IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....

Mesaj gönderen nuhyec »

Oyuna yenilik gelene kadar Protesto edıyorum PLUS Almıyorum . 3.5 yıldır aldıkda ne oldu destek destek nereye kadar , "değer verdık yeteri kadar bundan sonra ederi kadar ".
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

sende haklısın. başka bir mesajımda dediğim gibi ikv kan kaybediyor. yakında oynayacak oyuncu bulamayacaklar.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

bulunur arkadas bulunurda insan gibi oyuncular bulunmaz

hep bebe lerle dolar ikv ve kımse bu oyundan zevk almaz

ha bu arada yakında bu konu kapatılıp banlanacaktır buyuk ıhtımal ama bu bir son mu ?
DEĞİL EĞER BÖYLE OLURSA ASLINDA BU BİR BAŞLANGIÇ
SÖZ BEND E AÇICAM BÖLE Bİ KONU YETER ARTIK SIKTI BU OYUN DİYECEĞİM GERÇEKLERİ SÖYLUYECEĞİM BAHSE GİRERİM HİÇ BİR YÖNETİCİ VEYA GM BU MESSAJI OKUMAMIŞ ES GEÇMIŞTİR=(
(HER ZAMAN Kİ GİBİ) :evil:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Hata kodu 183 'ü hiçbir online oyunda görmedim diyorsun.

Sana bir örnek vereyim.

Bazı oyun firmaları piyasada zaten VAR OLAN ve en az 5 Yıllık oyunları alıp TÜRKÇE'ye çeviriyorlar. Birde üstüne üstlük yalan yanlış tanıtımlarla TÜRK oyunu diye tanıtıyorlar.
Bizim millet de araştırmadan soruşturmadan atlıyo oyuna. Diyorlar ki Çok güzel TÜRK oyunu. Ah bir de bilseler o oyunun TÜRK yapımı olmadığını

Sözümü ettiğim oyunu 3 - 4 ay oynadım. Ancak oyunda günde 5 belki 7 kere düştüm tekrar girmeye çalıştığımda hata vererek oyundan düştüm. Üstelik sözünü ettiğim oyun GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ bir oyundur.

Ancak İKV Hala Gelişimini tam anlamıyla tamamlamamıştır (bence) ve bu gelişimin hızlanmasını plus paket Almayarak sağlayamazsınız. Aksi halde daha da kötü hale sokarsınız.

Biz Türkler nedense birbirimize destek olmuyoruz. Hep köstek oluyoruz...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen monsterdarker »

XTIMURX yazdı:Hata kodu 183 'ü hiçbir online oyunda görmedim diyorsun.

Sana bir örnek vereyim.

Bazı oyun firmaları piyasada zaten VAR OLAN ve en az 5 Yıllık oyunları alıp TÜRKÇE'ye çeviriyorlar. Birde üstüne üstlük yalan yanlış tanıtımlarla TÜRK oyunu diye tanıtıyorlar.
Bizim millet de araştırmadan soruşturmadan atlıyo oyuna. Diyorlar ki Çok güzel TÜRK oyunu. Ah bir de bilseler o oyunun TÜRK yapımı olmadığını

Sözümü ettiğim oyunu 3 - 4 ay oynadım. Ancak oyunda günde 5 belki 7 kere düştüm tekrar girmeye çalıştığımda hata vererek oyundan düştüm. Üstelik sözünü ettiğim oyun GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ bir oyundur.

Ancak İKV Hala Gelişimini tam anlamıyla tamamlamamıştır (bence) ve bu gelişimin hızlanmasını plus paket Almayarak sağlayamazsınız. Aksi halde daha da kötü hale sokarsınız.

Katılıyorum Kardeşim ancak arkadaşlarımızın yaptığı protestoda haklarını savunmaları yönünden güzel bişey ancak onlara şunu soruyorum size 1 günde 13-14 yıllık alacağınız eğiim verilebildimi

Eee ozaman onlarada biraz hak verin yeniliklerin gelmesi için bekleyin yılbaşında etkinlik konulamadı nedeni ise sığnak ve miğrat bölgelerinin açılacak olması hidra gibi npclerin (Özellikle Hera Yeşil Büyüleri elnde tutan hani) gelecek olması gibi yenilikler onlarda insan biraz anlayış
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
halisbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen halisbey »

XTIMURX yazdı:Hata kodu 183 'ü hiçbir online oyunda görmedim diyorsun.

Sana bir örnek vereyim.

kardeş bu muhabeti biz meteorda da yapıyorduk yok arkadaşlar destek olalım pulusu kesmeyelim diye bu konular hep acılıyodu ama koca 9 ay gecmiş hata 1 sene ne degişti aynı yerdeyiz aynı konuyu gene tartışıyoruz...ve sanırım tartışmayada devam edecez.. saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
mcronaldo94
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mcronaldo94 »

XTIMURX SENIN TUZUN KURU ALIRSIN PLUSLARI YOK CANINDAN OYUNA PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNUORMISIN HICC YOOOKKK SENIN ICIN HAVA HOS BABAN KAZANSIN SEN YEEE BIDE YOK CANINDAN BOGAZINA DEILDE PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNDUNMU HIC SENI ŞİDDET İLE KINIYORUM
FirstLady

Resim
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen XTIMURX »

mcronaldo94 yazdı:XTIMURX SENIN TUZUN KURU ALIRSIN PLUSLARI YOK CANINDAN OYUNA PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNUORMISIN HICC YOOOKKK SENIN ICIN HAVA HOS BABAN KAZANSIN SEN YEEE BIDE YOK CANINDAN BOGAZINA DEILDE PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNDUNMU HIC SENI ŞİDDET İLE KINIYORUM
Arkadaşım ben burda sana plus paket alıp almadığımın hesabını vermek zorunda değilim.
İster alırım ister almam bu hiçkimseyi ilgilendirmez.

Sözlerinde saygılı olmanı öneririm.
Bir insanı tanımadan önyargılı davranmak hiç hoş bir davranış değildir...
Burada hiçkimse bir başkasına önyargılı davranamaz...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

XTIMURX yazdı:
mcronaldo94 yazdı:XTIMURX SENIN TUZUN KURU ALIRSIN PLUSLARI YOK CANINDAN OYUNA PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNUORMISIN HICC YOOOKKK SENIN ICIN HAVA HOS BABAN KAZANSIN SEN YEEE BIDE YOK CANINDAN BOGAZINA DEILDE PLUS ALAN ARKDASLARIMIZI DUSUNDUNMU HIC SENI ŞİDDET İLE KINIYORUM
Arkadaşım ben burda sana plus paket alıp almadığımın hesabını vermek zorunda değilim.
İster alırım ister almam bu hiçkimseyi ilgilendirmez.

Sözlerinde saygılı olmanı öneririm.
Bir insanı tanımadan önyargılı davranmak hiç hoş bir davranış değildir...
Burada hiçkimse bir başkasına önyargılı davranamaz...
katılıyorum. arkadaşlar sınırları aşmadan saygı çerçevesinde konuyla doğru orantılı mesaj yazalım lütfen. konu amacından çıkıp şahsi kavgalara dönüşmesin.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
mcronaldo94
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mcronaldo94 »

XTIMURX SENDE AZCIK INSANLARIN AYNI ŞARTTA AYNI IMKANA SAHIP OLUP OLMADIKLARINI OGRENDIKTEN SONRA FORUMA YAZI YAZ BENIMDE TAWSIYEM BU SANA
FirstLady

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön