmemezlikten geldim.
Bu konuda sanada detaylı bir şekilde bir kaç örnek anlatmıştım.
Şimdi herşeyi unutup bu insanlar ile aynı ortamda ve bu insanların o alçak yüzlerini bildiği halde onların iyiliğini isteyerek bir şeyler yapmaya çalış diyorsunuz.
Ben dünde aynı Harun idim bugünde aynıyım. Söylemlerim ve düşüncelerim değişmedi.
Fakat kusura bakmayın sizleri kırmaktan üzülüyorum ama bu insanlarında yüzünü görmek o alçaklarla aynı ortamda o ortamı güzelleştirmeye çalışmak artık daha çok üzüyor beni.
Kimse yıldıramadı kimse kızdıramadı beni bana dostum diyenlerden daha çok.
Kısacası...
Bu tekne su almaya başlamıştı çok önce, Biz kova ile suyu boşaltmaya çalışıyorduk.
Meğer bana verdikleri kova delikmiş. Bunu çok geç anladım.
Gemi battı ben içerisindeyken. O kovayı bana verenler ise başka bir teknede...
Etme bulma dünyası bir gün onlarada bir delik kova veren olur...