BAKII yazdı:Bu konuyu açmamdaki tek sebep oyunda haksız rekabetin olmasıdır ve Saygı değer ikv yönetiminin bu konuya gereken önemi göstermemesidir .Maden çekmek konusunda hiç bi sıkıntım olmamasına rağmen haksız rekabet oldgu için bu yazıyı yazma gereği duydum . Maden toplamaktaki haksız rekabetten kastım saf madenlerin çok pahalı olması vs vs sebepler değildir bunu belirtmek isterim .İkv yönetiminin bizlere daha iyi ve kaliteli bi oyun yapmak için ellerinden geldiğini yaptıklarına hiç kuşkum yoktur ancak bu haksız rekabeti görmezden gelmelerine bi anlam verebilmiş değilm . Benim önerim oyundaki bu haksız rekabete son vermek için maden tüccarları getirilmesidir örneğin değerli bi madenin fiatı 20 m olsun fiatı önemli değil böyle bi uygulamanın gelebilmesi oyuna gerçekten çok büyük bi denge sağlayacağından hiç kuşkum olmadıgı gibi bu haksız rekabetinde ortadan kalkacak olmasıdır . Benmle aynı görşte yada farklı düşününler varsada buraya yazmalarını rica ediyorum ..
SAYGILAR iyi forumlar ...
MADEN TÜCCARLARI HAKKINDA !
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MADEN TÜCCARLARI HAKKINDA !
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben maden çeken biri değilim gerçi çekebilen biri değilim sıkılıyorum genelde alıyorum..
Ama şöyle diyim size tüccar getiridildi diyelim hobaa herkes tüm parasıyla yüklendi peki noldu ?
Bi kere madencilerin gelir kaynagı bitti , içerdeki para döngüsü ortadan lalktı çünki alınan madenlerin paraları başka birine değilde direk oyuna gitti yani kayboldu ee buda döngüyü kaybetti..
Al al al al sunucuda para bitti al bakalım bide burdan yak..
O kadar parayı sizce sadece canavar keserek 10 b. -20 b. le kasılabilicegini sanıyosanız bilemem..
Düşüncelerim bu tarzdan..
Ama şöyle diyim size tüccar getiridildi diyelim hobaa herkes tüm parasıyla yüklendi peki noldu ?
Bi kere madencilerin gelir kaynagı bitti , içerdeki para döngüsü ortadan lalktı çünki alınan madenlerin paraları başka birine değilde direk oyuna gitti yani kayboldu ee buda döngüyü kaybetti..
Al al al al sunucuda para bitti al bakalım bide burdan yak..
O kadar parayı sizce sadece canavar keserek 10 b. -20 b. le kasılabilicegini sanıyosanız bilemem..
Düşüncelerim bu tarzdan..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
peki o madenler ne olacak ? mesela çektim menekşe çıktı.gidip tüccara satıp (atıyorum tüccardaki fiyat menekşede 20m ise)tüccara satınca 20m versin.böyle daha iyi olur.